ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ COPA AMERICA 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παραγουάη Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Δεν πατάει καλά, με νέα φουρνιά ψάχνει για αφύπνιση. 

Δεν πατάει καλά, με νέα φουρνιά ψάχνει για αφύπνιση. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Ιουνίου 2024 - 14:45
28/06/2024 - 14:45
Copa-america-paraguay-new.jpg

Εδώ και τέσσερις αγώνες στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ, την καθοδηγεί ο Ντανιέλ Γκαρνέρο, χωρίς να δείξει μεγάλη βελτίωση. Συντηρητική φαίνεται να είναι η προσέγγισή της υπό τις οδηγίες του 55χρονου Αργεντινού τεχνικού. Κέρδισε μόνο την Βολιβία (1-1-2 ρεκόρ), στο μοναδικό παιχνίδι που κατάφερε να σκοράρει. Ηττήθηκε εντός προγράμματος από την Αργεντινή (εκτός), πήρε βαθμό με τη Χιλή (εκτός) και έχασε οριακά από την Κολομβία (εντός).

Στο Copa America με τη φετινή θα φτάσει τις 40 συμμετοχές, που είναι οι τρίτες περισσότερες, πίσω από Αργεντινή και Ουρουγουάη και έχοντας μία παραπάνω από την Βραζιλία. Δύο φορές πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά τα …προϊστορικά χρόνια και όταν το φορμάτ ήταν εντελώς διαφορετικό. Στην πρώτη της φορά το 1959 συμμετείχαν μόλις 7 ομάδες και απουσίασε η Αργεντινή. Στα δύο τελευταία τουρνουά στα γήπεδα της Βραζιλίας αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από Περού (2021) και Βραζιλία (2019), ενώ το 2016 που διεξήχθη ξανά στις ΗΠΑ τερμάτισε τελευταία στον όμιλο. Τελευταία φορά που πλησίασε κοντά στο Κύπελλο ήταν το 2011, χάνοντας στον τελικό από την Ουρουγουάη, ενώ μακριά προχώρησε (4η θέση) και το 2015 όταν έχασε στον μικρό τελικό από το Περού.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μία από τις δέκα χώρες που απαρτίζουν την CONMEBOL. Κάτι που σημαίνει ότι έχει θέση σε κάθε διοργάνωση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη (Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Εκουαδόρ, Περού, Κολομβία, Ουρουγουάη, Βολιβία και Βενεζουέλα).

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραγουάη Copa America 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Παραγουάη στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κ. Κορονέλ (27)

6/0

ΝΥ Ρεντ Μπούλς

Α. Αγκιλάρ (35)

3/0

Σπ. Λουκουένιο

Ρ. Μορινίγκο (25)

0/0

Λιμπερτάδ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γκ. Γκόμες (31)

72/4

Παλμέιρας

Ζ. Αλόνσο (31)

52/2

Κράσνονταρ

Φ. Μπαλμπουενά (32)

36/2

Ντ. Μόσχας

Ο. Αλντερέτε (27)

15/0

Χετάφε

Μ. Εσπίνοζα (26)

4/0

Λιμπερτάδ

Ι. Ραμίρες (29)

4/0

Λιμπερτάδ

Ν. Χιμένες (26)

0/0

Λιμπερτάδ

Γκ. Βελάσκες (33)

0/0

Νιούελς

ΜΕΣΟΙ

Μ. Αλμιρόν (30)

53/7

Νιούκαστλ

Ρ. Σάντσες (28)

34/1

Κλαμπ Αμέρικα

Μ. Βιαγιασάντι (27)

34/0

Γκρέμιο

Α.Γκαμάρα (29)

18/5

Αλ Αΐν

Μ. Ρόχας (28)

17/1

Ίντερ Μαϊάμι

Α. Κούμπας (28)

17/0

Βανκούβερ 

Ε. Καμπαγιέρο (33)

2/0

Λιμπερτάδ

Ντ. Μπομπαντίγια (22)

0/0

Σάο Πάολο

Φ. Περάλτα (21)

0/0

Σέρο Πορτένιο

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ντ. Γκονζάλες (30)

50/9

Ολίμπια

Α. Ρομέρο (31)

41/8

Κορίνθιανς

Χ. Ενσίσο (20)

11/0

Μπράιτον

Ρ. Σόσα (24)

7/0

Ταγιέρες

Α. Μπαρέιρο (27)

3/0

Σαν Λορέντζο

Α. Άρτσε (28)

0/0

Λίγκα ντε Κίτο

Ο προπονητής

Από τον Σεπτέμβρη του 2023 ο Αργεντινός Ντάνιελ Γκαρνέρο ηγείται της προσπάθειας να την επαναφέρει στην… ελίτ της Νοτίου Αμερικής. Μετά την αναπάντεχη ήττα από την Βενεζουέλα στην 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μπάρος Σκελότο. Μέχρι στιγμής υπό τις οδηγίες του η Παραγουάη μετράει μία νίκη (1-0 Βολιβία εντός), μία ισοπαλία (0-0 Χιλή εκτός) και δύο ήττες από Αργεντινή (εκτός) και Κολομβία (εντός).

Γνωστός και αγαπητός στο φίλαθλο κοινό της χώρας, όντας και ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους. Συνολικά μετράει 8 πρωταθλήματα. Το πρώτο (Κλαουσούρα 2016) με την Γκουαρανί. Με την Ολίμπια κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα, σηκώνοντας και Κλαουσούρα και Απερτούρα το 2018 και το 2019, ενώ με τη Λιμπερτάδ κατέκτησε 3 σερί πρωταθλήματα Απερτούρα (2019, 2020, 2021). Τέλος, πετυχημένη ήταν η θητεία και στην πρώτη του δουλειά (2015) στη Σολ ντε Αμέρικα, αφού κατάφερε να την βγάλει ξανά μετά από 24 χρόνια στις διασυλλογικές διοργανώσεις.

Το Αστέρι της ομάδας

Κατά γενική ομολογία ηγέτης της Παραγουάης δεν είναι άλλος από τον 30χρονο Μιγκέλ Αλμιρόν. Βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, αρκετά ώριμος και γεμάτος παραστάσεις, όντας -επί 5 διαδοχικές σεζόν- βασικό στέλεχος της Αγγλικής Νιούκαστλ. Η φετινή του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν ήταν και η καλύτερη (3 γκολ σε 33 ματς), ωστόσο είναι αυτός που πέτυχε το πρώτο της γκολ στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 20 χρόνια.

Αποτελεί τον «εγκέφαλο» της Εθνικής. Η πλειοψηφία των επιθέσεων περνούν από τα πόδια του. Διαθέτει πλούσιες τεχνικές αρετές, συνεισφέρει τα μέγιστα στην δημιουργία και ανάπτυξη του παιχνιδιού και συμβάλλει και στον τομέα του σκοραρίσματος. Βέβαια μόλις τα δύο από τα επτά τέρματά του στην Εθνική σημειώθηκαν σε αγώνες μεγάλων διοργανώσεων.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Το 4-2-3-1 φαίνεται να προτιμάει ο Γκαρνέρο, δίνοντας βαρύτητα στην καλή ανασταλτική λειτουργία. Την εστία της θα υπερασπιστεί ο Κορονέλ. Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει η παρουσία του αρχηγού Γκ. Γκόμεζ της Παλμέιρας και το… ταίρι του θα είναι ο Αλντερέτε της Ισπανικής Χετάφε. Δύσκολα θα χαλάσει το δίδυμο των Βιγιασάντι και Κούμπας στην μεσαία γραμμή.

Στην μεσοεπιθετική τριπλέρα σίγουρος θεωρείται ο πιο χαρισματικός παίκτης της, Αλμιρόν, που θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και δημιουργία του παιχνιδιού της. Υποψήφιος για να ξεκινήσει βασικός είναι και ο Χούλιο Ενσίσο αν και φέτος δεν έκανε καλή χρονιά στην Αγγλία με την Μπράιτον. Ποιοτική λύση ο Άνχελ Ρομέρο, αλλά μάλλον θα έρχεται από τον πάγκο. Ρόχας και Σόσα βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρουν φανέλα βασικού. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Μπαρέιρο της Σαν Λορέντζο, που δεν έχει σκοράρει ακόμα (σε 5 ματς) με την Εθνική.

(4-2-3-1): Κορονέλ – Ραμίρες, Γκ. Γκόμεζ, Αλντερέτε, Εσπίνοζα – Κούμπας, Βιγιασάντι – Α. Ρομέρο, Αλμιρόν, Ενσίσο - Μπαρέιρο

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Αλμιρόν
Εκτελέσεις Φάουλ Αλμιρόν
Σκόρερ Μπαρέιρο
Κάρτες Γκόμεζ

Copa America 24 Παραγουάη Όμιλος

Η κληρωτίδα την τοποθέτησε στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τις Βραζιλία, Κολομβία και Κόστα Ρίκα. Σχεδόν ίδια σύσταση στον όμιλο (Κολομβία, Κόστα Ρίκα και ΗΠΑ αντί για Βραζιλία) είχε και το 2016 ξανά στα γήπεδα των ΗΠΑ, όπου τερμάτισε τελευταία με μόλις έναν βαθμό, το 0-0 με την Κόστα Ρίκα. Παραδόξως σε πλαίσιο Κόπα Αμέρικα στέκεται πολύ ανταγωνιστικά απέναντι στο «μεγαθήριο» της Βραζιλίας. Στα 5 προηγούμενα τους ραντεβού την τελευταία 20ετία έμεινε αήττητη (1-4-0 ρεκόρ), μετρώντας και δύο προκρίσεις (στα προημιτελικά) απέναντί της το 2011 και 2015, αμφότερες στα πέναλτι.

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Πρόγραμμα Copa America 24 Παραγουάη

Δεν βοηθάει ιδιαίτερα το πρόγραμμα, αφού στα δύο πρώτα κρίσιμα ματς, που μπορεί να κρίνουν και το μέλλον της, θα παίξει με τις δύο πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου. Αρχικά, θα αναμετρηθεί με την Κολομβία, με τον νικητή να αποκτάει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Έπειτα θα μετρήσει τις δυνάμεις της με την πανίσχυρη Βραζιλία. Τέλος, κλείνει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, την Κόστα Ρίκα, ελπίζοντας ως τότε να είναι στο κόλπο της πρόκρισης.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Κολομβία - Παραγουάη 2-1 «NRG Stadium», Χιούστον
Παραγουάη - Βραζιλία 29/6, 04:00 «Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Παραγουάη – Κόστα Ρίκα 3/7, 04:00 «Q2 Stadium», Όστιν

 

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Παραγουάη Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Παραγουάη στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ’ Ομίλου
1ο του Γ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

 

Στατιστικά
  • Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στα 5/8 τελευταία νοκ-άουτ παιχνίδια της

  • Το 2015 έφτασε μέχρι τον τελικό χωρίς νίκη (0-5-1 ρεκόρ)

Copa America 24 Παραγουάη Αποδόσεις

Πίσω από Βραζιλία και Κολομβία δίνεται ως 3ο φαβορί για να προκριθεί στα προημιτελικά, με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο να πληρώνει 4.50. Φαίνεται και από τις αποδόσεις (15.00) πως θα αποτελέσει μεγάλη υπέρβαση να κερδίσει τον όμιλο. Χαμηλότερα (11.00) προσφέρεται να προκριθεί στα ημιτελικά, αφού αν περάσει θα διασταυρωθεί με τον όμιλο των διοργανωτών ΗΠΑ και της Ουρουγουάης, όπου καμία εκ των δύο δεν αποτελεί «φόβητρο».

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 201.00
Να φτάσει στον τελικό 67.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 21.00
Νικητής Ομίλου 31.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 8.00

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Αργεντινής στο Copa America 24

Προγνωστικό #1

Κλασικός σκόρερ στην Παραγουάη δεν υπάρχει και η μεγαλύτερη αδυναμία της εντοπίζεται στον επιθετικό τομέα. Είναι χαρακτηριστικό πως απέτυχε να σκοράρει στα 7 από τα 9 τελευταία ματς. Θα δυσκολευτεί να βρει δίχτυα με Κολομβία και Βραζιλία, οπότε ίσως σκοράρει λιγότερα από 3 γκολ.

Under 2,5 γκολ:1.95
Προγνωστικό #2

Κλασικό 9άρι ο 27χρονος φορ της Σαν Λορέντζο, Μπαρέιρο (6 γκολ σε 15 ματς φέτος). Φαίνεται πως θα ηγείται της επίθεσης. Ικανός στο ψηλό παιχνίδι και αναμένεται να τροφοδοτηθεί αρκετά από τους μεσοεπιθετικούς της «αλμπιρόχα».

Πρώτος σκόρερ Παραγουάης: Μπαρέιρο5.50

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet