ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ COPA AMERICA 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κόστα Ρίκα Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Καμία σχέση με τις χρυσές ομάδες του παρελθόντος, φαβορί για ουραγός σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. 

Καμία σχέση με τις χρυσές ομάδες του παρελθόντος, φαβορί για ουραγός σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Ιουνίου 2024 - 14:29
28/06/2024 - 14:29
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Copa-america-costarica-new.jpg

Ύστερα από απουσία οκτώ ετών, επιστρέφει στο Copa America για πρώτη φορά μετά το 2016, όταν και πάλι αυτή έλαβε χώρα στις ΗΠΑ. Αυτή θα είναι η 6η, συνολικά, παρουσία, για τους  «Τίκος», οι οποίοι έχουν να υπερηφανεύονται για τις δύο πορείες το 2001 και το 2004, όταν και συνέχισαν από τον όμιλο για τα προημιτελικά. Κορυφαία στιγμή η 5η θέση το 2001, με την παρουσία των Σολίς και Γκόμες, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στην πατρίδα μας με τη φανέλα του ΟΦΗ. Ουδέποτε στο παρελθόν κατάφεραν να συνεχίσουν περαιτέρω στην κυριότερη διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

Δύο χρόνια νωρίτερα, στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Κόστα Ρίκα είχε ως «παράσημο» τη νίκη με 1-0 επί της Ιαπωνίας που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της. Επηρέασε παράλληλα την τελική κατάταξη στον όμιλο που συμμετείχε, αφού ηττήθηκε εύκολα με 7-0 από την Ισπανία, ενώ δεν επέτρεψε πολλά γκολ στους Γερμανούς (2-4), με αποτέλεσμα αυτοί να αποκλειστούν στη διαφορά τερμάτων. Στο Γκολντ Καπ του περασμένου καλοκαιριού, επίσης, δεν μακροημέρευσε, αφού ο αποκλεισμός ήρθε αμέσως μετά από τον όμιλο, στα προημιτελικά από το Μεξικό, με ήττα 2-1.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά 

Το μονό παιχνίδι μπαράζ (play in), στο πλαίσιο του Concacaf Nations League, απέναντι στην Ονδούρα τον περασμένο Μάρτιο, της έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα. Εκεί πήγε να τα κάνει μαντάρα, καθώς βρέθηκε να κυνηγάει στο 10’. Κομβική η άμεση ισοφάριση του Γκάλο (12’). Δύο ακόμα παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, οι Μπρένες και Μαντριγκάλ, ολοκλήρωσαν την ανατροπή στην επανάληψη για το τελικό 3-1. Προηγουμένως, στην ίδια διοργάνωση, μολονότι συμμετείχε bye στα προημιτελικά, ηττήθηκε με συνολικό σκορ 6-1 από τον Παναμά, πραγματοποιώντας αποκαρδιωτικές εμφανίσεις. Παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, η αγωνιστική της εικόνα, εσχάτως, παραμένει φτωχή. 

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόστα Ρίκα Copa America 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Κόστα Ρίκα στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κ. Τσαμόρο (24)

5/0

Σαπρίσα

Γκ. Σεκέιρα (25)

2/0

Ίμπιζα

Α. Κρους (33)

5/0

Ερεδιάνο

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Φρ. Κάλβο (31)

83/9

Χουαρές

Χ. Π. Βάργκας (29)

22/3

Μιγιονάριος

Τζ. Μόρα (31)

9/0

Σαπρίσα

Χ. Κασκάντε (30)

8/1

Όστιν

Χ. Κουιρός (25)

7/0

Χερεντιάνο

Γκ. Τέιλορ (23)

5/1

Σαπρίσα

Τζ. Μίτσελ (19)

4/0

Αλαχουελένσε

Φ. Φαερόν (23)

2/0

Χερεντιάνο

Γ. Μολίνα (28)

1/0

Γκουανακαστέκα

Ντ. Σεκιέρα (20)

0/0

Σαπρίσα

ΜΕΣΟΙ

Α. Λάσιτερ (29)

21/1

Μόντρεαλ

O. Γκάλο (23)

16/3

Χερεντιάνο

Μπ. Αγκιλέρα (20)

16/0

Μπρίστολ Ρόβερς

Τζ. Μπρένες (27)

12/1

Σαπρίσα

Τζ. Αλκόσερ (19)

11/1

Βέστερλο

Α. Μπραν (23)

6/0

Μινεσότα Γ.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Τζ. Κάμπελ (31)

139/27

Αλαχουελένσε

Αν. Κοντρέρας (24)

27/4

Πάφος

A. Ζαμόρα (22)

11/1

Άρης

Γου. Μαντριγκάλ (19)

12/1

Σαπρίσα

Μ. Ουγκάλντε (22)

10/3

Σπαρτάκ Μόσχας

Κ. Βάργκας (22)

6/0

Χαρτς

Α. Ρόχας (18)

1/0

Χερεντιάνο

Ο προπονητής

Ξεκίνησε στον πάγκο της Κόστα Ρίκα τον Νοέμβριο του 2023 με δύο οδυνηρές ήττες. Δεν υπήρχε πιθανότατα χειρότερος τρόπος για τον Αργεντινό Γκουστάβο Άλφαρο να συστηθεί στο κοινό της χώρας, ειδικά μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Ισημερινό. Το παιχνίδι απέναντι στην Ονδούρα τον περασμένο Μάρτιο ήταν «ζωής και θανάτου». Εν τέλει το κέρδισε, στέλνοντας την ομάδα στα τελικά του Κόπα Αμέρικα μετά από 8 χρόνια.

Ο 61χρονος τεχνικός διαθέτει πολλές εμπειρίες σε πάγκους συλλόγων, καθώς εργάστηκε σε 11 διαφορετικές ομάδες της Αργεντινής, με μια ενδιάμεση στάση στη Σαουδική Αραβία (Αλ Αχλί). Κορυφαία στιγμή η κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα το 2007 με την Άρσεναλ Σαραντί, πολύ σημαντικό επίτευγμα και το Σουπερκόπα στην Αργεντινή με την Μπόκα Τζούνιορς το 2018. Αυτή θα είναι η πρώτη του παρουσία σε ένα μεγάλο τουρνουά, ως προπονητής εθνικής ομάδας.

Το Αστέρι της ομάδας

Μετά την απόσυρση του ηγετικού Κέιλορ Νάβας, το βάρος θα πέσει στις «παλιοσειρές» Τζόελ Κάμπελ και Φρανσίσκο Κάλβο, που οφείλουν μεταξύ άλλων, να «φτιάξουν» τους νέους! Αυτός που θα έχει αναμφισβήτητα ρόλο βασικού, ενώ αναμένεται να αποτελέσει και τον αρχηγό της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Νάβας, είναι ο Φρανσίσκο Κάλβο.

O 32χρονος στόπερ αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στην αμυντική διάταξη της ομάδας. Πραγματικός ογκόλιθος, έχει την ικανότητα να βγαίνει νικητής σε κάθε εναέρια μονομαχία, δίνοντας λύσεις στα μετόπισθεν. Παράλληλα με την εμπειρία του, αλλά και τις ηγετικές του ικανότητες, μπορεί να καθοδηγήσει όλη την αμυντική γραμμή, αγωνιζόμενος τόσο στο κέντρο, όσο και στο αριστερό άκρο της.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Από τη μέρα που ανέλαβε ο Άλφαρο έχει προβεί σε αρκετές διαφοροποιήσεις στον σχηματισμό. Από το 4-1-4-1 στο 4-2-3-1 κι από εκεί στο 5-4-1. Όπως φαίνεται, ο Αργεντινός τεχνικός στο προσεχές τουρνουά θα δώσει το βάρος στην άμυνα, με αποτέλεσμα να καταλήγει στο 5-4-1. Ο Σεκέιρα θα υπερασπιστεί την εστία μετά την αποχώρηση του Νάβας. Μια ενδεκάδα αμυντικών στις κλήσεις, ώστε να υποστηρίξει το σύστημα. Προβάδισμα στους Κουιρός, Μίτσελ, Κασκάντε, Κάλβο και Μόρα. «Σφήνα» μπορεί να μπει και ο Μολίνα.

Μπροστά τους οι επιλογές πιο περιορισμένες, με προβάδισμα για την ενδεκάδα στους Μαντριγκάλ, Γκάλο, Μπρένες και τον Ζαμόρα του Άρη. Ένα μισάωρο μπορεί να δώσει και ο Κάμπελ. Σε θέση φορ αναμένουμε τον Ουγκάλντε. Αυτός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σε αντίθεση με τον Κοντρέρας που έρχεται από πολύ κακή σεζόν με την Πάφο. 

 (5-4-1): Σεκέιρα – Κουιρός, Μίτσελ, Κασκάντε, Κάλβο, Μόρα– Μαντριγκάλ, Γκάλο, Μπρένες, Ζαμόρα – Ουγκάλντε 

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Κάλβο
Εκτελέσεις Φάουλ Μπρένες
Σκόρερ Ουγκάλντε
Κάρτες Κασκάντε

Copa America 24 Κόστα Ρίκα Όμιλος

Συμμετέχει στον 4ο όμιλο, όπου όλες οι υπόλοιπες ομάδες, έχουν κατακτήσει τουλάχιστον μια φορά το τρόπαιο. Δεσπόζουσα η μορφή της Βραζιλίας, η οποία κατά το παρελθόν έχει πανηγυρίσει 9 φορές. Παρούσες και η Κολομβία (1), καθώς και η Παραγουάη (2).  Όλες τους, μάλιστα, μετράνε και πολλές συμμετοχές στον τελικό, αφού Βραζιλία, Παραγουάη και Κολομβία έχουν χάσει 12, έξι και έναν, αντίστοιχα. Συχνά πυκνά αντιμετωπίζει τις εν λόγω ομάδες στην εν λόγω διοργάνωση. Πιο χαρακτηριστικά, ο όμιλος μοιάζει με αυτόν στην τελευταία της συμμετοχή (2016), με τη μόνη διαφορά πως αντί για τη Βραζιλία, υπήρχαν οι ΗΠΑ. Εκεί κατετάγη τρίτη με 4 β., πίσω από ΗΠΑ και Κολομβία.

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Πρόγραμμα Copa America 24 Κόστα Ρίκα

Δύσκολη η πρεμιέρα, καθώς το σύνολο του Αλφάρο, εκκινεί, βάσει αποδόσεων, απέναντι στο δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση, τη Βραζιλία. Όπως γίνεται κατανοητό, οι Βραζιλιάνοι θα ψάξουν την νίκη στην πρεμιέρα με όλα τους τα αστέρια, ώστε να εξασφαλίσουν πρόκριση το συντομότερο δυνατό. Πολλά, για την Κόστα Ρίκα, θα κριθούν τη δεύτερη αγωνιστική, όπου θα αντιμετωπίσει την Κολομβία, με την οποία αναμένεται να παλέψει για τη δεύτερη θέση. Στο φινάλε, αναμετράται με την Παραγουάη, η οποία, είναι πολύ πιθανό να είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 0-0 «SoFi Stadium», Ίνγκλγουντ
Κολομβία - Κόστα Ρίκα 29/6, 01:00 «State Farm Stadium», Γκλέντεϊλ
Παραγουάη – Κόστα Ρίκα 3/7, 04:00 «Q2 Stadium», Όστιν

 

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Κόστα Ρίκα Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Κόστα Ρίκα στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ’ Ομίλου
1ο του Γ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

 

Στατιστικά
  • Δεν έχει προκριθεί ποτέ σε ημιτελική φάση

  • Αποκλείστηκε από τον όμιλο στις δύο τελευταίες παρουσίες της

Copa America 24 Κόστα Ρίκα Αποδόσεις

Μόλις στην ενδέκατη θέση κατά σειρά, για κατάκτηση, η Κόστα Ρίκα, με το 60.00 που τη συνοδεύει. Αρκετά λογικό, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία της στις διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και το μέγεθος των αντιπάλων που έχει να αντιμετωπίσει. Άπιαστο όνειρο η πρωτιά στο γκρουπ (22.00) από την ώρα που εκεί συμμετέχει η Βραζιλία. Λογικό και το 6.00 για την πρόκριση,  καθώς οφείλει να ξεπεράσει και την πολύ δυνατή  Κολομβία.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 151.00
Να φτάσει στον τελικό 67.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 17.00
Νικητής Ομίλου 21.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 5.50

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Αργεντινής στο Copa America 24

Προγνωστικό #1

Ζόρικος όμιλος για την Κόστα Ρίκα, στον οποίο θα χρειαστεί ένα «θαύμα» όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για κάποια νίκη. Ουσιαστικά Βραζιλία και Κολομβία δεν είναι για τα «κυβικά» της, με την Παραγουάη να αποτελεί τον αντίπαλο που μπορεί να πάρει κάποιον βαθμό. Το under 1.5 πόντων θεωρείται καλή λύση.

Σύνολο πόντων στον όμιλο: Under 1.51.87
Προγνωστικό #2

Από εκεί και πέρα πολύ δύσκολα θα σημειώσει αρκετά τέρματα, έχοντας μόλις έναν ικανό σκόρερ στη σύνθεση. Το σύνολο γκολ με εύρος 0-2 φαίνεται πως δύσκολα θα σπάσει στα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει. 

Σύνολο γκολ στον όμιλο: 0-21.40

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
euro_2024_round.svg EURO 24
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Euro2024_ball.svg
ΠΑΝΟΡΑΜΑ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΙΛΟΙ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO 24
trophy-sentra.svg
ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΑΔΕΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ EURO
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Betshop
Sportingbet