ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΚΟΛΟΜΒΙΑ COPA AMERICA 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κολομβία Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Σε διοργάνωση που δεν της ταιριάζει αρκετά, θα ψάξει τώρα το κάτι παραπάνω. 

Σε διοργάνωση που δεν της ταιριάζει αρκετά, θα ψάξει τώρα το κάτι παραπάνω. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Ιουλίου 2024 - 08:55
03/07/2024 - 08:55
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Copa-america-colombia-new.jpg

Θεωρείται μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Νοτίου Αμερικής αλλά η παρουσία της στο Κόπα Αμέρικα διαχρονικά θα μπορούσε να ήταν πιο επιτυχημένη. Μία κατάκτηση αριθμεί κατά το παρελθόν, συγκεκριμένα το 2001, επικρατώντας των Μεξικανών με σκορ 1-0. Τότε, ήταν η οικοδέσποινα μίας διοργάνωσης που πέρασε από… σαράντα κύματα για να διεξαχθεί τελικά. Η Αργεντινή, κατά πολλούς κορυφαία ομάδα εκείνης της περιόδου, δεν πήρε μέρος για λόγους ασφαλείας μάλιστα, καθώς στο εσωτερικό της Κολομβίας τα επεισόδια έδιναν και έπαιρναν, λόγω της έκρυθμης πολιτικής κατάστασης και της εγκληματικότητας.

Για όσους αναζητούν κάποια άλλη σημαντική επίδοσή της, αυτή σημειώθηκε το 1975 όταν βρέθηκε στον τελικό αλλά έχασε το τρόπαιο από το Περού. Χρειάστηκαν, βέβαια, να διεξαχθούν τρία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων για την ανάδειξη του κατόχου του Κόπα Αμέρικα εκείνης της χρονιάς. Όσον αφορά την παρουσία της σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει να επιδείξει δυο παρουσίες στα προημιτελικά (1990, 2019). Το παρατσούκλι της εθνικής ομάδας είναι οι «καφετέρος» και δεν προκαλεί καμία εντύπωση καθώς πρόκειται για μία χώρα ευρέως γνωστή για την εξαγωγή καφέ και φημισμένη για την ποιότητά του μάλιστα.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά 

Δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μία από τις δέκα χώρες που απαρτίζουν την CONMEBOL. Κάτι που σημαίνει ότι έχει θέση σε κάθε διοργάνωση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη (Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Εκουαδόρ, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη, Βολιβία και Βενεζουέλα).

 

Ψαρωτική προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κολομβία Copa America 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ντ. Οσπίνα (35)

128/0

Αλ Νασρ

Κ. Βάργας (35)

21/0

Άτλας

Α. Μορένο (29)

8/0

Μιγιονάριος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ντ. Σάντσες (27)

58/1

Γαλατασαράι

Σ. Άριας (32)

56/0

Μπαΐα

Γ. Μίνα (29)

43/7

Κάλιαρι

Ντ. Μουνιός (28)

25/1

Κρ. Πάλας

Γ. Μόχικα (31)

24/1

Οσασούνα

Γ. Λουκουμί (25)

18/0

Μπολόνια

Κ. Κουέστα (25)

13/0

Γκενκ

Ντ. Μασάδο (31)

9/0

Λανς

ΜΕΣΟΙ

Χ.Ροντρίγκες (32)

98/27

Σάο Πάουλο

Μ. Ουρίμπε (33)

53/6

Αλ Σαντ

Γ. Λέρμα (29)

41/1

Κρ. Πάλας

Χ. Κιντέρο (31)

34/4

Ράσινγκ

Χ. Καρασκάλ (26)

13/1

Ντ. Μόσχας

Γ. Άριας (26)

13/1

Φλουμινένσε

Κ. Καστάνιο (23)

7/0

Κρασνοντάρ

Ρ. Ρίος (24)

5/0

Παλμέιρας

Γ. Ασπρίγια (20)

4/2

Γουότφορντ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Λ. Ντίας (27)

47/11

Λίβερπουλ

Ρ. Μπορέ (28)

32/5

Ιντερνασιονάλ

Μ. Μπόρχα (31)

27/8

Ρίβερ Πλέιτ

Λ. Σινιστέρα (24)

11/3

Μπόρνμουθ

Γ. Ντουράν (20)

8/1

Άστον Βίλα

Γ. Κόρδοβα (31)

3/1

Κρασνοντάρ

Ο προπονητής

Ένας παλιός γνώριμος κάθεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κολομβίας. Ο Νέστορ Λορένσο υπήρξε το δεξί χέρι του Χοσέ Πέκερμαν στους «καφετέρος» την περίοδο 2012-2019 και ξέρει αρκετά καλά πρόσωπα και πράγματα σχετικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Ως ποδοσφαιριστής, ο Αργεντινός φόρεσε τη φανέλα της εθνικής του ομάδας με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στον τελικό Μουντιάλ 1990 και την ήττα από τους Γερμανούς.

Την τελευταία 25ετία συνεχίζει ως προπονητής, έχοντας αγαστή συνεργασία με τον Χοσέ Πέκερμαν, όπως προαναφέρθηκε. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί συνολικά 12 χρόνια. Ο Λορένσο συνέχισε μόνος του, καταφέρνοντάς τα περίφημα στο Περού με τη Μελγάρ μία διετία (2021, 2022) και από τον Ιούνιο του 2022 είναι ο εκλέκτορας των Κολομβιανών. Η μέχρι τώρα πορεία του είναι πολύ καλή και έχει γεννήσει προσδοκίες. Σε 18 ματς, μετράει 13 νίκες και 5 ισοπαλίες, προσπαθώντας παράλληλα να φέρει νέο «αίμα» στο ρόστερ.

Το Αστέρι της ομάδας

Η ανανέωση του ρόστερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Κολομβία και απαιτείται χρόνος για τη δημιουργία μίας νέας ισχυρής ομάδας, αλλά ηγέτης της είναι μία «παλιά καραβάνα». Ο λόγος για τον Χάμες Ροντρίγκες. Πριν από κάποια χρόνια, ο βιρτουόζος μέσος έκανε μαγικά πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου, το ταλέντο του έλαμψε και η ποιότητά του είναι δεδομένη.

Πλέον, παίζει και με την εμπειρία που έχει αποκτήσει, όντας γυρολόγος. Όταν παρουσιάζεται συγκεντρωμένος, αποτελεί τον παίκτη που μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Γι’ αυτόν τον λόγο τον στηρίζει και τον εμπιστεύεται ο Νέστορ Λορένσο που περιμένει να τον δικαιώσει στη φετινή διοργάνωση και ειδικά όταν η μπάλα «καίει».

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Ο Νέστορ Λορένσο έχει κατασταλάξει στο 4-2-3-1 και δεν μπαίνει στη διαδικασία πειραματισμών. Το δούλεψε αρκετό διάστημα και με τα περισσότερα πρόσωπα της 11άδας να είναι τα ίδια. Ο Οσπίνα θα αφήσει τη θέση του στον Βάργκας, που έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα και εκμεταλλεύτηκε τους τραυματισμούς του συμπαίκτη του για να βρεθεί βασικός. Από εκεί και πέρα, η άμυνα έχει ταχύτητα και δύναμη, μένει να τεσταριστεί απέναντι στις «μεγάλες» ομάδες της Νοτίου Αμερικής για να φανεί πόσο δεμένη είναι.

Στη μεσαία γραμμή, στο μεσοαμυντικό σκέλος ο Λέρμα έχει καπαρώσει μία θέση και για την άλλη οι Ρίος και Ουρίμπε μονομαχούν ακόμη. Στην τριπλέτα πίσω από τον καθαρόαιμο φορ, τα πράγματα είναι γνωστά και δύσκολα θα διαφοροποιηθούν. Οι Ντίας – Ροντρίγκες – Άριας δεν είναι στατικοί, αλλάζοντας θέσεις μεταξύ τους. Ο Μπορέ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή του.

(4-2-3-1): Βάργκας – Μουνιός, Λουκουμί, Σάντσες, Μοχίκα – Λέρμα, Ουρίμπε – Ντίας, Ροντρίγκες, Άριας – Μπορέ.

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Χ. Ροντρίγκες
Εκτελέσεις Φάουλ Χ. Ροντρίγκες
Σκόρερ Μπορέ
Κάρτες Λέρμα

Copa America 24 Κολομβία Όμιλος

Οι Κολομβιανοί έχουν κληρωθεί στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Βραζιλία, Παραγουάη και Κόστα Ρίκα. Σε θεωρητικό επίπεδο, «σελεσάο» και «καφετέρος» έχουν προβάδισμα για τις δυο θέσεις που οδηγούν στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Η παράδοση στο Κόπα Αμέρικα φέρνει την Κολομβία σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τη Βραζιλία, με ρεκόρ 1-0-3. Οριακά υπέρ της είναι η παράδοση κόντρα στην Παραγουάη στον θεσμό, 2-1-1. Τέλος, να αναφερθεί ότι έχει αναμετρηθεί τρεις φορές με τους Κοσταρικανούς που έχουν συχνές παρουσίες στον θεσμό. Δυο νίκες για την Κολομβία και μία νίκη για την Κόστα Ρίκα τα προηγούμενα αποτελέσματα.

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Πρόγραμμα Copa America 24 Κολομβία

Αν εστιάσει κάποιος σε αυτό, δεν είναι άσχημο το πρόγραμμα της Κολομβίας. Ξεκινά τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Παραγουάη που λογίζεται ως η ομάδα που θα την κοντράρει στα ίσα για ένα εισιτήριο πρόκρισης. Αν υπάρξει νικητής, αποκτά αυτόματα προβάδισμα. Ακολουθεί το πιο βατό παιχνίδι στον όμιλο, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα. Μη νίκη για τους «καφετέρος» εδώ θα είναι αποτυχία. Τέλος, στο φινάλε των υποχρεώσεων διεξάγεται η αναμέτρηση με τη Βραζιλία, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι αδιάφορη για τη «σελεσάο».

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Κολομβία - Παραγουάη 2-1 «NRG Stadium», Χιούστον
Κολομβία - Κόστα Ρίκα 3-0 «State Farm Stadium», Γκλέντεϊλ
Βραζιλία - Κολομβία 1-1 «Levi’s Stadium», Σάντα Κλάρα

 

Ψαρωτική προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Κολομβία Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Κολομβία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Παναμάς

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

 

Στατιστικά
  • Μία κατάκτηση Κόπα Αμέρικα, το 2001

  • Πέντε φορές κατετάγη τρίτη στον θεσμό

Copa America 24 Κολομβία Αποδόσεις

Με βάση τις προσφερόμενες αποδόσεις, αποτελεί το πέμπτο φαβορί για νικήτρια της φετινής διοργάνωσης αλλά και τη συμμετοχή της σε τελικό και ημιτελικά. Βρίσκεται πίσω από τις Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη, ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία του θεσμού να μην το ξεχνάμε αυτό, καθώς και το Μεξικό, το οποίο πάντως δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος. Απόλυτα φυσιολογικά, προσφέρεται ως το δεύτερο φαβορί για νικήτρια ομίλου και πρόκριση από τον όμιλο, πίσω από τη Βραζιλία.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 7.00
Να φτάσει στον τελικό 2.90

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Αργεντινής στο Copa America 24

Προγνωστικό #1

Το κλίμα ευφορίας πριν από την έναρξη της διοργάνωσης δεν κρύβεται και μένει να φανεί στην πράξη αν οι «καφετέρος» έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τα όνειρα… σε πράξη. Κρυφός πόθος των συμπατριωτών τους είναι η κατάκτηση της κορυφής. Πάμε βήμα-βήμα όμως. Η πρώτη επιλογή μας αφορά την πρόκριση από τον όμιλο, όπου στις θέσεις 1-2 βλέπουμε Βραζιλία – Κολομβία σε ικανοποιητική απόδοση. 

Θέσεις 1-2 στον όμιλο: Βραζιλία - Κολομβία2.00
Προγνωστικό #2

Η δεύτερη επιλογή που μας αρέσει αρκετά προκύπτει από την αγορά καρτών. Να είναι ο Λέρμα ο παίκτης με τις περισσότερες κάρτες από πλευράς Κολομβίας προσφέρεται σε υψηλή τιμή. 

Παίκτης με τις περισσότερες κάρτες στην Κολομβία: Λέρμα4.50

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
euro_2024_round.svg EURO 24
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Euro2024_ball.svg
ΠΑΝΟΡΑΜΑ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΙΛΟΙ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO 24
trophy-sentra.svg
ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΑΔΕΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ EURO
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Betshop
Sportingbet