NΕΟ promo code EΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NΕΟ promo code EΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελληνικό πάρτι με απόδοση 406 στην Interwetten! (24/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Οκτωβρίου 2024 - 13:25
24/10/2024 - 13:25
interwetten deltia.jpg

Την δεκαετία του ΄80, οι αθλητικές Πέμπτες ήταν ξεχωριστές γιατί περιλάμβαναν τους αγώνες του μπασκετικού Άρη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η τέταρτη ημέρα της εβδομάδας είναι συνυφασμένη πλέον με τους συναρπαστικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές, ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (κατά χρονική σειρά απόψε) δίνουν κρίσιμα παιχνίδια για τις League Phase σε Europa League και Europa Conference League, με την Interwetten.gr να παίζει… τρελή μπάλα με σούπερ απόδοση 406 (!) και 0% γκανιότα *, για τους αγώνες τους με Βικτόρια Πλζεν, Τσέλσι και Μάλμε αντίστοιχα.

Πως προκύπτει, όμως, αυτή η απόδοση; Ο πρωταθλητής υποδέχεται στην Τούμπα την Βικτόρια Πλζεν (Πέμπτη 24/10, 19:45), με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στην League Phase του Europa League.

Σε απόδοση 6.50 σε Bet Builder να νικήσει ο Δικέφαλος, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά, κάθε ομάδα να εκτελέσει πάνω από 2,5 κόρνερ και να βρει δίχτυα ο Τάισον για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Interwetten.gr, αξιόπιστη και ασφαλής! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ίδια ώρα (19:45), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την ομάδα που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europa Conference League. Η αναμέτρηση με την πανίσχυρη Τσέλσι είναι πολύ απαιτητική, αλλά οι Πράσινοι έχουν αποδείξει φέτος ότι ξέρουν πως να ανταποκριθούν στα δύσκολα.

Στο 10.00 η απόδοση του Bet Builder που περιλαμβάνει τα εξής: Να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά, να εκτελεστούν πάνω από 6,5 κόρνερ συνολικά και να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Τάσος Μπακασέτας για το Τριφύλλι του Ντιέγκο Αλόνσο και ο Κρίστοφερ Ενκουνκού για τους Μπλε του Έντσο Μαρέσκα.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Η πανδαισία των ελληνικών αγώνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ολοκληρώνεται λίγο αργότερα (22:00) στην Σουηδία, όπου ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει κόντρα στην σκληροτράχηλη Μάλμε την δεύτερη διαδοχική του νίκη στην League Phase του Europa League.

Στο 6.25 η απόδοση του Bet Builder από την Interwetten.gr με νίκη των Ερυθρολεύκων, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά, κάθε ομάδα να εκτελέσει πάνω από τουλάχιστον 2,5 κόρνερ και να σκοράρει, βεβαίως, ο παίκτης – εγγύηση για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Το ελληνικό… πάρτι, όμως, συνεχίζεται και την Παρασκευή (25/10), με δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague, η οποία αποδεικνύεται εξαιρετικά απαιτητική.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν στην Κωνσταντινούπολη την φιλόδοξη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (20:45) με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες, ενώ μια ώρα αργότερα (21:45) ο Ολυμπιακός ψάχνει στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Interwetten.gr, όπως κάθε εβδομάδα, δίνει… ασίστ με δεκάδες ειδικές αγορές παικτών για πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, με σούπερ αποδόσεις για όλα τα γούστα.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet