ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 🎁🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow VISTABET - BUILD A BET* ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! (17/8)

Vistabet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! (17/8)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Αυγούστου 2024 - 11:40
17/08/2024 - 11:40
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Vistabet Logo Deltia Typou.jpg

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να αρχίσουν με νίκες τον ελληνικό μαραθώνιο, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούνται από τον Βόλο και τον «δικέφαλο του βορρά» να αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και στόχος του είναι ο τίτλος, έπειτα από δυο χρόνια απουσίας. «Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο στα 100 χρόνια του συλλόγου» τόνισε ο Μεντιλίμπαρ. Οι πρεμιέρες είναι σύμμαχος για τους «ερυθρόλευκους», αφού είναι αήττητοι στα 13 πιο πρόσφατα εναρκτήρια ματς (11 νίκες, 2 ισοπαλίες). Μάλιστα, θα έχουν στο πλευρό τους 9.000 φιλάθλους στην προσπάθεια τους να σπάσουν το αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίσει στον τραυματία Ρέτσο. Ο Βόλος μπαίνει στη σεζόν με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι, όπου μέτρησε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να ηττηθεί, έχοντας τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα. Στόχος του να εξασφαλίσει μια ήρεμη παραμονή γι’ αυτό προέβη σε αρκετές μεταγραφές. Δεν έχει ήττα στις πέντε τελευταίες πρεμιέρες.  

Vistabet - Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητα ειδικά!

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκρισή του στα Play-Off του Champions League, ωστόσο κατέρρευσε στο τέλος και αποκλείστηκε από τη Μάλμε, μιας και ηττήθηκε με συνολικό σκορ 4-3. Επόμενος αντίπαλος η Σάμροκ Ρόβερς με στόχο την είσοδο στην League Phase του Europa League. Ωστόσο, πρωταρχικός στόχος είναι να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα που κατέκτησε την περσινή σεζόν. Θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό και δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος από τον αντίπαλό του. Εξαιρετικός στην Τούμπα ο «δικέφαλος του βορρά», έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 16 πρωταθλήματα της σεζόν στο πρωτάθλημα. Οι Σερραίοι εξασφάλισαν χωρίς μεγάλο άγχος την παραμονή τους, ωστόσο άλλαξαν προπονητή, με τον Γρηγορίου να διαδέχεται του Γκαρσία. Έχει δυο ήττες στις τελευταίες ισάριθμες πρεμιέρες στη μεγάλη κατηγορία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet