ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΑΛΒΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ: ΤΡΙΤΩΝΕΙ ΤΟ... ΚΑΛΟ ΣΤΟ 3.60!

Αλβανία - Ισπανία ειδικά: Τριτώνει το... καλό στο 3.60!

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στο Ντίσελντορφ

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στο Ντίσελντορφ

Sentragoal Team
Sentragoal Team
24 Ιουνίου 2024 - 13:42
24/06/2024 - 13:42
SENTRA-EIDIKA-ALBANIA-ISPANIA.jpg

Ολοκληρώνεται η μεγάλη «μάχη» στο όμιλο του «θανάτου» του Euro 24.

Η Αλβανία αντιμετωπίζει στις 22:00 την Ισπανία για την τελευταία «στροφή» του 2ου γκρουπ. Η «Ρόχα» είναι δεδομένα πρώτη στον όμιλο, ενώ οι Αλβανοί θέλουν νίκη για να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης (μέσω της 2ης ή της 3ης θέσης).

Φαβορί της κομβικής αναμέτρησης είναι οι Ισπανοί, που προσφέρονται σε απόδοση 1.47 για να πάρουν το τρίποντο και να κάνουν το 3/3 στον όμιλο, παρά τις απουσίες και τις αλλαγές που θα παρατάξει ο Ντε Λα Φουέντε. Η νίκη της Αλβανίας παίζεται στο 6.90. Αξίζει να ποντάρουμε σε κάποιο σημείο ή πρέπει να στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα, του αγώνα; Παρακάτω θα δώσουμε τις απαντήσεις.

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Τις αποδόσεις για το Αλβανία - Ισπανία
  • Προγνωστικά για το ματς του Β' ομίλου του Euro 24
  • Καλύτερη στοιχηματική για το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
  • Αγορές και ειδικά στοιχήματα
Αγώνας Αποδόσεις (1-Χ-2)
Αλβανία - Ισπανία
(22:00)
6.90 - 4.80 - 1.47

Η Αλβανία κατάφερε κόντρα στην Κροατία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2) κι έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Χρειάζεται δεδομένα νίκη, να χάσει η Ιταλία από την Κροατία (και να μη βελτιώσουν κατά πολύ τη διαφορά τερμάτων τους οι Κροάτες), ώστε να πάρει την δεύτερη θέση και την πρόκριση. Πιθανότατα βέβαια οι 4 βαθμοί θα είναι αρκετοί για να περάσει και ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Η Ισπανία είναι δεδομένα πρώτη στον όμιλο μετά τις δύο νίκες με Κροατία (3-0) και Ιταλία (1-0). Παραμένει η μοναδική που δεν έχει δεχθεί γκολ (μαζί με τη Γαλλία) και θέλει να κλείσει το γκρουπ με το απόλυτο. Στα νοκ-άουτ θα διασταυρωθεί με έναν από τους τρίτους των ομίλων. Απόψε όμως θα έχει αρκετές απουσίες (Ρόδρι τιμωρημένος, Νάτσο και Αγιόθε εκτός) και ο Ντε Λα Φουέντε θα προβεί σε ροτέισον.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Στοιχήματα για το Αλβανία - Ισπανία

Η Αλβανία προηγήθηκε και στα δύο παιχνίδια της στον όμιλο, χωρίς όμως να κερδίσει κανένα. Στα 4 από τα 5 πρόσφατα βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Απόψε αυτή έχει το μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, καθώς οι Ισπανοί είναι δεδομένα πρώτοι και θα παραταχθούν με αλλαγές. Αξίζει το ρίσκο του να σκοράρει το πρώτο τέρμα το σύνολο του Σιλβίνιο (3.60).

Ο Γιασίρ Ασάνι ήταν αρκετά δημιουργικός απέναντι στην Ιταλία (1 ασίστ και 2 key passes), ενώ δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα απέναντι στους Κροάτες, αλλά απείλησε με τις εκτελέσεις του. Να βρει το πρώτο του γκολ ο Αλβανός μεσοεπιθετικός το συναντάμε σε απόδοση εξαπλασιασμού (6.00).

Η Ισπανία, όπως αναφέραμε, θα προχωρήσει στο απαραίτητο ροτέισον στην αναμέτρηση. Αυτό θα φέρει αλλαγές και στην επιθετική τριάδα της, με τον Όλμο να έρχεται στο αρχικό σχήμα. Έκανε καλή σεζόν με τη φανέλα της Λειψίας ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά. Να έχει μία τελική στην εστία, το βρίσκουμε στο 1.65.

Αναμένουμε τις δύο ομάδες να μπουν επιθετικά στην αναμέτρηση και να απειλήσουν από νωρίς. Άλλωστε οι Αλβανοί έχουν μέχρι τώρα, το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των Euro (23 δευτερόλεπτα ο Μπαϊράμι κόντρα στην Ιταλία). Να ακουμπήσουν την μπάλα και οι δύο τερματοφύλακες στα πρώτα τρία λεπτά το συναντάμε στο 2.20.

Η ένταση με την οποία θα μπουν οι ομάδες στο γήπεδο -και ειδικά οι Αλβανοί- για να πάρουν τη νίκη, θα οδηγήσει τις αποψινές αντιπάλους σε σκληρό παιχνίδι. Έχουν δείξει αμφότερες πως δε διστάζουν να πάρουν κάρτες και να υποδειχθεί μία παράβαση φάουλ στο πρώτο τρίλεπτο, προσφέρεται στο 1.70.

Επιλογή Απόδοση
Αλβανία να σκοράρει το 1ο γκολ 3.60
Να σκοράρει - Γ. Ασάνι 6.00
Over 0.5 σουτ στην εστία - Ντ. Όλμο 1.65
Να ακουμπήσουν την μπάλα και οι δύο τερματοφύλακες στα 3 πρώτα λεπτά 2.20
Φάουλ στα πρώτα 3 λεπτά 1.70

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 24/6, 13:30.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Προγνωστικά για το Αλβανία - Ισπανία

Ας δούμε αναλυτικά και τα τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από το ματς για τον 2ο όμιλο.

Χαμηλό ρίσκο

Έχουν δείξει οι αποψινοί αντίπαλοι την υπερβολική ένταση, με την οποία αγωνίζονται στις αναμετρήσεις τους. Οι Ισπανοί θα έχουν και πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο να θέλουν να δείξουν πράγματα. Αυτό οδηγεί και σε υπερβολές αρκετές φορές. Ένα φάουλ στο πρώτο τρίλεπτο δύσκολα θα «σπάσει».

Φάουλ στα πρώτα 3 λεπτά1.70

Μεσαίο ρίσκο

Θα μπουν με διάθεση να επιτεθούν αμφότερες στην αποψινή αναμέτρηση. Η Αλβανία θα θελήσει να πάρει το προβάδισμα για να μπορέσει να διαχειριστεί την αναμέτρηση (αν και δεν της έχει βγει αυτό μέχρι τώρα) και αναμένουμε ρυθμό με το ματς να πηγαίνει «πάνω-κάτω» στα πρώτα λεπτά. Θα ακουμπήσουν από νωρίς την μπάλα οι δύο τερματοφύλακες.

Να ακουμπήσουν και οι δύο τερματοφύλακες την μπάλα στα 3 πρώτα λεπτά2.20

Μεγάλο ρίσκο

Ο Σιλβίνιο θέλει την ομάδα του να τα δίνει όλα και να παίρνει τη νίκη, καθώς με τρίποντο δύσκολα θα μείνει εκτός συνέχειας (θα φτάσει τους 4 βαθμούς). Η Αλβανία προηγήθηκε στα 4 από τα 5 πρόσφατα παιχνίδια της, όπως και στα δύο στο Euro 24. Ελπίζει να «τριτώσει» αυτό, με καλύτερη κατάληξη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα.

Αλβανία να σκοράρει το 1ο γκολ3.60

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet