ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΚΡΟΑΤΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κροατία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Σε όμιλο... φωτιά κόντρα στον κακό «δαίμονα» Ισπανία και την... πελάτισσα Ιταλία.

Σε όμιλο... φωτιά κόντρα στον κακό «δαίμονα» Ισπανία και την... πελάτισσα Ιταλία.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
25 Ιουνίου 2024 - 08:00
25/06/2024 - 08:00
Sentragoal croatia euro 2024.jpeg

Η Κροατία έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον τεχνικό, Ζλάτκο Ντάλιτς. Από τότε που την ανέλαβε έχει πάρει μία 2η (2018) και μία 3η θέση (2022) σε Μουντιάλ, ενώ έφτασε και στον τελικό του τελευταίου Nations League (2023), όμως ηττήθηκε από την Ισπανία. Εκεί που ψάχνει, αλλά δεν βρίσκει τη διάκριση είναι σε Euro.

Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις μετράει ισάριθμους αποκλεισμούς στους «16», ωστόσο έχει το ελαφρυντικό πως αμφότεροι ήρθαν στην παράταση, το 2016 από τη μετέπειτα τροπαιούχο, Πορτογαλία και στο Euro 2020 (έγινε το 2021 λόγω του covid) από την πανίσχυρη Ισπανία. Δύο φορές έχει φτάσει μέχρι τους «8» (1996, 2008), ενώ αυτή θα είναι η 6η συνεχόμενη και 7η συνολικά συμμετοχή της σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Στα προκριματικά τοποθετήθηκε στον 4ο όμιλο μαζί με τις Τουρκία, Ουαλία, Αρμενία και Λετονία. Μάζεψε 16 βαθμούς κι έμεινε πίσω μόνο από την Τουρκία, η οποία συνέλλεξε έναν παραπάνω. Μπορεί η 3η Ουαλία να τερμάτισε σε απόσταση τεσσάρων πόντων, όμως αυτή δημιουργήθηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η Κροατία σημείωσε ισάριθμες νίκες, οι Ουαλοί έφεραν δύο «Χ» και το εισιτήριο για το Euro πήγε στους «χρβάτσκι». Έπαιξαν με τη… φωτιά, τους έσωσε πως δεν έκαναν γκέλες κόντρα στις δύο πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου. Η ομάδα του Ντάλιτς ολοκλήρωσε τους αγώνες με επίδοση 5 νίκες - 1 ισοπαλία - 2 ήττες, αυτή κόντρα στην Ουαλία τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε παραλίγο να αποδειχθεί καταστροφική, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν με την ίδια να μειονεκτεί, όμως «τέλος καλό όλα καλά»

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κροατία Euro 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Κροατία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Nτ. Λιβάκοβιτς (29)

54/0

Φενέρμπαχτσε

Ν. Λάμπροβιτς (24)

1/0

Άουγκσμπουργκ

Ίβ. Ίβουσιτς (29)

6/0

Πάφος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γ. Στάνισιτς (24)

18/0

Λεβερκούζεν

Μ. Πόνγκρασιτς (26)

8/0

Λέτσε

Γ. Γκβάρντιολ (22)

30/2

Μάν. Σίτι

Μ. Έρλιτς (26)

9/0

Σασουόλο

Γ. Σούταλο (24)

14/0

Άγιαξ

Μπ. Σόσα (26)

20/1

Άγιαξ

Ντ. Βίντα (35)

105/4

ΑΕΚ

Γ. Γιουράνοβιτς (28)

37/0

Ουνιόν Βερ.

ΜΕΣΟΙ

Λ. Μάιερ (26)

31/8

Βόλφσμπουργκ

Μ. Κόβατσιτς (30)

101/5

Μάν. Σίτι

Λ. Μόντριτς (38)

175/25

Ρεάλ Μ.

Μ. Μπρόζοβιτς (31)

96/7

Αλ Νασρ

Ν. Βλάσιτς (26)

56/8

Τορίνο

Μ. Πάσαλιτς (29)

63/10

Αταλάντα

Λ. Ιβάνουσετς (25)

21/2

Φέγενορντ

Λ. Σούσιτς (21)

7/0

Σάλτσμπουργκ

Μ. Μπατούρινα (21)

3/0

Ντινάμο Ζάγκρεμπ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αντρ. Κράμαριτς (32)

93/28

Χόφενχαϊμ

Ιβ. Πέρισιτς (35)

131/33

Χάιντουκ

Αντ. Μπούντιμιρ (32)

21/3

Οσασούνα

Μπρ. Πέτκοβιτς (29)

38/11

Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Μ. Πιάτσα (29)

26/1

Ριέκα

Μ. Πάσαλιτς (23)

5/1

Ριέκα

Ο προπονητής

Αρχιτέκτονας αυτής της τρομερής ομάδας είναι ο Ζλάτκο Ντάλιτς. Ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2017, προερχόμενος από μιε τετραετία σε συλλόγους της Αραβίας κι ενώ νωρίτερα εντός συνόρων είχε δουλέψει σε μικρομεσαίες ομάδες και τη Ριέκα. Κρίθηκε αυστηρά στην αρχή και παραλίγο να χάσει τη θέση του μετά την κακή πορεία στο Nations League 2020-21, ωστόσο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και πλέον μετά τις εκπληκτικές πορείες στα δύο τελευταία Μουντιάλ αποτελεί τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της Εθνικής.

Απαιτεί σεβασμό από τους παίχτες και υπάρχουν παραδείγματα που έχει συγκρουστεί (πχ Κάλινιτς, Λιβάια) μαζί τους, όμως τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Σε 83 ματς στον πάγκο της Κροατίας, έχει πανηγυρίσει 42 νίκες, 21 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και σε 20 γνώρισε την ήττα.

Το Αστέρι της ομάδας

Στο ρόστερ υπάρχουν «βαριά» ονόματα προεξέχοντος του Λούκα Μόντριτς και σούπερ ταλέντα (πχ Μπατούρινα) που στο μέλλον θα μας απασχολήσουν για τα καλά. Ωστόσο το αστέρι της ομάδας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιόσκο Γκβάρντιολ, ο οποίος αποτελεί τον πιο ακριβό αμυντικό στην ισοτρία του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα το περσινό καλοκαίρι έβγαλε από το ταμείο της Σίτι 90 εκατομμύρια ευρώ (!) για να πείσει τη Λειψία να τον αφήσει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Πολυεργαλείο ο Κροάτης, έβγαλε τη σεζόν αγωνιζόμενος σε πολλά ματς ως αριστερό μπακ και απ' ότι φάνηκε στα φιλικά γι' αυτή τη θέση προορίζεται και στην Εθνική. Απροσπέλαστος αμυντικά και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, αποτελεί εγγύηση για την άμυνα της «Χρβάτσκα».

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Ο Ντάλιτς παρατάσσει στα «χαρτιά» με σχηματισμό 4-3-3 την Κροατία, όμως γίνονται συνεχείς εναλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Κλειδωμένη» η θέση του γκολκίπερ από τον Λιβάκοβιτς. Η τετράδα της άμυνας φαίνεται να είναι αυτή που δοκιμάστηκε στη νικηφόρα πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Πορτογαλία (2-1), με τον Γκβάρντιολ να παραμένει στο αριστερό άκρο, τον Στάνισιτς να είναι στο δεξί και τον Πόνγκρασιτς να είναι ο παρτενέρ του (σίγουρου) Σούταλο στα στόπερ.

Η τριάδα στα χαφ των Μπρόζοβιτς, Μόντριτς και Κόβατσιτς είναι... ζηλευτή από πολλές ομάδες, ενώ στην επίθεση ο Κράμαριτς θα βολευτεί στο αριστερό άκρο για να χωρέσει ο προερχόμενος από «καυτή» σεζόν με την Οσασούνα, Μπούντιμιρ. Στο δεξί άκρο ο Μάιερ με τα 2 γκολ στο προτελευταίο φιλικό κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία φαίνεται να έχει προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

 (4-3-3): Λιβάκοβιτς - Στάνισιτς, Σούταλο, Πόνγκρασιτς, Γκβάρντιολ - Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς - Μάιερ, Μπούντιμιρ, Κράμαριτς

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Μόντριτς
Εκτελέσεις Φάουλ Μόντριτς
Σκόρερ Μπούντιμιρ
Κάρτες Μπρόζοβιτς

Euro 24 Κροατία Όμιλος

Η κλήρωση την έφερε σε έναν ιδιαιτέρως δύσκολο κι απαιτητικό όμιλο του Euro 24 (2ο). Μάλιστα φέρνει μνήμες… 2012, καθώς και τότε ήταν στο ίδιο γκρουπ με δύο από τις ομάδες. Την Ισπανία, από την οποία ηττήθηκε στα πέναλτι πρόσφατα στον τελικό του Nations League, ενώ την έχει συναντήσει άλλες τρεις φορές σε Euro, δύο στη φάση των ομίλων (μία νίκη το 2016 και μία ήττα το 2012) και μία στους «16» (ήττα-αποκλεισμός στην παράταση). Η δεύτερη είναι η Ιταλία, από την οποία έχει ευχάριστες αναμνήσεις αφού δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι (2-4-0). Το γκρουπ συμπληρώνει η Αλβανία, με την οποία θα κοντραριστεί πρώτη φορά.

  1. Ισπανία
  2. Ιταλία
  3. Κροατία
  4. Αλβανία

Πρόγραμμα Euro 24 Κροατία

Σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Γερμανίας έχουν τοποθετηθεί οι αγώνες. Εκκίνηση στην πρωτεύουσα, το Βερολίνο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. Μεσαία στάση το Αμβούργο, για να αναμετρηθεί με την Αλβανία. Ελπίζει όχι τελευταίος προορισμός, η Λειψία, όπου θα βρεθεί για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στον όμιλο απέναντι στην Ιταλία. Δηλαδή, ξεκίνημα και φινάλε… φωτιά.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Ισπανία - Κροατία 3-0 «Olympiastadion», Βερολίνο
Κροατία - Αλβανία 2-2 «Volksparstadion», Αμβούργο
Κροατία - Ιταλία 1-1 «Leipzig Stadium», Λειψία

 

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κροατία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Κροατία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
1ο ενός εκ των ομίλων Ε’, ΣΤ’

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • 4/6 προκρίσεις από τον όμιλο σε Euro

  • Δύο σερί αποκλεισμοί στην παράταση στη φάση των «16»

Euro 24 Κροατία Αποδόσεις

Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν της δίνουν μεγάλη τύχη για να φτάσει μακριά στο τουρνουά. Οριακά βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των φαβορί για κατάκτηση, «ζαλίζει» η απόδοση για να βρεθεί στον τελικό, πολύ υψηλή ακόμα και αυτή για τα ημιτελικά. Έχοντας στο γκρουπ τα μεγαθήρια Ισπανία, Ιταλία, δεν θα μπορούσε να πληρώνει η πρωτιά της, όμως η πρόκριση στα νοκ άουτ, προφανώς μέσω της 3ης θέσης συναντάται σε χαμηλή απόδοση.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 1000.00
Να φτάσει στον τελικό 400.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 100.00

*Η μόνη αγορά που είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό είναι αυτή του Νικητή Ομίλου με τις αποδόσεις να ισχύουν στις 17/6, 14:00.

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Κροατίας στο EURO 24

Προγνωστικό #1

Η Κροατία πλασάρεται ως η τρίτη δύναμη στον όμιλο, πίσω από τις Ισπανία και Ιταλία. Ακούγοντας τα ονόματα είναι σεβαστή η άποψη αυτή, όμως βλέποντας τα κατορθώματα της «χρβάτσκα» στις τελευταίες διοργανώσεις δεν θα μας κάνει εντύπωση αν μπει σφήνα (ή και υπερκεράσει) το δίπολο. 

❌ Θέση 1-2 στον όμιλο: ΝΑΙ1.95
Προγνωστικό #2

Στα δύο τελευταία EURO η Κροατία αποκλείστηκε στη φάση των «16». Αμφότεροι οι αποκλεισμοί σημειώθηκαν στην παράταση, δείγμα πως στις λεπτομέρειες δεν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Θα ποντάρουμε πως η πορεία της θα σταματήσει ένα... βηματάκι πιο πέρα αυτή τη φορά.

Φάση αποκλεισμού: Προημιτελικά5.00

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet