ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΕΚΟΥΑΔΟΡ COPA AMERICA 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Εκουαδόρ Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Φιλοδοξίες για να τρυπήσει το... ταβάνι του στη διοργάνωση! 

Φιλοδοξίες για να τρυπήσει το... ταβάνι του στη διοργάνωση! 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
04 Ιουλίου 2024 - 08:48
04/07/2024 - 08:48
Copa-america-ecuador-new.jpg

Αυτή θα είναι η 30ή συμμετοχή του σε Copa America, σε μια διοργάνωση που ωστόσο δεν του ταιριάζει απόλυτα, καθώς δεν έχει να επιδείξει σπουδαίες στιγμές. Δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο, μαζί με τη Βενεζουέλα, είναι οι δύο χώρες που δεν το έχουν πετύχει αυτό. Μάλιστα, δεν έχει φτάσει ποτέ ως τον τελικό, με κορυφαίες παρουσίες του να είναι οι δύο πορείες μέχρι τα ημιτελικά, το 1959 και το 1993, όπου σε αμφότερες τις περιπτώσεις ήταν ο διοργανωτής του θεσμού. Είναι κάτι που φυσικά φέτος ευελπιστεί να αλλάξει και μπορεί να το πετύχει αυτό, διότι πλέον διαθέτει μερικά από τα πιο hot πρότζεκτ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ανάπτυξη ταλέντων στη χώρα, τα τελευταία χρόνια έχει τρομερή άνοδο, καθώς οι κορυφαίες ακαδημίες της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, έχουν τροφοδοτήσει αρκετές ομάδες της Ευρώπης με σπουδαίους παίκτες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και σε εθνικό επίπεδο.

Έδειξε καλά δείγματα στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ, όπου σε δύσκολο όμιλο με Σενεγάλη, Ολλανδία αλλά και την οικοδέσποινα χώρα, Κατάρ, κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό, συλλέγοντας τέσσερις βαθμούς και χάνοντας οριακά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από το Κατάρ, πήρε μαζί του και τον προπονητή του οικοδεσπότη, Ραμίρεθ, ο οποίος είχε δείξει καλά στοιχεία στην Αραβική χώρα και δείχνει να ταιριάζει με τη φιλοσοφία του Εκουαδόρ. 

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μία από τις δέκα χώρες που απαρτίζουν την CONMEBOL. Κάτι που σημαίνει ότι έχει θέση σε κάθε διοργάνωση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη (Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη, Βολιβία και Βενεζουέλα).

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκουαδόρ Copa America Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει το Εκουαδόρ στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αλ. Ντομίνγκες (36)

72/0

Λίγκα Ντε Κίτο

Ε. Γκαλίντες (37)

18/0

Ουρακάν

Μ. Ραμίρες (23)

6/0

Ιντ. Ντελ Βάγε

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Α. Πρεσιάδο (26)

37/0

Σπ. Πράγας

Φ. Τόρες (27)

31/5

Κορίνθιανς

Π. Ινκαπιέ (22)

31/1

Λεβερκούζεν

Γ. Πάντσο (22)

10/2

Αϊντραχτ Φρ.

Χ. Ουρτάδο (22)

7/0

Μπραγκαντίνο

Τζ. Πορόσο (23)

7/0

Κασίμπασα

Τζ. Ορντόνιες (20)

1/0

Κλαμπ Μπριζ

Λ. Λουρ (23)

0/0

Ουν. Κατόλικα (Ισημερινού)

Α. Μικόλτα (24)

0/0

Πατσούκα

ΜΕΣΟΙ

Α. Μένα (36)

56/8

Λεόν

Κ. Γρουέσο (29)

56/1

Σαν Χοσέ

Μ. Καϊσέδο (22)

39/3

Τσέλσι

Α. Φράνκο (25)

34/1

Ατλ. Μινέιρο

Χ. Σιφουέντες (25)

20/0

Κρουζέιρο

Τζ. Σαρμιέντο (21)

15/0

Μπράιτον

Ζ. Ορτίς (28)

8/0

Ιντ. Ντελ Βάγε

Κ. Πάες (17)

6/1

Ιντ. Ντελ Βάγε

Τζ. Κορόσο (28)

3/1

Μπαρτσελόνα (Ισημερινού)

Α. Μίντα (21)

2/0

Σερλκ Μπριζ

Τζ. Γεμπόα (23)

1/1

Ράκοφ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ε. Βαλένσια (34)

83/40

Ιντερνασιονάλ

Τζ. Καϊσέδο (26)

13/2

Άτλας

Κ. Ροντρίγκες (24)

11/1

Ουνιόν ΣΖ

Ο προπονητής

Με την πρώην του ομάδα, την Εθνική του Κατάρ, ο Σάντσεθ είχε αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ στο Μουντιάλ που διεξήχθη στην Αραβική Χώρα. Δεν μπόρεσε να το κοντράρει και ηττήθηκε με 2-0. Κανείς πάντως, δεν πίστευε ότι ο Ισπανός λίγους μήνες μετά θα ήταν προπονητής του Ισημερινού. Ο προκάτοχος του, Αλφάρο αποφάσισε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο να προχωρήσει παρακάτω στην καριέρα του και δήλωσε παραίτηση.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας έχοντας δει την πρόοδο που είχε το Κατάρ με τον Σάντσεθ στον πάγκο του, τόσο σε επίπεδο ανδρών αλλά και στα μικρότερα κλιμάκια, έκρινε πως ο 48χρονος ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο που έχει το Εκουαδόρ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ρόστερ με αρκετούς νέους παίκτες, οι οποίοι έχουν βγει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο και σίγουρα θέλουν έναν προπονητή πιο κοντά στην ηλικία τους αλλά και με μοντέρνες απόψεις στο ποδόσφαιρο, ώστε να εξελιχθούν αλλά και να βοηθήσουν την Εθνική τους ομάδα να διακριθεί σε μια διοργάνωση που δεν τα πάει διαχρονικά καλά. 

Το Αστέρι της ομάδας

Με βάση αυτά που αναφέραμε παραπάνω για το ότι το Εκουαδόρ αποτελεί ένα ρόστερ με αρκετούς ταλαντούχους παίκτες, είναι λογικό όλο το βάρος να πέφτει για ακόμα μια φόρα στον σπουδαίο φορ Βαλένσια. Τέσσερα γκολ πέτυχε η ομάδα του στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ, με τα τρία να ανήκουν σε αυτόν. Γενικότερα, έχει πετύχει 40 γκολ σε 84 συμμετοχές με το εθνόσημο και είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τον Ισημερινό, ξεπερνώντας κατά εννέα τέρματα τον Ντελγάδο. Ευνόητα όλη η επίθεση στηρίζεται σε αυτόν αφού από την τριάδα που θα αγωνιστεί μπροστά είναι εκείνος που γνωρίζει πιο καλά την τέχνη του γκολ.

Το τέταρτο γκολ της "Τρι" στο Μουντιάλ, πέτυχε ο μέσος Μοϊσές Καϊσέδο. Ήταν μια από τις πιο απογοητευτικές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι στην Πρέμιερ Λιγκ. Αφού ναι μεν προέρχονταν από σπουδαίες σεζόν με την Μπράιτον, ωστόσο ανάγκασε την Τσέλσι να δαπανήσει μεγάλο ποσό για τα πόδια του και εκείνος δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τους Λονδρέζους. Τώρα ψάχνει εξιλέωση μέσω του Κόπα Αμέρικα, ώστε να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία τη νέα αγωνιστική περίοδο και να πείσει τους ανθρώπους της Τσέλσι. Θεωρούμε πως είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να ξεχωρίσει σε αυτή τη διοργάνωση. 

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Στο 4-2-3-1 καταλήγει ο κόουτς Σάντσεθ κατά κύριο λόγο. Στα βατά ματς είναι βέβαιο πως ο ο Ισπανός τεχνικός θα στραφεί σε αυτό το σύστημα, ενώ στα πιο δύσκολα καταλήγει σε σχήμα με τρία στόπερ, έτσι τουλάχιστον έχει κάνει μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο έμπειρος Ντομίνγκες θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ.

Κάπως μπερδεμένα τα πράγματα στον χώρο της άμυνας. Αφού πέρα από τις σίγουρες θέσεις του δεξιού μπακ Πρεσιάδο και του ενός στόπερ Τόρες, οι άλλες δύο θέσεις παίζονται. Συγκεκριμένα, ο Ινκαπιέ είναι ο δεύτερος στόπερ, ωστόσο το γεγονός ότι οι αριστεροί μπακ Παλάσιος και Εστουπινιάν έμειναν εκτός κλήσεων λόγω τραυματισμού, αναγκάζει τον κόουτς Σάντσεθ να προβεί σε αλχημείες. Στο πρώτο ενδεχόμενο ο Ινκαπιέ μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Πάντσο θα είναι ο έτερος στόπερ, είτε θα προτιμηθεί ο νεαρός και άπειρος μπακ Λούρ για το αριστερό άκρο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός τεχνικός δούλεψε κα τις δύο περιπτώσεις στα δύο τελευταία φιλικά με Βολιβία και Ονδούρα. 

Πιο καθαρά τα πράγματα από τη μέση και μπροστά, οι Καϊσέδο και Γρουέσο θα είναι στον χώρο του κέντρου, στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Γεμπόα, ο Σαρμιέντο ως δεκάρι θα κινείται πίσω από τον φορ Βαλένσια, ενώ ο Σαρμιέντο λογικά θα προτιμηθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης. 

(4-2-3-1): Ντομίνγκες– Πρεσιάδο, Τόρες, Ινκαπιέ, Λουρ– Καϊσέδο, Γρουέσο - Γεμπόα, Πάες, Σαρμιέντο - Βαλένσια. 

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Βαλένσια
Εκτελέσεις Φάουλ Σαρμιέντο
Σκόρερ Βαλένσια
Κάρτες Ινκαπιέ

Copa America 24 Εκουαδόρ Όμιλος

Θα ξεκινήσει τις προσπάθειες του στο Κόπα Αμέρικα από τον 2ο όμιλο. Θα τεθεί αντιμέτωπο με την Τζαμάικα, τη Βενεζουέλα και το Μεξικό. Εκ πρώτης όψεως δείχνει ένα γκρουπ στα μέτρα του. Οι στοιχηματικές σωστά έχουν απονείμει σε εκείνο αλλά και το Μεξικό, τον τίτλο του φαβορί και ως τις δύο επικρατέστερες ομάδες που θα προκριθούν. Τζαμάικα και Βενεζουέλα, δύσκολα θα τους κόψουν τον δρόμο και ουσιαστικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στην κορυφή του ομίλου, καθώς όποια από τις δύο την κατακτήσει, θα αποφύγει την Αργεντινή στα προημιτελικά. 

Έχει αναμετρηθεί με Βενεζουέλα και Μεξικό στο Κόπα Αμέρικα, μόνο σε φιλικά με την Τζαμάικα. Από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ (2-1-0). Καλά τα πάει και κόντρα στη Βενεζουέλα, κόντρα στην οποία έχει καταγράψει τη μεγαλύτερη του νίκη στον θεσμό, το 1993 με 6-1. Ζόρικος αντίπαλος έχει αποδειχτεί το Μεξικό, το οποίο έχει νικήσει μόλις μια φορά σε σύνολο πέντε αγώνων στο πλαίσιο του Κόπα Αμέρικα. 

  1. Μεξικό
  2. Εκουαδόρ
  3. Βενεζουέλα
  4. Τζαμάικα

Πρόγραμμα Copa America 24 Εκουαδόρ

Θετικό ότι ξεκινάει με τα δύο πιο βατά ματς που θα δώσει στον όμιλο. Διόλου απίθανο να κάνει το 2/2 στις νίκες, κάτι που είναι εφικτό και για το Μεξικό, πράγμα που σημαίνει πως στην τελευταία αγωνιστική θα παλέψουν για την πρώτη θέση του γκρουπ. Εάν εμφανιστεί σοβαρό το Εκουαδόρ, υπερτερεί κατά πολύ των Βενεζουέλα και Τζαμάικα, συνεπώς καλείται να υπερβάλει εαυτόν κόντρα στο Μεξικό. Κόντρα στο οποίο δεν μετράει και την καλύτερη παράδοση, έχοντας υποστεί τρεις ήττες σε πέντε ματς και το έχει νικήσει μόλις μια φορά. 

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Εκουαδόρ - Βενεζουέλα 1-2 «Levi’s Stadium», Σάντα Κλάρα
                     Εκουαδόρ - Τζαμάικα 3-1 «Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Μεξικό - Εκουαδόρ 0-0 «State Farm Stadium», Γκλέντεϊλ

 

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Εκουαδόρ Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει το Εκουαδόρ στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Αργεντινή

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

 

Στατιστικά
  • Έχει τη χειρότερη άμυνα στην ιστορία του θεσμού με 327 γκολ παθητικό σε 126 ματς

  • Στο Κόπα Αμέρικα του 1942, γνώρισε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του, με 12-0 από την Αργεντινή

Copa America 24 Εκουαδόρ Αποδόσεις

Το γεγονός ότι δεν έχει διαπρέψει ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση, κάνει τις στοιχηματικές εταιρίες να είναι επιφυλακτικές μαζί του. Κατανέμοντας το, στην έβδομη θέση των φαβορί. Είναι γεγονός πάντως, πως εάν προκριθεί πρώτο από τον όμιλο του, μπορεί να αποφύγει την Αργεντινή στα προημιτελικά και ο δρόμος για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης είναι ορθάνοιχτος. 

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 31.00
Να φτάσει στον τελικό 8.00

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία του Εκουαδόρ στο Copa America 24

Προγνωστικό #1

Μεξικό και Εκουαδόρ έχουν τον πρώτο λόγο στον όμιλο κόντρα σε Τζαμάικα και Βενεζουέλα. Περιμένουμε αμφότερες να κάνουν το 2/2 κόντρα σε αυτές τις ομάδες, συνεπώς το να συλλέξει το Εκουαδόρ πάνω από τέσσερις βαθμούς είναι ένα αρκετά εφικτό σενάριο. 

❌ Σύνολο πόντων στον όμιλο: Over 4,51.75
Προγνωστικό #2

Ο Βαλένσια φυσικά και είναι το σημείο αναφοράς του Ισημερινού στην επίθεση. Όλη η ομάδα θα παίζει για αυτόν με στόχο να του δώσει την μπάλα στην περιοχή και να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά εδώ και χρόνια. Είναι παίκτης που σκοράρει με όλους τους τρόπους, το συνηθίζει και με το κεφάλι. Οπότε σε αξιοπρεπέστατη απόδοση, αξίζει να κυνηγήσουμε το να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ με αυτόν τον τρόπο. 

Βαλένσια να σκοράρει 1+ γκολ με κεφαλιά3.75

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet