ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ 🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ breadcrumbs arrow NOVIBET: O ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ! (9/7)

Novibet: O ημιτελικός Ισπανία-Γαλλία με ενισχυμένες αποδόσεις! (9/7)

Sentragoal Team
Sentragoal Team
09 Ιουλίου 2024 - 13:43
09/07/2024 - 13:43
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Novibet Logo Deltia Typou.jpg

Μια ανάσα από τη συμμετοχή τους στον τελικό του Euro 2024 βρίσκονται Ισπανία και Γαλλία!

Την Τρίτη (22:00) στο Μόναχο, οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης σ’ ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι που κόβει την ανάσα.

Η Ισπανία μοιάζει ασταμάτητη και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τροπαίου. Η «Φούρια Ρόχα» στον προημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο της Γερμανίας (2-1) με τον Μερίνο να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε σ’ ένα ακόμη ματς απέδειξε ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και παραμένει η μοναδική που μετράει μόνο νίκες (5/5) στη φετινή διοργάνωση. Επίσης, οι Ισπανοί μοιάζουν πιο διψασμένοι από ποτέ και κυνηγούν το 4ο Euro της ιστορίας τους. Μάλιστα, σε περίπτωση που ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης θα γίνουν η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο απουσιολόγιο υπάρχουν τρεις απουσίες, αφού τιμωρημένοι είναι οι Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ και τραυματίας ο Πέδρι.

Ισπανία – Γαλλία
1: 2.80 | Χ: 2.95 | 2: 3.25

Η Γαλλία στη φετινή διοργάνωση μοιάζει «πολύ σκληρή για να πεθάνει» και ακολουθεί το δικό της μονοπάτι ψάχνοντας το 3ο Euro της ιστορίας της. Οι «τρικολόρ» στα προημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο της Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο στη διαδικασία των πέναλτι (3-5). Η παρέα του Κίλιαν Μπαπέ διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, αφού έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε 5 παιχνίδια. Ωστόσο, το «αγκάθι» παραμένει η επιθετική λειτουργία καθώς η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έχουν σκοράρει μόλις 3 τέρματα στη διοργάνωση και ο Μπαπέ έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά με πέναλτι.

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι έχει μοιράσει αμέτρητες συγκινήσεις στο παρελθόν. Συνολικά Ισπανία και Γαλλία έχουν βρεθεί 34 φορές με τη «Φούρια Ρόχα» να μετράει 16 νίκες, τους «τρικόλορ» 13, ενώ 5 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.  

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά στον τελικό του 2021 στο Nations League και εκεί η Γαλλία επικράτησε 2-1 με ανατροπή του σκορ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet