ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ: ΜΕ ΤΑ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ» ΤΟΥ ΜΟΡΑΤΑ

Ισπανία - Γερμανία Ειδικά: Με τα «μπουμπουνητά» του Μοράτα

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στη Στουτγκάρδη.

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στη Στουτγκάρδη.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Ιουλίου 2024 - 17:56
05/07/2024 - 17:56
Ισπανία - Γερμανία Ειδικά Με τα μπουμπουνητά του Μοράτα.jpg

Ξεκινάει η προημιτελική φάση του Euro 24 με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία , σήμερα στις 19:00. 

Η Ισπανία πήρε την πρώτη θέση στον Β' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 3/3 νίκες, και παρά το γρήγορο γκολ της Γεωργίας στο πρώτο ματς των νοκ-άουτ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή (4-1).

Η Γερμανία τερμάτισε στην κορυφή του Α' ομίλου, μετρώντας 7 βαθμούς (2-1-0), και στη φάση των «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Δανίας (2-0), για να κλείσει τη θέση της στα προημιτελικά του θεσμού. 

Οριακό φαβορί της αναμέτρησης είναι η «Φούρια Ρόχα», που προσφέρεται σε απόδοση 2.70. Η νίκη των διοργανωτών είναι στο 2.85. Αξίζει όμως να ποντάρουμε στον άσο ή πρέπει να στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα, του αγώνα;

Τις απαντήσεις γι' αυτό το ερώτημα θα τις δώσουμε σ' αυτό το άρθρο.

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Τις αποδόσεις για το Ισπανία - Γερμανία
  • Προγνωστικά για το ματς της φάσης των «8» του Euro 24
  • Καλύτερη στοιχηματική για το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
  • Αγορές και ειδικά στοιχήματα
Αγώνας Αποδόσεις (1-Χ-2)
Ισπανία - Γερμανία
(19:00)
2.70 - 3.10 - 2.85

Η Ισπανία μετράει τέσσερις σερί νίκες στο τουρνουά μέχρι τώρα, και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. «Καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση της πρωτιάς του ομίλου, ενώ απέναντι στους Γεωργιανούς ξεπέρασε γρήγορα το αρχικό σοκ από το αυτογκόλ του Ρόμπιν Λε Νόρμαντ, και επικράτησε εύκολα για να βρεθεί στους «8».

Η Γερμανία με το 2/2 μπήκε σε θέση ισχύος για την πρώτη θέση του ομίλου, όμως η Ελβετία της έβαλε δύσκολα στο τελευταίο ματς. Το λυτρωτικό γκολ του Φίλκρουγκ, όμως, την έσωσε, και με το 1-1 τερμάτισε στην κορυφή (7β). Πήρε καθαρή νίκη επί της Δανίας στη φάση των «16», και τώρα έχει μπροστά της το πιο δύσκολο εμπόδιο. 

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Στοιχήματα για το Ισπανία - Γερμανία

Ισπανία και Γερμανία κοντράρονται για την προημιτελική φάση του Euro 24, με τη «Φούρια Ρόχα» να είναι οριακά το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά, με βάση το σετ αποδόσεων. Τερμάτισαν πρώτοι στον Β' όμιλο έχοντας το απόλυτο των νικών, ενώ πέρασαν άνετα στους «8» μετά το 4-1 επί της Γεωργίας, που προηγήθηκε στο σκορ. 

Και οι Γερμανοί κατέκτησαν την κορυφή του δικού τους ομίλου, με απολογισμό 7 βαθμών. Στους «16» πήραν τη νίκη με 2-0 επί της Δανίας, σ' ένα ματς που διακόπηκε λίγο πριν το ημίχρονο λόγω χαλαζιού, και τώρα καλούνται να υπερβούν το πιο δύσκολο εμπόδιο που είχαν μέχρι στιγμής, για να συνεχίσουν στη διοργάνωση που φιλοξενούν.

Σε τέτοιες οριακές καταστάσεις βγαίνουν μπροστά συνήθως τα «βαριά όπλα» της επίθεσης. Μοράτα (Ισπανία) και Χάβερτς (Γερμανία) θα ηγηθούν της γραμμής κρούσης στις ομάδες τους, και στόχος τους είναι να μην αφήσουν ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Το να πετύχει γκολ τουλάχιστον ένας από τους δύο συναντάται σε απόδοση άνω του διπλασιασμού (2.20).

Καλοβλέπουμε επίσης και τις προσπάθειες που ενδέχεται να έχει στον αγώνα ο Ισπανός φορ, με το Over 1.5 σουτ στην αντίπαλη εστία να δίνει 2.40, ενώ σε τιμή άνω του τριπλασιασμού προσφέρεται και η επιλογή του Over 0.5 οφσάιντ του Μουσιάλα (Γερμανία), που ως τώρα είναι μόνιμος... μπελάς για κάθε αντίπαλη άμυνα (3.55). 

Συνεχίζοντας με τα ειδικά, έχουμε ξεχωρίσει κι' έναν από τους τρόπους επίτευξης τέρματος που μας προσφέρει η Fonbet, και αυτός είναι με προσπάθεια εκτός της μεγάλης περιοχής. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες με τρομερή ακρίβεια σε σουτ μακρινής απόστασης, και δεν αποκλείεται να γίνουμε μάρτυρες ενός ακόμα εντυπωσιακού γκολ (3.00).

Τέλος, στρέφουμε την προσοχή μας και στις περιπτώσεις που μπορεί ο διαιτητής να δείξει κίτρινες κάρτες. Θα είναι ένα ματς με πολύ ένταση, ανάμεσα σε δύο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και ειδικά προς το τέλος της αναμέτρησης μπορεί να... πέσουν κάρτες τόσο στους πάγκους (3.20), όσο και στους παίκτες του αγωνιστικού χώρου για καθυστέρηση (5.50).

Επιλογή Απόδοση
Α. Μοράτα ή Κ. Χάβερτς να σκοράρει  2.20
Α. Μοράτα Over 1.5 σουτ στην εστία 2.40
Τζ. Μουσιάλα Over 0.5 οφσάιντ 3.55
Γκολ έξω από τη μεγάλη περιοχή 3.00
Να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο προπονητής ή παίκτης στον πάγκο 3.20
Κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση 5.50

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 5/7, 12:15.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Προγνωστικά για το Ισπανία - Γερμανία

Ας δούμε αναλυτικά και τα τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από το ματς της φάσης των «8».

Χαμηλό ρίσκο

Ο Μοράτα έχει σκοράρει μόλις μία φορά στο Euro 24, και απέναντι στους «οικοδεσπότες» δε θα έχει εύκολο έργο. Ωστόσο είναι το «βαρύ χαρτί» της επίθεσης των Ισπανών, και θα εκμεταλλευτεί κάθε ελεύθερο χώρο που θα βρει.

Α. Μοράτα Over 1.5 σουτ στην εστία2.20

Μεσαίο ρίσκο

Τόσο η Ισπανία, όσο και η Γερμανία, έχουν παίκτες στο ρόστερ τους που μπορούν να απειλήσουν από μακριά, και το να δούμε ένα ακόμα γκολ από προσπάθεια εκτός του «κουτιού» είναι μία από τις επιλογές μας για τον αγώνα. 

Γκολ έξω από τη μεγάλη περιοχή3.00

Μεγάλο ρίσκο

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τα τέσσερα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, οπότε αν το ματς κυλάει υπέρ της μίας ομάδας προς το φινάλε, δεν αποκλείεται να αρχίσουν οι... γνωστές καθυστερήσεις. 

Κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση5.50

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet