ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ: ΜΕ ΤΙΣ «ΚΑΝΟΝΙΕΣ» ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ 2.55

Γερμανία - Ουγγαρία Ειδικά: Με τις «κανονιές» από μακριά στο 2.55

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στη Στουτγκάρδη.

Διαβάστε τα καλύτερα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν τη στοιχηματική «προσοχή» μας από το ματς στη Στουτγκάρδη.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
19 Ιουνίου 2024 - 12:15
19/06/2024 - 12:15
Γερμανία - Ουγγαρία Ειδικά Με τις κανονιές από μακριά στο 2.55.jpg

Στη μάχη της 2ης αγωνιστικής του Euro 24 ρίχνονται Γερμανία και Ουγγαρία, σήμερα στις 19:00. 

Οι διοργανωτές προέρχονται από την άνετη επικράτησή τους κόντρα στη Σκωτία (5-1), στην πρεμιέρα, και έχουν ξανά τον πρώτο λόγο για τη νίκη (1.30). Η Ουγγαρία προσφέρεται σε απόδοση 10.50 για το διπλό. 

Αξίζει όμως να ποντάρουμε στον άσο ή πρέπει να στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα, της αναμέτρησης; Τις απαντήσεις γι' αυτό το ερώτημα θα τις δώσουμε σ' αυτό το άρθρο.

Παρακάτω θα βρείτε:

  • Τις αποδόσεις για το Γερμανία - Ουγγαρία
  • Προγνωστικά για το ματς του Α' ομίλου του Euro 24
  • Καλύτερη στοιχηματική για το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
  • Αγορές και ειδικά στοιχήματα
Αγώνας Αποδόσεις (1-Χ-2)
Γερμανία - Ουγγαρία
(19:00)
1.30 - 5.80 - 10.50

Η Γερμανία είχε εύκολο έργο απέναντι στη Σκωτία, έφτασε δίχως προβλήματα στην επικράτηση, και με ενδεχόμενη δεύτερη σερί νίκη στον όμιλο θα ξεμπερδέψει οριστικά με την υπόθεση της πρόκρισης. Λίγες θα' ναι οι αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, μιας και δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών, με τον Νάγκελσμαν να θέλει ανάλογη εμφάνιση, όπως και στο προγενέστερο ματς.

Η Ουγγαρία δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ελβετία, και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο στον όμιλο. Έχασε με 3-1, ενώ είχε τις ευκαιρίες της να διεκδικήσει και την ισοπαλία στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά «πληγώθηκε» από τα αμυντικά κενά της. Αυτό οφείλει να βελτιώσει και απέναντι στα «πάντσερ», για να παραμείνει ζωντανή για τους «16». 

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Στοιχήματα για το Γερμανία - Ουγγαρία

Η Γερμανία είναι το φαβορί φυσικά για την πρωτιά στον όμιλο, αλλά και για την κατάκτηση του βαρύτιμου ευρωπαϊκού τροπαίου. Έχει στη «φαρέτρα» της πολλούς παίκτες που μπορούν να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό, και το απέδειξε στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Σκωτία, με τους 5(!) διαφορετικούς σκόρερ. 

Η μεσοεπιθετική της γραμμή είναι... φωτιά, και μπορεί να δημιουργήσει πολλούς μπελάδες σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Εξαιρετική δουλειά έκαναν στο πρώτο παιχνίδι οι Τζαμάλ Μουσιάλα και Φλόριαν Βιρτς, που πέτυχαν και τα πρώτα γκολ. Το να σκοράρει ένας εκ των δύο το συναντάμε σε απόδοση 1.77, και είναι μία από τις επιλογές μας στα ειδικά στοιχήματα της αναμέτρησης. 

Επίσης ικανότατος τόσο στη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα είναι ο ηγέτης της Εθνικής Ουγγαρίας, Ντόμινικ Σομποσλάι. Στο ματς με την Ελβετία «τάισε» τον Βάργκα στο μοναδικό γκολ της ομάδας του, και μπορεί να συμβάλει ξανά με τον ίδιο τρόπο, αλλά και τελειώνοντας ο ίδιος τη φάση. Το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στηρίζει στις ικανότητές του, και η επιλογή αυτή δίνει 4.80.

Πάμε τώρα στα επόμενα ειδικά στοιχήματα που ξεχωρίζουμε. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν παίκτες ικανούς στα μακρινά σουτ, ενώ μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετά τέρματα έπειτα από προσπάθειες εκτός περιοχής. Η απόδοση για γκολ έξω από το «κουτί» είναι στο 2.55, ενώ ενδιαφέρον έχει και η επιλογή του να σκοράρει αμυντικός, λόγω των εξαιρετικών «αεροποριών» εκατέρωθεν (3.20).

Τέλος, θεωρούμε πως θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τους Γερμανούς να θέλουν από νωρίς να μπουν σε θέση ισχύος, και τους τυπικά φιλοξενούμενους να επιχειρούν να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Ο αυξημένος ρυθμός θα οδηγήσει στο σκοράρισμα, αλλά και στα πολλά κόρνερ. Αυτό ενδέχεται να φέρει και περισσότερα φάουλ για κάρτα, αλλά και επαφές μέσα στην περιοχή. 

Η επιλογή του Over 2.5 γκολ, Over 9.5 κόρνερ και Over 4.5 κίτρινες κάρτες προσφέρεται στο 9.00, ενώ το να δοθεί πέναλτι στο ματς ή να αντικρίσει κάποιος στον αγωνιστικό χώρο την κόκκινη κάρτα δίνει 2.10

Επιλογή Απόδοση
Τζαμάλ Μουσιάλα ή Φλόριαν Βιρτς να σκοράρει 1.77
Ντόμινικ Σομποσλάι να σκοράρει ή να δώσει ασίστ 4.80
Αμυντικός να σκοράρει 3.20
Γκολ έξω από τη μεγάλη περιοχή 2.55
Over 2.5 Γκολ & Over 9.5 κόρνερ & Over 4.5 κίτρινες κάρτες 9.00
Πέναλτι ή αποβολή στον αγώνα 2.10

*Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 19/6, 12:15.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά Προγνωστικά για το Γερμανία - Ουγγαρία

Ας δούμε αναλυτικά και τα τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου για όλα τα... γούστα από το ματς για τον 1ο όμιλο.

Χαμηλό ρίσκο

Μουσιάλα και Βιρτς άνοιξαν... τον λογαριασμό για τη Γερμανία στο Euro 24, και μπορούν να ξαναβρούν δίχτυα στο επόμενο παιχνίδι. Είναι «δεινοί» εκτελεστές, και θέλουν να τελειώνουν από σήμερα την υπόθεση της πρόκρισης στους «16».

Τζαμάλ Μουσιάλα ή Φλόριαν Βιρτς να σκοράρει1.77

Μεσαίο ρίσκο

Γερμανία και Ουγγαρία διαθέτουν παίκτες ικανούς στα σουτ από απόσταση. Ειδικά τα «πάντσερ», που η μεσοεπιθετική γραμμή τους είναι πολύ επικίνδυνη από μακριά, οπότε είναι πολλές οι πιθανότητες να μπει γκολ από προσπάθεια εκτός του «κουτιού».

Γκολ έξω από τη μεγάλη περιοχή2.55

Μεγάλο ρίσκο

Και οι δύο ομάδες θα βρουν αρκετές ευκαιρίες να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά γκολ, αλλά και φάσεις που θα καταλήξουν σε κόρνερ. Η ένταση θα είναι αυξημένη, οπότε και οι κίτρινες κάρτες θ' ακολουθήσουν. 

Over 2.5 Γκολ & Over 9.5 κόρνερ & Over 4.5 κίτρινες κάρτες9.00

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet