ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 🎁🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow BWIN - ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ* ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! (17/8)

bwin - Γκολ και έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (17/8)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Αυγούστου 2024 - 11:34
17/08/2024 - 11:34
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Bwin Logo Deltia Typou.jpg

Πρεμιέρα απόψε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και τα βλέμματα στρέφονται σε Βόλο και Τούμπα.

bwin - Χιλιάδες ειδικά & Combi+ στοιχήματα στην Premier League! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το Πανθεσσαλικό Στάδιο αρχίζει το φετινό… ταξίδι του Ολυμπιακού στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους. Ενισχύθηκαν σημαντικά με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Οι προσθήκες των Γιάρεμτσουκ, Πιρόλα, Βέλντε, Κοστίνια, Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρσία θα δώσουν αρκετές λύσεις στον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει επιτυχημένα την παρουσία του στον Πειραιά. Στα αγωνιστικά, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με την συμμετοχή του Ρέτσου προέκυψε στους «ερυθρόλευκους». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση και δεν ταξίδεψε στον Βόλο. Αρκετά κινητική ήταν στο μεταγραφικό…. παζάρι η ομάδα της Μαγνησίας, καθώς 14 ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο ρόστερ του Γκόμες. Βιγιαφάνες, Κόντε και Άλτμαν αναμένεται να δώσουν έξτρα ώθηση στους στόχους που έχει θέσει ο Βόλος για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες μετρά ο Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό από το 2019.

bwin - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος

Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Μάλμε στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και να ξεκινήσει με το… δεξί στο πρωτάθλημα θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ως στόχο την συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τους επηρεάσει η μη συμμετοχή τους στα Play-Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Στα αγωνιστικά, ο Όττο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Τάισον και Κοτάρσκι, οι οποίοι έμειναν εκτός προπόνησης εξαιτίας ενοχλήσεων.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet