ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ: ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ «ΠΑΝΤΣΕΡ» ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΑΚΙΡΙ

Ελβετία - Γερμανία ειδικά: Τα γκολ των «πάντσερ» και το αριστερό του Σακίρι

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στη Φρανκφούρτη

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στη Φρανκφούρτη

Sentragoal Team
Sentragoal Team
23 Ιουνίου 2024 - 11:56
23/06/2024 - 11:56
SENTRA-EIDIKA-ELBETIA-GERMANIA.jpg

Ολοκληρώνεται η «μάχη» στον 1ο όμιλο του Euro 24.

Η Ελβετία αντιμετωπίζει στις 22:00 τη Γερμανία για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου σε ένα ματς που θα κρίνει την πρωτιά του γκρουπ. Οι Γερμανοί προέρχονται από το 2/2 στον όμιλο, τη στιγμή που οι Ελβετοί είναι 2οι με 4 βαθμούς.

Φαβορί της κομβικής αναμέτρησης είναι οι Γερμανοί, που προσφέρονται σε απόδοση 1.70 για να πάρουν το τρίποντο.. Η νίκη της Ελβετίας παίζεται στο 5.50. Αξίζει όμως να ποντάρουμε σε κάποιο σημείο ή πρέπει να στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα, του αγώνα;

Τις απαντήσεις γι' αυτό το ερώτημα θα τις δώσουμε σ' αυτό το άρθρο.

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Τις αποδόσεις για το Ελβετία - Γερμανία
  • Προγνωστικά για το ματς του Α' ομίλου του Euro 24
  • Καλύτερη στοιχηματική για το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
  • Αγορές και ειδικά στοιχήματα
Αγώνας Αποδόσεις (1-Χ-2)
Ελβετία - Γερμανία
(22:00)
5.50 - 3.80 - 1.70

Η Ελβετία, παρ' όλο που πήγε με τρομερή αμφισβήτηση στο τουρνουά έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια της τη σκληράδα, που βγάζει σε όλα τα μεγάλα τουρνουά. Δεν έχασε από τους άμεσους ανταγωνιστές της για την δεύτερη θέση και απέναντι στη Γερμανία θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά. Κόντρα στη Σκωτία έμεινε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με το εκπληκτικό τέρμα του Σακίρι.

Η Γερμανία είναι δεδομένα στην επόμενη φάση και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε δύο παιχνίδια και αυτό είναι αυτογκόλ, ενώ έχει σκοράρει 7 τέρματα. Κόντρα στην Ουγγαρία, ίσως και λόγω χαλάρωσης, μετά το γρήγορο 2-0 δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που είχε απέναντι στη Σκωτία, για αυτό και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με λιγότερες μεγάλες ευκαιρίες απ' ότι οι Μαγυάροι.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Στοιχήματα για το Ελβετία - Γερμανία

Η Γερμανία βρίσκεται αφενός σε καλή κατάσταση επιθετικά, ενώ τη συντροφεύει και η «απαραίτητη» ρέντα για τα μεγάλα τουρνουά. Στο πρώτο ματς πέτυχε πέντε γκολ, ενώ στο δεύτερο έμεινε στα δύο. Να βρει εκ νέου δύο τέρματα κόντρα στην Ελβετία η ομάδα του Νάγκελσμαν προσφέρεται στο 1.75.

Οι δύο ομάδες είναι αρκετά ικανές στο ψηλό παιχνίδι και απειλούν τακτικά από στατικές φάσεις. Διαθέτουν ικανούς αμυντικούς στο σκοράρισμα και ψηλά κορμιά και αναμένουμε να δούμε απόψε ένα γκολ με το κεφάλι (2.40).

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα στη θέση του Κάι Χάβερτς για λόγους ροτέισον. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει βρει δίχτυα στην πρεμιέρα απέναντι στη Σκωτία και κόντρα στην Ελβετία απείλησε στο μισάωρο που αγωνίστηκε. Να βρει και απόψε δίχτυα, το συναντάμε στο 2.90.

Ο Σερντάν Σακίρι έδειξε και κόντρα στη Σκωτία πόσο κομβικός είναι για την εθνική του ομάδα ακόμα και σε ηλικία 33 ετών. Πέτυχε ένα τρομερό γκολ, που θα είναι δεδομένα υποψήφιο για ωραιότερο στη διοργάνωση. Να σκοράρει εκ νέου με το καλό του αριστερό πόδι, το βρίσκουμε στο 5.40.

Η Ελβετία θα επιχειρήσει να απειλήσει αρκετά από τα άκρα, καθώς εκεί έχει δείξει πως αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα αμυντικά η Γερμανία. Θα κερδίσει έτσι στατικές φάσεις το σύνολο του Γιακίν και να φτάσει τις πέντε εκτελέσεις κόρνερ έχει αξία στο 2.40.

Επιλογή Απόδοση
Γερμανία Over 1.5 γκολ 1.75
Γκολ με το κεφάλι 2.40
Να σκοράρει - Ν. Φίλκρουγκ 2.90
Να σκοράρει με το αριστερό πόδι - Σ. Σακίρι 5.40
Ελβετία Over 4.5 κόρνερ 2.40

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 23/6, 11:40.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Προγνωστικά για το Ελβετία - Γερμανία

Ας δούμε αναλυτικά και τα τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από το ματς για τον 1ο όμιλο.

Χαμηλό ρίσκο

Η Γερμανία δείχνει ικανή επιθετικά και βρίσκει γκολ με σχετική άνεση. Η Ελβετία δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της και δέχεται τακτικά φάσεις. Θα σκοράρουν εκ νέου αρκετά τα «πάντσερ».

Γερμανία Over 1.5 γκολ1.75

Μεσαίο ρίσκο

Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που απειλούν σημαντικά στο ψηλό παιχνίδι. Διαθέτουν ποδοσφαιριστές που βρίσκουν τελικές σε στατικές φάσεις και ένα γκολ με κεφαλιά απόψε αξίζει την προσοχή μας.

Γκολ με το κεφάλι2.40

Μεγάλο ρίσκο

Ο Σερντάν Σακίρι πέτυχε ένα τρομερό τέρμα απέναντι στην Ελβετία και έδειξε ξανά, πόσο κομβικός παραμένει για την Ελβετία. Αναμένουμε απόψε να είναι εκ νέου απειλητικός και να βρει ένα γκολ με το καλό του αριστερό πόδι ενέχει ρίσκο, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση.

Να σκοράρει με το αριστερό πόδι - Σ. Σακίρι5.40

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet