ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 🎁🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ BET BUILDER ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BETSSON (17/8)

Βόλος-Ολυμπιακός με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson (17/8)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
17 Αυγούστου 2024 - 11:14
17/08/2024 - 11:14
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
17-8 Greek League.jpg

Στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» ο Βόλος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Ο Βόλος κάνει μια καινούρια αρχή με νέο προπονητή και πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, ενώ ο Ολυμπιακός επιχείρησε να ενδυναμώσει την ομάδα που κατέκτησε το Conference League προκειμένου να παλέψει και για το πρωτάθλημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ο άσος του Βόλου ανέρχεται στο 9,70** με το διπλό του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο 1,28** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

Αποκλειστική MEGA προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενόψει της αναμέτρησης Βόλος – Ολυμπιακός ο Ολυμπιακός έχει υπέρ του την παράδοση και τα στατιστικά, ενώ, φυσικά, τουλάχιστον στα χαρτιά, πρόκειται για την ποιοτικότερη ομάδα κι εκείνη που μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με διάθεση να κατακτήσει τον τίτλο. 

Από το 2019 μέχρι σήμερα, ο Ολυμπιακός μετράει 12 σερί ματς αήττητος κόντρα στον Βόλο: 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 32-6 γκολ. Πάντως, ο Βόλος την περασμένη σεζόν παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Ολυμπιακό. Τα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ του Βόλου και του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν με Over 2,5 γκολ.

Ο Βόλος, όπως προαναφέραμε, κάνει μια καινούρια αρχή. Προσέλαβε τον προπονητή Χοακίν Γκόμεθ αφού εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League. Έκανε συνολικά 11 μεταγραφές, με αυτή του έμπειρου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Λούκας Βιγιαφάνιες να ξεχωρίζει. Στο μεταξύ, αποχώρησαν 13 παίκτες. Οπότε ο Ισπανός τεχνικός καλείται να χτίσει σχεδόν από το μηδέν μια ομάδα που θα παλέψει να κάνει μια καλή κανονική περίοδο, ώστε να κάνει βήμα προς την παραμονή και ποιος ξέρει αν θα την ευνοήσουν οι συγκυρίες για να κυνηγήσει κάτι περισσότερο στην postseason.

Ο Ολυμπιακός, τώρα, κράτησε τον προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τον αρχιτέκτονα της ασύλληπτης επιτυχίας της κατάκτησης του Conference League. Με γνώμονα τις ανάγκες του τεχνικού και της ομάδας του έγιναν και οι μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε επτά παίκτες στο ρόστερ του δίνοντας 11,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ενισχυθεί ενόψει μιας σκληρής και μακράς σεζόν όπου θα παίξει στους ομίλους του Europa League και θα επιχειρήσει να θριαμβεύσει στη Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Από την άλλη, έφυγαν συνολικά 30 παίκτες από το πολυάριθμο ρόστερ του, αλλά ελάχιστοι ήταν εκείνοι που είχαν ρόλο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (Φορτούνης, Ιμπόρα, Κίνι). Στα φιλικά έδειξε πολλά καλά στοιχεία.

Το στοίχημα ποιος θα είναι ο νικητής της Super League έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας των play off το να σηκώσει την κούπα ο Ολυμπιακός δίνεται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson, με τους Πειραιώτες να είναι το μεγάλο φαβορί.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς Βόλος – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει ως αφετηρία μια διαφορετική βάση. Ο Βόλος ξέρει πως η αρχή του είναι δύσκολη όχι μόνο λόγω αντιπάλου, αλλά και γιατί είναι πρακτικά μια καινούρια ομάδα. Ο Ολυμπιακός, πάλι, θέλει να μπει με νίκη προκειμένου να δείξει σε όλους πως θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Super League. 

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα κατεβάσουν Βόλος και Ολυμπιακός, αυτές αναμένεται να είναι ουσιαστικά οι ιδανικές μιας και οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα. Το να σημειωθούν Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,65**, ενώ το να μπουν Under 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet