ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ 🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow SPORTINGBET - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE! (25/7)

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Europa League! (25/7)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Ιουλίου 2024 - 12:24
25/07/2024 - 12:24
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sportingbet Logo Deltia Typou.jpg

Κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ ξεκινάει απόψε το φετινό ευρωπαϊκό… ταξίδι του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του 2ου γύρου των προκριματικών του Europa League.

Sportingbet - Big Welcome: Τρία δώρα*, μοναδική προσφορά* και το καλοκαίρι! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρωταρχικό στόχο τη νίκη που θα τον βάλει σε θέση… οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League θα παραταχτεί απόψε ο Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως η μισή πρόκριση θα παιχτεί απόψε στο ΟΑΚΑ και άπαντες στο «τριφύλλι» θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα δώσει το «παρών» στα αποκαλυπτήρια της ομάδας. Στα αγωνιστικά, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, εκτός του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη δεν υπολογίζει στους Αϊτόρ, Πέρεθ, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν, οι οποίοι έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Εκτός θα είναι ο Τετέ, ο οποίος πάντως έχει δηλωθεί κυρίως για τον επαναληπτικό στην Βουλγαρία. Την Μάριμπορ χρειάστηκε να αποκλείσει η Μπότεφ Πλόβντιβ για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μπορεί να είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, ωστόσο, βρίσκεται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας από το «τριφύλλι». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Βούλγαρους, καθώς και ο 22χρονος επιθετικός Ατανάς Τσέρνεφ επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Στο 2.75 η απόδοση στην Sportingbet να νικήσει ο Παναθηναϊκός και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Europa League!

Οκτώ αγώνες κόντρα σε ομάδες από την Βουλγαρία μετρά  ο Παναθηναϊκός. Η προϊστορία είναι απόλυτα ισορροπημένη, καθώς οι «πράσινοι» μετρούν 4 νίκες και ισάριθμες ήττες. Σε επίπεδο τερμάτων, το «τριφύλλι» έχει πετύχει 12 γκολ και έχει δεχτεί 9. Πριν 21 χρόνια καταγράφεται η τελευταία κόντρα με σύλλογο από την γειτονική χώρα, όταν συναντήθηκε με την Λίτεξ Λόβετς στον 1ο γύρο του Kυπέλλου UEFA, παίρνοντας την πρόκριση. 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet