ΕΝΑ ΚΛΙΚ & ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 210🎁🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024: «ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ» ΟΙ... ΧΡΥΣΟΙ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ - ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Πληρώνουν» οι... χρυσοί Τεντόγλου - Πετρούνιας!

Δείτε την ενισχυμένη* απόδοση της Novibet για να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Παρίσι Τεντόγλου και Πετρούνιας! 

Δείτε την ενισχυμένη* απόδοση της Novibet για να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Παρίσι Τεντόγλου και Πετρούνιας! 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
01 Αυγούστου 2024 - 13:52
01/08/2024 - 13:52
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Η ενισχυμένη της Novibet για χρυσούς Πετρούνια - Τεντόλου!.jpg

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 βρίσκονται σε εξέλιξη και μάλιστα συνεχίζονται με το ακόμα πιο ενδιαφέρον κομμάτι τους, που είναι ο στίβος, αλλά και οι τελικοί των υπόλοιπων αθλημάτων. 

Η Ελλάδα πανηγύρισε στις 31 Ιουλίου το πρώτο μετάλλιο της επί γαλλικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα το χάλκινο στο Τζούντο έως 90 κιλά με τον Θοδωρή Τσελίδη, να «γράφει» ιστορία.

Όμως η χώρα μας έχει και άλλες κορυφές που περιμένει στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα από τους Μίλτο Τεντόγλου στο Άλμα εις Μήκος και φυσικά από το «Βασιλιά» των Κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Μίλτος πέρα από κορυφαίος στον κόσμο για μία ακόμα χρονιά, αποτελεί το χρυσό Ολυμπιονίκη του 2021 στο Τόκιο, ενώ ο Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό στο Ρίο το 2016 και το χάλκινο πριν από τρία χρόνια στην τελευταία Ολυμπιάδα.

Φέτος αμφότεροι στοχεύουν ψηλά, ώστε να παραμείνουν στο βάθρο και η Novibet προσφέρει μία ενισχυμένη* απόδοση για το να κατακτήσουν αμφότεροι το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους!

Διαβάστε παρακάτω

  • Το πρόγραμμα του Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
  • Το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
  • Την ενισχυμένη* απόδοση για να κατακτήσουν και οι δύο χρυσό μετάλλιο
  • Την κορυφαία στοιχηματική για Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεντόγλου Πρόγραμμα Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Το ταξίδι του Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 12:00 με τον Προκριματικό στο Άλμα εις Μήκος Ανδρών.

Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας αθλητής, ο οποίος θεωρείται εδώ και 3-4 χρόνια ο κορυφαίος στον κόσμο, θα προκριθεί στον τελικό και εκεί όλα είναι στο χέρι του, για να παραμείνει στο βάθρο.

Ο Μίλτος δίνει μόλις 1.01 από τη Novibet για να κατακτήσει οποιοδήποτε μετάλλιο, ενώ θεωρείται τεράστιο φαβορί του 1.34 για το δεύτερο σερί χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το Τόκιο πριν από 3 χρόνια. 

Ο τελικός του Τεντόγλου έχει προγραμματιστεί για τις 6 Αυγούστου στις 21:15 στο Παρίσι! 

Πετρούνιας Πρόγραμμα Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές στην ιστορία και αυτό γιατί ήδη κατέκτησε δύο Ολυμπιακά μετάλλια (χρυσό 2016, χάλκινο 2021) και έχει «σαρώσει» τις κορυφές σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Πλέον στην τελευταία ή προτελευταία Ολυμπιάδα της καριέρας του, θέλει να κατακτήσει ένα ακόμα μετάλλιο και θα τα δώσει όλα για αυτόν τον στόχο του στο μεγάλο τελικό της 4ης Αυγούστου, ο οποίος θα ξεκινήσει από τις 16:00 και μετά! 

Εκεί ο Λευτέρης θεωρείται από τη Novibet μόλις το δεύτερο φαβορί για να ανέβει στο βάθρο ξανά μόλις στο 1.30, ενώ το να κατακτήσει το χρυσό το βρίσκουμε στο 2.70, αφού ο Κινέζος Λιου Γιανγκ έχει τον πρώτο λόγο στο 1.75

Ο Πετρούνιας μπορεί να μην έκανε την ιδανική εμφάνιση στον ημιτελικό και με 14.800 βαθμούς, να πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ως ο 6ος καλύτερος αθλητής, όμως αυτό συνέβη, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα κορδόνια των κρίκων την ώρα που αγωνιζόταν και αυτό του στέρησε κάποιους βαθμούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά και την ελληνική αποστολή, το συγκεκριμένο -σημαντικό πάντως- πρόβλημα λύθηκε και έτσι ο Λευτέρης είναι έτοιμος για να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες! 

Τεντόγλου και Πετρούνιας Ενισχυμένη* Απόδοση Χρυσό Μετάλλιο

Όπως αναφέραμε η Novibet δίνει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ενισχυμένη* απόδοση, για να κατακτήσουν και οι δύο Έλληνες Πρωταθλητές το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Τεντόγλου δείχνει να έχει στο χέρι του το... χρυσό, ενώ και ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο βάθρο, αλλά χρειάζεται και μία μικρή υπέρβαση για να γίνει ξανά χρυσός όπως στο Ρίο! 

Ενισχυμένη* Απόδοση Novibet

Τεντόγλου & Πετρούνιας να κατακτήσουν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024:  4.00*

*η ενισχυμένη απόδοση ίσχυε 1/8 & 13:45. 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet