ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 🎁🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΠΟΣΟ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟP-8 ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΑΙΩΝΙΟΙ»;

Πόσο δίνει να τερματίσουν στο Τοp-8 των διοργανώσεών τους οι «αιώνιοι»;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται στη League Phase του Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ αντίστοιχα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται στη League Phase του Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ αντίστοιχα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:25
04/09/2024 - 16:25
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
enisxymeni-apodosi-aiwniwn-evropi-sentra.jpg

Μπορεί οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις να διακόπτονται για λίγες μέρες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για το Νations League, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τα ματς που έρχονται στα 3 τουρνουά της UEFA.

Η Ελλάδα θα έχει παρουσία στο Εuropa League με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ στο Κόνφερενς Λιγκ συμμετέχει ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός. 

Οι δύο τελευταίοι είναι αυτοί που έχουν στο πλευρό τους τον περισσότερο φίλαθλο κόσμο και ήδη στους κύκλους των συζητήσεων βρίσκονται το πόσο καλά θα πάνε στον ενιαίο όμιλο τους.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός μετέχει στη League Phase της 2ης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ως ο κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ και ήδη οι στοιχηματικές εταιρείες τον έχουν τοποθετήσει στα φαβορί για να κάνει το ευρωπαϊκό back to back.

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, για να βρεθεί στον ενιαίο όμιλο του Κόνφερενς πέρασε 3 προκριματικούς, με τους 2 από αυτούς να είναι γεμάτοι σασπένς.

Στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ το «τριφύλλι» είχε εύκολο έργο κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ και με συνολικό σκορ 6-1 πέρασε στην επόμενη φάση εκεί που συνάντησε τον Άγιαξ.

Η υπόθεση πρόκριση ήταν ένα απίστευτο θρίλερ καθώς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τον «Αίαντα» να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με 13-12, υποβιβάζοντας τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Κόνφερενς εκεί που αντιμετώπισε τη Λανς, με το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ και με συνολικό σκορ 2-1 να «κλειδώνει» την παρουσία του στην Ευρώπη και τον χειμώνα.

Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι δύο «αιώνιοι» κοιτούν τα ματς για τη League Phase της διοργάνωσης που συμμετέχουν με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν αρκετές ομάδες στα μέτρα τους, όπως η Καραμπάγκ και η Τβέντε, ενώ οι «πράσινοι» εκτός από την Τσέλσι, είδαν πως θα αντιμετωπίσουν σύνολα ποιοτικά κατώτερα από αυτούς.

Συνεπώς σκοπέυουν να τερματίσουν στην πρώτη 8αδα, που δίνει την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού, κάτι που θα τις κάνει να έρθουν πολύ πιο κοντά στον τίτλο, από το να τερματίσουν στις θέσεις 9-24, που θα μονομαχήσουν σε πλέι οφ γύρο.

Ενισχυμένη* απόδοση για να βρεθούν στην 8αδα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Μετά την κλήρωση που διεξήχθη στις 30 Αυγούστου στη Νιόν της Ελβετίας, η Novibet βλέποντας πως οι δύο «αιώνιοι» έχουν πολλές ελπίδες για να τερματίσουν στην πρώτη 8αδα των League Phase έβγαλε ενισχυμένη* απόδοση για να τα καταφέρουν και οι δύο.

Αγορά Απόδοση
Να τερματίσουν στην πρώτη 8αδα των League Phase τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός 7.50*

*Ενισχυμένη απόδοση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet