NΕΟ promo code EΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NΕΟ promo code EΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός-Τσέλσι με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (24/10)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Οκτωβρίου 2024 - 11:21
24/10/2024 - 11:21
betsson deltia.jpg

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Conference League. Ο Παναθηναϊκός αναζητά την πρώτη νίκη του στον όμιλο, ενώ η Τσέλσι κυνηγάει το δύο στα δύο και να δείξει γιατί λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τον τίτλο.

Ο άσος του Παναθηναϊκού φτάνει στο 5,50** και το διπλό της Τσέλσι προσφέρεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σπουδαίο ματς Παναθηναϊκός – Τσέλσι ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί να βρει τον δρόμο του αυτήν τη σεζόν, με την Τσέλσι να κάνει κι εκείνη καινούρια προσπάθεια. Απέναντι σε αγγλικές ομάδες ο Παναθηναϊκός έχει 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 11 ήττες (12-33 γκολ).

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρεις εντυπωσιακές επιλογές για online στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Ο Παναθηναϊκός και η Τσέλσι έχουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση και θα επιδιώξουν να το εκμεταλλευτούν. Η επιλογή του Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,62** με το αντίστοιχο Under να παρουσιάζεται σε τιμή αουτσάιντερ στο 2,25**.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο League Phase του Conference League με ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Τώρα, ψάχνει την πρώτη του νίκη σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνον έπειτα από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Τζορτζ Μπάλντοκ. Στο πρώτο του παιχνίδι έπειτα από τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Η Τσέλσι άρχισε την πορεία της στο Conference League με νίκη 4-2 απέναντι στη Γάνδη εντός έδρας. Βρίσκεται εν μέσω μιας νέας διαδικασίας με τον Έντσο Μαρέσκα στο τιμόνι της κι ένα ρόστερ πολύ χαμηλής ηλικίας που τώρα προσπαθεί να δέσει. Την Κυριακή ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Λίβερπουλ για την Premier League.

Το στοίχημα στο Conference League είναι συγκλονιστικό, με τη διοργάνωση να έχει μπει σε μια νέα εποχή που ήδη προσφέρει δυνατά ματς, πλούσιο θέαμα και ανεπανάληπτες συγκινήσεις. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις του Παναθηναϊκός – Τσέλσι ο τριπλός συνδυασμός νίκη Τσέλσι, Over 2,5 γκολ και Κόουλ Πάλμερ να σκοράρει προσφέρεται στο 3,80** (από 3,45) στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του League Phase του Europa League. Ο ΠΑΟΚ έχει υποστεί δύο ήττες στη διοργάνωση, ενώ και η Βικτόρια Πλζεν ψάχνει το πρώτο τρίποντό της στο τουρνουά.

Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1,90** και το διπλό της Βικτόρια Πλζεν ανέρχεται στο 3,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Στις 6 συναντήσεις του με ομάδες από την Τσεχία, ο ΠΑΟΚ έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (13-8 γκολ).

Ο ΠΑΟΚ στις δύο αγωνιστικές του League Phase υπέστη ισάριθμες ήττες: Με 3-1 από τη Γαλατασαράι εκτός και με 1-0 από την FCSB εντός έδρας, αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα. Την Κυριακή πήρε ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΚ για τη Super League.

Η Βικτόρια Πλζεν έχει δύο ισοπαλίες στη League Phase του Europa League: 3-3 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανφκούρτης, 0-0 εντός έδρας με τη Λουντογκόρετς σε ματς όπου άξιζε περισσότερα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επιβλήθηκε με 3-1 της Μπάνικ Οστράβα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Με την αλλαγή στο φορμάτ της διοργάνωσης υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του Europa League. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις ο συνδυασμός νίκη ΠΑΟΚ, Over 2,5 γκολ και Fedor Chalov να σκοράρει φτάνει στο 4,40** (από 4,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Eleda Stadion» η Μάλμε φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, επίσης για την 3η αγωνιστική του League Phase του Europa League. Τόσο η Μάλμε όσο και ο Ολυμπιακός έχουν από μια νίκη ως τώρα στη διοργάνωση.

Ο άσος της Μάλμε προσφέρεται στο 2,98** και το διπλό του Ολυμπιακού το συναντάμε χαμηλότερα στο 2,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Απέναντι σε ομάδες από τη Σουηδία ο Ολυμπιακός έχει 2 νίκες και 2 ήττες (6-5 γκολ).

Η Μάλμε μπήκε στο League Phase του Europa League με εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς. Έπειτα, όμως, διόρθωσε την πορεία της καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Καραμπάχ εκτός έδρας σε ματς όπου βρέθηκε να χάνει. Στο τελευταίο της χρονικά ματς έμεινε στο 1-1 με τη Βεστερός εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Σουηδίας. Μετράει 4 σερί ματς αήττητη (2-2-0).

Ο Ολυμπιακός άρχισε κι εκείνος με ήττα, 2-0 από τη Λυών εκτός έδρας, αλλά η αντίδρασή του ήταν εντυπωσιακή καθώς επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Μπράγκα. Ήταν η καλύτερή του εμφάνιση ως τώρα στην αγωνιστική περίοδο. Την Κυριακή έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με τον Λεβαδειακό για τη Super League σε ματς όπου προηγήθηκε με 2-0. Είναι αήττητος εδώ και 4 ματς (2-2-0).

Το στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ επιστρέφει δυναμικά, με τη δράση να είναι καταιγιστική και το μενού πλούσιο για έξυπνα bets και συναρπαστική διασκέδαση. Μάλμε και Ολυμπιακός χαρακτηρίζουν πολύ σημαντικό το ματς μεταξύ τους και υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για για τη νίκη. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να σκοράρει τελευταία γκολ η Μάλμε ανέρχεται στο 2,35** (από 2,15) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet