ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 📆 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ: Ο ΧΑΜΕΣ «ΣΕΡΒΙΡΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Κολομβία - Κόστα Ρίκα Ειδικά: Ο Χάμες «σερβίρει» την πρόκριση

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στην Αριζόνα.

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στην Αριζόνα.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Ιουνίου 2024 - 12:45
28/06/2024 - 12:45
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Κολομβία - Κόστα Ρίκα Ειδικά Ο Χάμες σερβίρει την πρόκριση στους 8.jpg

Κολομβία και Κόστα Ρίκα αναμετρώνται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Copa America 24, το Σάββατο (29/6, 01:00). 

Η Κολομβία προέρχεται από την επικράτηση με 2-1 κόντρα στην Παραγουάη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων, ενώ η Κόστα Ρίκα ανάγκασε σε γκέλα τη Βραζιλία, με την οποία έμεινε στο μηδέν (0-0).

Φαβορί της αναμέτρησης είναι οι τυπικά γηπεδούχοι, που προσφέρονται σε απόδοση 1.30. Η νίκη της Κόστα Ρίκα είναι στο 13.00. Αξίζει όμως να ποντάρουμε στον άσο, ή πρέπει να στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα, του αγώνα;

Τις απαντήσεις γι' αυτό το ερώτημα θα τις δώσουμε σ' αυτό το άρθρο.

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Τις αποδόσεις για το Κολομβία - Κόστα Ρίκα
  • Προγνωστικά για το ματς του Δ' ομίλου του Copa America 
  • Καλύτερη στοιχηματική για το Copa America 
  • Αγορές και ειδικά στοιχήματα
Αγώνας Αποδόσεις (1-Χ-2)
Κολομβία - Κόστα Ρίκα
(29/6, 01:00)
1.30 - 4.90 - 13.00

Η Κολομβία έκανε ιδανική αρχή στο Copa America 24, καθώς νίκησε με 2-1 την Παραγουάη, και βρίσκεται στην κορυφή του Δ' ομίλου μόνη της, μετά τη «λευκή» ισοπαλία των Βραζιλία και Κόστα Ρίκα. Αν κάνει το 2/2, τότε θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «8» της διοργάνωσης, ενώ θα έχει και τον πρώτο λόγο για την πρωτιά, αντιμετωπίζοντας τη «Σελεσάο» την τελευταία αγωνιστική. 

Η Κόστα Ρίκα έδειξε τις διαθέσεις της με το «καλησπέρα», αφού κράτησε στο μηδέν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τη Βραζιλία (0-0). Με αυτό το Χ αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες της για πρόκριση στα προημιτελικά, ωστόσο χρειάζεται ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα και κόντρα στην Κολομβία. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με την Παραγουάη. 

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Στοιχήματα για το Κολομβία - Κόστα Ρίκα

Στη «μάχη» της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων ρίχνονται Κολομβία και Κόστα Ρίκα, μετά τα ματς της πρεμιέρας τους στο Copa America, απέναντι σε Παραγουάη και Βραζιλία αντίστοιχα. Η πρώτη επικράτησε με 2-1 και είναι στην κορυφή του Δ' ομίλου χωρίς συγκάτοικο, και αυτό γιατί η δεύτερη έμεινε στην ισοπαλία με τη «Σελεσάο», και παραμένει «ζωντανή» για την πρόκριση.

Οι Κολομβιανοί, με βάση το σετ αποδόσεων, είναι το φαβορί για την επικράτηση, και θα επιδιώξουν το 2/2 για να «τελειώνουν» με την υπόθεση της πρόκρισης. Στο πρώτο ματς βρήκαν και τα δύο γκολ πριν την ανάπαυλα, και το ίδιο θα επιχειρήσουν και τώρα, με την επιλογή του να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα να υπερβαίνει το διπλασιασμό 2.20.

Το παιχνίδι θα έχει σίγουρα γρήγορο ρυθμό, με βάση την επιβολή της Κολομβίας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τη θέληση των Κοσταρικανών να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης. Η λογική λέει πως και οι δύο ομάδες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, γι' αυτό και καλοβλέπουμε την επιλογή του G/G και Over 2.5 με απόδοση 3.00.

Συνεχίζοντας με τα ειδικά στοιχήματα, ξεχωρίζουμε και έναν από τους τρόπους επίτευξης γκολ που μας προσφέρει η Novibet. Και οι δύο εθνικές ομάδες έχουν παίκτες ικανούς στο να σκοράρουν από μακριά, οπότε δε θα αποκλείαμε το να δούμε ένα ακόμα γκολ στη διοργάνωση με σουτ εκτός περιοχής. Την επιλογή αυτή τη συναντάμε σε απόδοση τετραπλασιασμού (4.00).

Ενδιαφέρον έχει και η περίπτωση του να σκοράρει παίκτης που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, ειδικά αν το αποτέλεσμα δεν ευνοεί κάποια από τις δύο ομάδες προς το φινάλε του (2.80), ενώ ξεχωρίζουμε και δύο από τους αστέρες της Κολομβίας, που ενδέχεται να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Ο λόγος για τους Χάμες Ροντρίγκες και Ράφαελ Σάντος Μπορέ

Ο πρώτος μοίρασε δύο ασίστ στο ματς της πρεμιέρας, και θεωρούμε πως μπορεί να βρει μία ακόμα απέναντι στη δύσκολη άμυνα της Κόστα Ρίκα (3.00). Παράλληλα, έχει αξία στο ποντάρισμά μας και η συνδυαστική επιλογή του να φτιάξει ένα γκολ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, και να σκοράρει ο Μπορέ. Ο 28χρονος φορ δε βρήκε δίχτυα στο πρώτο ματς, και θέλει να ανοίξει λογαριασμό (5.50). 

Επιλογή Απόδοση
Χάμες Ροντρίγκες - Να δώσει 1+ ασίστ 3.00
G/G & Over 2.5  3.00
Κολομβία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα 2.20
Σκόρερ από τον πάγκο  2.80
Γκολ με προσπάθεια έξω από την περιοχή 4.00
Ασίστ Χ. Ροντρίγκες & Να σκοράρει ο Ρ. Μπορέ 5.50

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 28/6, 12:45.

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Προγνωστικά για το Κολομβία - Κόστα Ρίκα

Ας δούμε αναλυτικά και τα τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από το ματς για τον 4ο όμιλο.

Χαμηλό ρίσκο

Η Κολομβία έχει ως στόχο το 2/2 και την πρόκριση στους «8» του Copa America. Θα κοιτάξει να ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, και φυσικά να «κλειδώσει» τη νίκη με ένα ακόμα γκολ τουλάχιστον μετά την ανάπαυλα. 

Κολομβία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα2.20

Μεσαίο ρίσκο

Περιμένουμε ένα χορταστικό ματς, απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου, αλλά και την Κόστα Ρίκα που έβαλε δύσκολα στη Βραζιλία στην πρεμιέρα. Και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα, οπότε πάμε μ' αυτή την επιλογή. 

G/G & Over 2.53.00

Μεγάλο ρίσκο

Δύο φορές «τάισε» τους συμπαίκτες του ο Ροντρίγκες στο πρώτο ματς, και έχει όλα τα «φόντα» να το ξανακάνει και απόψε. Ο Μπορέ θέλει να πετύχει το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση, και η συνδυαστική αγορά είναι δελεαστική. 

Ασίστ Χ. Ροντρίγκες & Να σκοράρει ο Ρ. Μπορέ5.50

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Sportingbet