ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 📆 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΜΑΣ - ΗΠΑ ΕΙΔΙΚΑ: Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 4.50 ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Παναμάς - ΗΠΑ ειδικά: Η κεφαλιά και το 4.50 του αρχηγού

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στην Τζόρτζια. 

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στην Τζόρτζια. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
27 Ιουνίου 2024 - 13:03
27/06/2024 - 13:03
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
panamas-usa-eidika-sentra.jpg

Εκκινεί η 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Copa America 24 τα ξημερώματα της Παρασκευή (28/6, 01:00). 

Ο Παναμάς θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα ομάδα των ΗΠΑ για την δεύτερη στροφή της φάσης των ομίλων και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την πρόκριση. Οι οικοδεσπότες με τρίποντο είναι δεδομένα στα νοκ-άουτ και θα παλέψουν με την Ουρουγουάη την τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά.

Φαβορί της αναμέτρησης είναι οι ΗΠΑ, που προσφέρονται σε απόδοση 1.47. Η νίκη του Παναμά προσφέρεται στο 7.70. Αξίζει όμως να ποντάρουμε σε κάποιο σημείο, ή πρέπει να στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα της αναμέτρησης; Τις απαντήσεις γι' αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσουμε να τις δώσουμε σ' αυτό το άρθρο.

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Τις αποδόσεις για το Παναμάς - ΗΠΑ
  • Προγνωστικά για το ματς του Γ' ομίλου του Copa America 
  • Καλύτερη στοιχηματική για το Copa America 
  • Αγορές και ειδικά στοιχήματα
Αγώνας Αποδόσεις (1-Χ-2)
Παναμάς - ΗΠΑ
(28/6, 01:00)
7.70 - 5.15 - 1.47

Ο Παναμάς τα βρήκε «σκούρα» την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Ουρουγουάη και έχασε δίκαια. Βέβαια το εύρος του σκορ (3-1) ίσως να αδικεί τους Παναμέζους, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται με τρία τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς μέχρι το 85', που ο Νούνιες έκανε το 2-0, το σκορ βρισκόταν στο 1-0 από το 16ο λεπτό και το τέρμα του Αραούχο. Στο 90+1' Βίνια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Μουρίγιο μείωσε για τον Παναμά στο 90+4'. Έχει συνηθίσει να βάζει δύσκολα στις ΗΠΑ, όχι όμως όταν αγωνίζονται οι τελευταίοι με φουλ σύνθεση.

Οι ΗΠΑ μπήκαν με το δεξί με το εύκολο 2-0 απέναντι στη Βολιβία. Σκόραραν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στην αρχή του με τον Πούλισικ (3') και στο φινάλε με τον Μπαλόγκαν (44'). Στη συνέχεια έκανε και διαχείρηση δυνάμεων ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και δείχνει ότι ο Γκρεγκ Μπερχάλτερ γνωρίζει πως θα τους διαχειριστεί. Έχει επικρατήσει στα 5 από τα τελευταία 7 ματς κόντρα στον Παναμά, όμως στο τελευταίο που αναμέτρηθηκαν, τον Ιούλιο του 2023, οι Παναμέζοι πήραν την πρόκριση στον τελικό του Gold Cup στη διαδικασία των πέναλτι (5-4, 1-1 κ.δ. και παράταση).

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Στοιχήματα για το Παναμάς - ΗΠΑ

Η οικοδέσποινα ομάδα των ΗΠΑ έχει αποδείξει πως μπαίνει δυναμικά στις αναμετρήσεις της και πιέζει από νωρίς τους αντιπάλους της. Το αντίθετο έχει δείξει ο Παναμάς, που μάλιστα έχει μείνει πίσω στο σκορ στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Να μπει το πρώτο γκολ πριν το 28:00, το βρίσκουμε στο 1.88.

Ο Παναμάς είναι μία ομάδα αρκετά επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση. Απέναντι στις ΗΠΑ θα βρει κενούς χώρους, καθώς οι παίκτες του Μπερχάλτερ αγωνίζονται σε πολύ ψηλά μέτρα στο γήπεδο. Δε δέχθηκαν γκολ από τη Βολιβία, κυρίως λόγω της ατολμίας της δεύτερης. Οι Παναμέζοι θα επιτεθούν, γιατί χρειάζονται και τους βαθμούς και να περάσουν το 0.5 στα xGoals το συναντάμε στο 1.96.

Αμφότερες είναι ικανές στο ψηλό παιχνίδι, με τον Παναμά μάλιστα να φτάνει πέρυσι στον τελικό του Gold Cup, έχοντας πετύχει 5/11 γκολ με κεφαλιά. Να μπει ένα ακόμα τέρμα με το κεφάλι, προσφέρεται στο 2.50.

Ο Φάλοριν Μπαλόγκαν αποτελεί την αιχμή του δόρατος των ΗΠΑ. Ο επιθετικός της Μονακό προέρχεται από καλή σεζόν με τη Ρεμς, όπου σημείωσε 7 γκολ σε 19 παιχνίδια που ξεκίνησε ως βασικός. Στην πρεμιέρα σκόραρε και να έχει απόψε μία τελική στην εστία έχει αξία στο 1.73.

Τέλος, ο Κρίστιαν Πούλισικ είναι το μεγάλο αστέρι στην Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ. Ο μεσοεπιθετικός της Μίλαν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι, ενώ κουβαλάει και το «βάρος» του αρχηγού. Θα περάσουν και απόψε πολλές τελικές από τα πόδια του και να βρει εκ νέου δίχτυα, το συναντάμε στο 4.50.

Επιλογή Απόδοση
Γκολ πριν το 28:00 1.88
Παναμάς Over 0.5 xGoals 1.96
Γκολ με το κεφάλι 2.50
Φ. Μπαλόγκαν Over 0.5 σουτ στην εστία 1.73
Να σκοράρει - Κρ. Πούλισικ 4.50
Μοναδική προσφορά* για τη μάχη της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Προγνωστικά για το Παναμάς - ΗΠΑ

Ας δούμε αναλυτικά και τα τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από το ματς του 3ου ομίλου.

Χαμηλό ρίσκο

Οι δύο ομάδες ξεκινούν με διαφορετική «ρότα» τις αναμετρήσεις τους. Οι ΗΠΑ μπαίνουν δυναμικά και σκοράρουν νωρίς (το έδειξαν και στην πρεμιέρα), ενώ ο Παναμάς μένει συχνά πίσω στο σκορ (5/7 τελευταία ματς του). Θα ανοίξει νωρίς το σκορ.

Γκολ μέχρι το 28:001.88

Μεσαίο ρίσκο

Ικανότατες παρουσιάζονται και οι δύο στο ψηλό παιχνίδι. Κερδίζουν στατικές φάσεις και απειλούν από αυτές, ενώ ο Παναμάς πέτυχε 5 γκολ (από τα συνολικά 11) με το κεφάλι, στο περσινό Gold Cup, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό. Αναμένουμε να επιβεβαιωθεί εκ νέου.

Γκολ με το κεφάλι2.50

Μεγάλο ρίσκο

Ο αρχηγός των ΗΠΑ ξεκίνησε με γκολ το τουρνουά, μόλις στο τρίτο λεπτό. Βρισκόταν όλη τη σεζόν σε καλή κατάσταση και βοήθησε σημαντικά τη Μίλαν να τερματίσει δεύτερη στο Πρωτάθλημα. Να βρει εκ νέου δίχτυα δεν μας αφήνει αδιάφορους.

Να σκοράρει - Κρ. Πούλισικ4.50

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Sportingbet