ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΔΙΚΑ: ΑΡΓΕΙ Ο ΚΕΙΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ «ΤΑΜΕΙΟ» ΣΤΟ 4.70

Αγγλία - Ελβετία Ειδικά: Αργεί ο Κέιν αλλά μας στέλνει «ταμείο» στο 4.70

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στο Ντίσελντορφ.

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στο Ντίσελντορφ.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
06 Ιουλίου 2024 - 12:05
06/07/2024 - 12:05
Αγγλία - Ελβετία Ειδικά Η κεφαλιά και ο τετραπλασιασμός με Κέιν.jpg

Συνεχίζεται η προημιτελική φάση του Euro 24 με το παιχνίδι ανάμεσα σε Αγγλία και Ελβετία (19:00, ΕΡΤ 3). 

Η Αγγλία πήρε την πρώτη θέση στον Γ' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 5 βαθμούς, χωρίς απαραίτητα να εντυπωσιάσει, ενώ στη φάση των «16» έκαμψε την αντίσταση της Σλοβακίας στην παράταση (2-1).

Η Ελβετία τερμάτισε δεύτερη στον Α' όμιλο πίσω από τη Γερμανία (5β), και στο πρώτο ματς των νοκ-άουτ απέκλεισε την κάτοχο του τροπαίου Ιταλία, νικώντας τη με 2-0 έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση. 

Φαβορί της αναμέτρησης είναι τα «Τρία Λιοντάρια», που προσφέρονται σε απόδοση 2.20. Η νίκη των Ελβετών είναι στο 4.05. Αξίζει όμως να ποντάρουμε στον άσο ή πρέπει να στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα, του αγώνα;

Τις απαντήσεις γι' αυτό το ερώτημα θα τις δώσουμε σ' αυτό το άρθρο.

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Τις αποδόσεις για το Αγγλία - Ελβετία
  • Προγνωστικά για το ματς της φάσης των «8» του Euro 24
  • Καλύτερη στοιχηματική για το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
  • Αγορές και ειδικά στοιχήματα
Αγώνας Αποδόσεις (1-Χ-2)
Αγγλία - Ελβετία
(19:00)
2.20 - 2.95 - 4.05

Η Αγγλία έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 90λεπτο, και αυτή ήταν στην πρεμιέρα επί της Σερβίας (1-0). Μετά έμεινε στο 1-1 με τη Δανία, «κόλλησε» στο μηδέν και με τη Σλοβενία, ενώ στους «16» έφτασε κοντά στον αποκλεισμό. Ο Μπέλιγχαμ, όμως, τη λύτρωσε μ' ένα απίθανο γκολ στις καθυστερήσεις, για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Κέιν στην παράταση (2-1).

Η Ελβετία λίγο έλειψε να πάρει την πρωτιά στον όμιλό της, ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης από τον Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις έστειλε τη Γερμανία στην κορυφή. Στη φάση των «16» κυριάρχησε επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας (2-0), και στόχος της είναι να «σοκάρει» και τους Άγγλους, προκειμένου να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Ειδικά Στοιχήματα για το Αγγλία - Ελβετία

Αγγλία και Ελβετία κοντράρονται για την προημιτελική φάση του Euro 24, με τα «Τρία Λιοντάρια» να είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά, με βάση το σετ αποδόσεων. Τερμάτισαν πρώτοι στον Γ' όμιλο με μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ οι Ελβετοί έμειναν στη δεύτερη θέση του Α' ομίλου, πίσω από τους «οικοδεσπότες» Γερμανούς.

Βάσει αγωνιστικής εικόνας, οι τυπικά φιλοξενούμενοι εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη για την επικράτηση, αλλά αυτό δε μπορεί να αναιρέσει την ποιότητα και την εμπειρία του ρόστερ της Αγγλίας. Στα νοκ-άουτ παιχνίδια συνήθως βγαίνουν μπροστά οι ηγέτες των εθνικών ομάδων, με τον Χάρι Κέιν να έχει αυτόν το ρόλο για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 30χρονος επιθετικός έχει ήδη σκοράρει δύο φορές, και στόχος του φυσικά είναι να συνεχίσει τις «εκτελέσεις». Η ελβετική άμυνα ίσως του βάλει δύσκολα μέχρι την ανάπαυλα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο θα βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ο φορ της Μπάγερν Μονάχου, κάτι το οποίο συναντάμε σε απόδοση άνω του τετραπλασιασμού (4.70).

Δεινός σκόρερ είναι και ο Μπριλ Εμπολό της Ελβετίας, που ωστόσο έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στο φετινό Euro 24. Θα είναι το «βαρύ όπλο» της επίθεσης της ομάδας του, και δεν αποκλείεται να ζευγαρώσει τα τέρματά του στο σημερινό ματς. Ο συνδυασμός, μάλιστα, του να σκοράρει ο 27χρονος φορ με το τελικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας, δίνει 12.00.

Άξια για ποντάρισμα είναι και η επιλογή του να σκοράρει τουλάχιστον ένας εκ των Φιλ Φόντεν και Τζουντ Μπέλιγχαμ, που αποτελούν βασικά «γρανάζια» της μεσοεπιθετικής γραμμής του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει βρει δίχτυα ακόμα, ενώ ο «Μαδριλένος» μετράει ήδη δύο γκολ. Η απόδοση του να τα καταφέρει κάποιος από τους δύο προσφέρεται στο 2.80.

Συνεχίζοντας με τα ειδικά, ξεχωρίζουμε έναν από τους πιθανούς τρόπους επίτευξης γκολ που μας δίνει η Fonbet, αλλά και την επιλογή του να σκοράρει παίκτης συγκεκριμένης θέσης στον αγωνιστικό χώρο. O πρώτος είναι μετά από κεφαλιά, μιας και οι δύο πλευρές διαθέτουν παίκτες εξαιρετικούς στον αέρα (2.55), και συνδυάζεται εξαιρετικά με το να στείλει την μπάλα στο «πλεκτό» κάποιος αμυντικός (3.55). 

Τέλος, καλοβλέπουμε και μία από τις περιπτώσεις που μπορεί να δείξει την κίτρινη κάρτα ο διαιτητής. Στα τελευταία ματς βλέπουμε πως οι κάρτες πέφτουν... βροχή στους πάγκους, κάτι που δικαιολογείται λόγω της αυξημένης έντασης. Δεν υπάρχει λόγος να μη συμβεί και σήμερα, πόσω μάλλον αν κάποια από τις δύο ομάδες «καίγεται» στο φινάλε (3.20). 

Επιλογή Απόδοση
Μ. Εμπολό να σκοράρει & Αποτέλεσμα αγώνα: Χ  12.00
Χ. Κέιν να σκοράρει στο 2ο ημίχρονο 4.70
Φ. Φόντεν ή Τζ. Μπέλιγχαμ να σκοράρει 2.80
Αμυντικός να σκοράρει 3.55
Γκολ με κεφαλιά 2.55
Να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο προπονητής ή παίκτης στον πάγκο 3.20

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 6/7, 12:05.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Προγνωστικά για το Αγγλία - Ελβετία

Ας δούμε αναλυτικά και τα τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από το ματς της φάσης των «8».

Χαμηλό ρίσκο

Αρκετά γκολ έχουν μπει ως τώρα με κεφαλιά στο Euro 24, και είναι κάτι που περιμένουμε και στη σημερινή αναμέτρηση, αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν καλή «αεροπορία».

Γκολ με κεφαλιά2.55

Μεσαίο ρίσκο

Ο Κέιν είναι ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών της διοργάνωσης, και μετράει ήδη δύο γκολ. Μπορεί η αντίπαλη άμυνα να τον κρατήσει χωρίς γκολ μέχρι τα μισά, αλλά δύσκολα θα αφήσει «απαραβίαστη» την εστία των Ελβετών και μετά την ανάπαυλα.

Χ. Κέιν να σκοράρει στο 2ο ημίχρονο4.70

Μεγάλο ρίσκο

Ο Εμπολό έχει σκοράρει μόλις μία φορά στο Euro 24, ωστόσο γίνεται αποδέκτης πολλών «τροφοδοτήσεων» και είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, ώστε η Ελβετία να μείνει στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Μ. Εμπολό να σκοράρει & Αποτέλεσμα αγώνα: Χ12.00

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet