ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΒΡΑΖΙΛΙΑ COPA AMERICA 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Βραζιλία Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Στόχος η επιστροφή στην κορυφή. 

Στόχος η επιστροφή στην κορυφή. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
03 Ιουλίου 2024 - 08:38
03/07/2024 - 08:38
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Copa-america-brazil-new.jpg

Από τον Ιανουάριο πορεύεται με τον Ντοριβάλ Ζούνιορ στον πάγκο της. Θεωρείται ένας εκ των πιο ικανών και πετυχημένων τεχνικών στην Βραζιλία. Πέρσι πήρε το Κύπελλο με την Σάο Πάολο και πρόπερσι κατέκτησε εκτός από το Κύπελλο (ξανά) και το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Φλαμένγκο. Αήττητος στα δύο πρώτα (φιλικά) δυνατά τεστ που έδωσε τον Μάρτιο. Νίκησε 1-0 την Αγγλία στο Λονδίνο και έφερε «χορταστική» ισοπαλία 3-3 με την Ισπανία στη Μαδρίτη. 

Η «σελεσάο» έχει λάβει μέρος 38 φορές στο Κόπα Αμέρικα. Σε 21 περιπτώσεις βρέθηκε στον τελικό, ενώ μέχρι τα ημιτελικά έφτασε 28 φορές. Μετράει 9 τρόπαια (12 φορές ήταν φιναλίστ), 5 εκ των οποίων ήρθαν τις χρονιές που ήταν η διοργανώτρια. Ο συνολικός της απολογισμός στο Κόπα Αμέρικα είναι 108 νίκες, 38 ισοπαλίες και 45 ήττες. Στην τελευταία της παρουσία, το 2021 που ήταν και η οικοδέσποινα, έχασε στον τελικό από την Αργεντινή. Αυτή είναι και η μοναδική της ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια που έδωσε στη διοργάνωση (9-3-1). Στις ΗΠΑ πάντως δεν ξυπνούν ευχάριστες μνήμες. Στο προηγούμενο τουρνουά, το 2016, που διεξήχθη εκεί η Βραζιλία κατέγραψε τη χειρότερη της πορεία, αφού απέτυχε να προκριθεί από τον όμιλο, κερδίζοντας μόνο τον «ασβέστη» του ομίλου, την Αΐτή.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

Δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μία από τις δέκα χώρες που απαρτίζουν την CONMEBOL. Κάτι που σημαίνει ότι έχει θέση σε κάθε διοργάνωση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη (Βολιβία, Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα).

Ψαρωτική προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βραζιλία Copa America 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Άλισον (31)

63/0

Λίβερπουλ

Μπέντο (24)

2/0

Ατλ. Παραναένσε

Ράφαελ (43)

0/0

Σάο Πάολο

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μαρκίνιος (30)

84/7

Παρί Σεν Ζερμέν

Ντανίλο (32)

56/1

Γιουβέντους

Ε. Μιλιτάο (26)

30/2

Ρεάλ Μαδρίτης

Γκ. Μαγκαλιάες (26)

6/1

Άρσεναλ

 Γκ. Αράνα (27)

6/0

Ατλ. Μινέιρο

Μπρέμερ (27)

4/0

Γιουβέντους

Γ. Κόουτο (21)

3/0

Χιρόνα

Λ. Μπεράλντο (20)

2/0

Παρί Σεν Ζερμέν

Γουεντέλ (30)

2/0

Πόρτο

ΜΕΣΟΙ

Λ. Πακετά (26)

44/10

Γουέστ Χαμ

Μπ. Γκιμαράες (26)

20/1

Νιούκαστλ

Ντ. Λουίζ (26)

13/0

Άστον Βίλα

Α. Περέιρα (28)

3/0

Φούλαμ

Ζ. Γκόμες (23)

2/0

Γουλβς

Έντερσον (24)

0/0

Αταλάντα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Βινίσιους Τζούνιορ (23)

28/3

Ρεάλ Μαδρίτης

Ροντρίγκο (23)

22/5

Ρεάλ Μαδρίτης

Ραφίνια (27)

22/6

Μπαρτσελόνα

Γκ. Μαρτινέλι (22)

9/1

Άρσεναλ

Έντρικ (17)

4/2

Παλμέιρας

Εβανίλσον (24)

0/0

Πόρτο

Σάβιο (20)

1/0

Χιρόνα

Πέπε (27)

1/0

Πόρτο

Ο προπονητής

Από αρχές του νέου έτους βρίσκεται στο… τιμόνι της ο 62χρονος Ντοριβάλ Ζούνιορ. Αντικατέστησε τον «αναλώσιμο» Φερνάντο Ντινίζ μετά την… πόρτα που έφαγε η ομοσπονδία από τον Κάρλο Αντσελότι. Άκρως πετυχημένη ήταν η τελευταία διετία του σε συλλογικό επίπεδο και αυτό αποτέλεσε το εισιτήριο για να λάβει την πιο τιμητική θέση που μπορεί να πάρει Βραζιλιάνος τεχνικός. Αήττητος στα δύο δυνατά φιλικά τεστ που έδωσε τον Μάρτιο. Κέρδισε (1-0) την Αγγλία και έφερε ισοπαλία (3-3) με την Ισπανία. Πρόπερσι (2022) κατέκτησε τόσο το Κύπελλο Βραζιλίας όσο και το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Φλαμένγκο, ενώ πέρσι οδήγησε τη Σάο Πάολο στο πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της.

Συνολικά από την αρχή της προπονητικής του καριέρας μετράει 13 τρόπαια. Τα περισσότερα τα πήρε με τη Σάντος, στην οποία έχει θητεύσει συνολικά τρεις σεζόν. Το 2010 κατέκτησε Κύπελλο Βραζιλίας και «Παουλίστα», ενώ το 2016 αναδείχθηκε ξανά πρωταθλητής της πολιτείας (Σάο Πάολο) και ήταν παράλληλα φιναλίστ του Μπραζιλεϊράο.

Το Αστέρι της ομάδας

Με την απουσία του Νέιμαρ η… σκυτάλη του ηγέτη περνάει και με τη… βούλα στον Βινίσιους Τζούνιορ, που αποτελεί ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη. Ο 23χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται από εκπληκτική σεζόν. Φέτος στέφθηκε πρωταθλητής Ισπανίας και το Σάββατο 1/6 κατέκτησε για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς. Σε 26 αγώνες στη Λα Λίγκα μέτρησε 15 γκολ και 5 ασίστ, ενώ 6 γκολ (σε 11 ματς) σημείωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η φετινή είναι μακράν η πιο παραγωγική του σεζόν με 24 γκολ σε 38 αγώνες.

Βέβαια, στην Εθνική Βραζιλίας «επισκιάζονταν» από τον Νέιμαρ οπότε στο φετινό Κόπα Αμέρικα καλείται να αποδείξει πως μπορεί να πάρει το… χρίσμα του ηγέτη. Μόλις δύο γκολ έχει σκοράρει με την φανέλα της «σελεσάο» σε επίσημες διοργανώσεις. Στο 4-1 εναντίον της Νοτίου Κορέας στο Μουντιάλ του Κατάρ τον Δεκέμβρη του 2022 και τον Μάρτιο του ίδιου έτους σε προκριματικό αγώνα με την Χιλή.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Το 4-3-3 δεν… χαλάει ούτε με τον Ντοριβάλ Ζούνιορ στον πάγκο. Αυτό εμπιστεύτηκε και στα τέσσερα φιλικά που έδωσε το τρέχον έτος. Σίγουρος στην θέση του γκολκίπερ ο Άλισον, όπως και ο Μαρκίνιος στο κέντρο άμυνας, έχοντας για παρτενέρ έναν εκ των Μιλιτάο ή Μαγκαλιάες. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Ζοάο Γκόμες και Μπρούνο Γκιμαράες που είναι και καλοί «κόφτες» αλλά βοηθούν τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην δημιουργία. Σε λίγο πιο ελεύθερο λόγο λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Πακετά.

Στην επιθετική τριπλέτα θα δούμε τους συμπαίκτες (και) στη Ρεάλ, Βινίσιους, Ροντρίγκο με τον Ραφίνια. Λύσεις στο σκοράρισμα μπορεί να προσφέρει και ο 17χρονος Έντρικ, που μετράει 3 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με την Εθνική. Όταν χρειάζεται φρέσκα πόδια στον μεσοεπιθετικό τομέα οι πρώτοι που θα επιστρατεύονται από τον πάγκο είναι οι Α. Περέιρα, Γκ. Μαρτινέλι και Σαβίνιο.

(4-3-3): Άλισον – Ντανίλο, Μαρκίνιος, Έντερ Μιλιτάο, Γουεντέλ –  Ζοάο Γκόμες, Μπρούνο Γκιμαράες, Πακετά - Ραφίνια, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Βινίσιους
Εκτελέσεις Φάουλ Βινίσιους
Σκόρερ Ροντρίγκο
Κάρτες Πακετά

Copa America 24 Βραζιλία Όμιλος

Κληρώθηκε στον 4ο όμιλο με τις Κολομβία, Παραγουάη και Κόστα Ρίκα. Με την Κολομβία έχει συναντηθεί στον όμιλο άλλες δύο φορές την τελευταία 10ετία (1-0-1 ρεκόρ). Με την Παραγουάη αναμετράται πιο συχνά αλλά στη νοκ-άουτ φάση. Το 2019 την απέκλεισε (στα πέναλτι) στον δρόμο της κατάκτησης του τροπαίου, αλλά επίσης στη διαδικασία των πέναλτι γνώρισε τον αποκλεισμό τις δύο προηγούμενες φορές (2011, 2015) που «κονταροχτυπήθηκαν» στα προημιτελικά. Με την Κόστα Ρίκα έχει δημιουργήσει «πελατειακή» σχέση, μετρώντας 10/10 νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης απέναντί της. Και οι δύο νίκες της στο Κόπα Αμέρικα ήρθαν με ευρύ σκορ, 5-0 το 1997 και 4-1 το 2004.

  1. Βραζιλία
  2. Κολομβία
  3. Παραγουάη
  4. Κόστα Ρίκα

Πρόγραμμα Copa America 24 Βραζιλία

Ιδανικά «στρωμένο» δείχνει το πρόγραμμα αγώνων για την Βραζιλία για να επιτευχθεί ο στόχος της πρωτιάς. Πρεμιέρα κάνει κόντρα στη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, την Κόστα Ρίκα. Η δυσκολία αυξάνεται σταδιακά και στο επόμενο κοντράρεται με τον κακό της «δαίμονα», την Παραγουάη. Στο φινάλε θα δώσει και το πιο απαιτητικό τεστ, διεκδικώντας πιθανότατα την 1η θέση στον όμιλο με την Κολομβία.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Βραζιλία - Κόστα Ρίκα 0-0 «SoFi Stadium», Ίνγκλγουντ
Παραγουάη - Βραζιλία 1-4 «Allegiant Stadium», Λας Βέγκας
Βραζιλία - Κολομβία 1-1 «Levi’s Stadium», Σάντα Κλάρα

 

Ψαρωτική προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Βραζιλία Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Βραζιλία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Ουρουγουάη

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

 

Στατιστικά
  • Δεν δέχτηκε γκολ στα 9/13 τελευταία ματς στην διοργάνωση

  • Προκρίθηκε από τον όμιλο στα 37/38 τουρνουά

Copa America 24 Βραζιλία Αποδόσεις

Σύμφωνα με τις αποδόσεις η Βραζιλία θεωρείται 2ο φαβορί για τον νικητή Copa America στο φετινό τουρνουά. Πολύ πιο εφικτό δείχνει το 1.90 για να φτάσει στον τελικό, αφού αν προκριθεί ως πρώτη θα συναντηθεί με μία εκ των ΗΠΑ ή Ουρουγουάη. Για αυτόν τον λόγο βλέπουμε 1.18 απόδοση για να βρεθεί στα ημιτελικά. Ψίχουλα προφανώς πληρώνει η πρόκρισή της από τον όμιλο. Ασύμφορο κρίνεται και το 1.40 για να τερματίσει πρώτη.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 4.25
Να φτάσει στον τελικό 2.45

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Αργεντινής στο Copa America 24

Προγνωστικό #1

Αμφίρροπη η αγορά για τον παίκτη που θα δώσει τις περισσότερες ασίστ. Πρώτο φαβορί ο Πακετά, ακολουθούν Βινίσιους και Ροντρίγκο αλλά αξίζει το ρίσκο να κυνηγήσουμε με 10.00 απόδοση τον έτερο βασικό (πλάγιο) μεσοεπιθετικό Ραφίνια, που μέτρησε τις περισσότερες (9) φέτος στην ομάδα του, Μπαρτσελόνα.

Να δώσει τις περισσότερες ασίστ: Ραφίνια10.00
Προγνωστικό #2

Ένα εκ των αουτσάιντερ θα προτιμήσουμε και στην αγορά για τον πιο «καρτάκια» παίκτη. Σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Μπρ. Γκιμαράες θα εμπλακεί σε αρκετές «μονομαχίες» στη μεσαία γραμμή. Δυναμικός μέσος, κάτι που έδειξε και στη παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ, αντικρίζοντας τις δεύτερες περισσότερες κάρτες (9) με την Νιούκαστλ.

Να δεχτεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες: Μπρούνο Γκιμαράες8.00

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Novibet
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
euro_2024_round.svg EURO 24
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Euro2024_ball.svg
ΠΑΝΟΡΑΜΑ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΙΛΟΙ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO 24
trophy-sentra.svg
ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΑΔΕΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ EURO
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Betshop
Sportingbet