ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

BET365 Bet Builder: Τι είναι & πως λειτουργεί;

Διαβάστε αναλυτικά πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή της Bet365.

Διαβάστε αναλυτικά πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή της Bet365.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Ιουλίου 2024 - 16:02
25/07/2024 - 16:02
betbuilder-bet365_26-07_sentragoal.jpg

Αποτελεί μία αγαπημένη συνήθεια πλέον των παικτών του στοιχήματος και μία επιλογή για να συνδυάσει αγορές και την προσοχή του σε ένα μόνο παιχνίδι.

Μέσω του bet builder, η εκάστοτε στοιχηματική εταιρεία επιτρέπει στα μέλη της να συνδυάσουν πολλές αγορές από τον ίδιο αγώνα σε ένα στοίχημα. Ουσιαστικά μπορούν να φτιάξουν ένα «παρολί», το οποίο όμως δε θα χρειάζεται να έχει επιλογές από δύο και πλέον παιχνίδια.

Στο παρόν κείμενο θα εστιάσουμε στην υπηρεσία που προσφέρει η Bet365, το Bet Builder+ το οποίο είναι πλέον ανανεωμένο και προσφέρει μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία στους Έλληνες παίκτες.

Πως λειτουργεί το Bet365 Bet Builder+;

Το Bet365 Bet Builder+ είναι υπηρεσία παρόμοια με αυτή που διαθέτουν οι περισσότερες εταιρείες και ο εκάστοτε παίκτης έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει αγορές από ένα και μόνο παιχνίδι, σε επιλεγμένα γεγονότα.

Αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα της Bet365 η επιλογή αυτή ισχύει για τα περισσότερα αθλήματα, με κυριότερα το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το Χόκεϊ επί πάγου, τη Φόρμουλα 1 (πριν τον αγώνα), το NFL, το Μπέιζμπολ.

Η Bet365 επιτρέπει τα μέλη της να συνδυάσουν έως και 12 επιλογές από ένα παιχνίδι. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα σε ένα δελτίο να συνδυαστούν περισσότερα από ένα Bet Builder+. Υπάρχει το όριο της επιλογής των έξι παικτών σε μία αγορά (π.χ. του anytime scorer). Αυτή η επιλογή μπορεί να συνδυαστεί με κάποια άλλη για παίκτες (π.χ. να δεχθούν κάρτα έξι άλλοι ποδοσφαιριστές), ώστε να φτάσει ο χρήστης το μέγιστο αριθμό των 12 επιλογών.

Αν μία αγορά ακυρωθεί/πληρωθεί ως μονάδα, τότε το ίδιο συμβαίνει και με ολόκληρο το Bet Builder+.

Σε κάθε περίπτωση και όπως οφείλεις πάντα να κάνεις, καλό θα ήταν να γνωρίζεις τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν αποφασίσεις να κάνεις χρήση της υπηρεσίας Bet365 Bet Builder. Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζεις σε ποια παιχνίδια και ποιες αγορές είναι διαθέσιμη.

Bet365 Bet Builder: Φτιάξε τα δικά σου στοιχήματα

Παρακάτω θα αναλύσουμε σε τέσσερα απλά βήματα, πως να χρησιμοποιήσεις την εν λόγω υπηρεσία, ώστε να γίνει πιο ξεκάθαρη η διαδικασία.

Πλέον, η αναζήτηση αγώνων με bet builder έχει γίνει... παιχνιδάκι, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις το ειδικό λογότυπο του Bet Builder (ΒΒ), το οποίο γνωστοποιεί ποιους αγώνες υποστηρίζει η υπηρεσία.

Όπως θα διαπιστώσεις και μόνος σου, δεν υπάρχουν μόνο τα «παραδοσιακά» bets, αλλά και εναλλακτικές επιλογές σε γκολ, κόρνερ και σκόρερ.

Αν επιλέξεις παραπάνω από μία επιλογή, το bet builder θα ξεκινήσει να «διαμορφώνεται» χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις τη σχετική κατηγορία. Ωστόσο μπορείς να το επιλέξεις αν θέλεις πρώτα να δεις «συγκεντρωμένες» μόνο τις διαθέσιμες επιλογές.

Θα παρατηρήσεις πως όσο προσθέτεις αγορές, το combo που δημιουργείς έχει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση. Σημειώνεται πως ο αριθμός είναι 12 το μέγιστο, με τις προϋποθέσεις που αναφέραμε νωρίτερα.

Πλεονεκτήματα του Bet365 Bet Builder+

Το προφανές πλεονέκτημα του Bet365 Bet Builder+ είναι πως συνδυάζονται αγορές από το ίδιο παιχνίδι.

Παράλληλα μπορεί να «ενταχθούν» περισσότερα από ένα Bet Builder+ στο ίδιο δελτίο, γεγονός που μπορεί να μας προσφέρει «safe» επιλογές.

Παράλληλα μεγαλώνει η συνολική απόδοση και άρα και το ενδεχόμενο κέρδους σε περίπτωση επαλήθευσης των επιλογών. Γενικότερα αποτελεί μια υπηρεσία που κάνει μεγαλύτερη τη διασκέδαση όσων ασχολούνται με το στοίχημα.

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Cash Out*
Φτιάξτε αγορά
Live Streaming*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet