ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΒΟΛΙΒΙΑ COPA AMERICA 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Βολιβία Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Ο «φτωχός συγγενής» της CONMEBOL, στόχος να αποφευχθεί ο διασυρμός. 

Ο «φτωχός συγγενής» της CONMEBOL, στόχος να αποφευχθεί ο διασυρμός. 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Ιουνίου 2024 - 13:18
28/06/2024 - 13:18
Copa-america-bolivia-new.jpg

Είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της CONMEBOL, με μοναδικό σύμμαχό της το υψόμετρο, όταν αγωνίζεται εντός συνόρων. Μάλιστα, σε αυτό οφείλει τις δυο μεγαλύτερες επιτυχίες της σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα, όταν και αποτέλεσε διοργανώτρια του θεσμού. Αρχικά, το 1963 στέφθηκε πρωταθλήτρια και έπειτα το 1997 υπήρξε φιναλίστ, χάνοντας το τρόπαιο από τη Βραζιλία. Όταν παίζει μακριά από το υψόμετρο, φαντάζει σάκος του μποξ. Πρέπει να πάμε αρκετά πίσω για κάποια σημαντική επίδοσή της. Πριν από το 1950 είχε να επιδείξει δυο τέταρτες θέσεις στις διοργανώσεις του 1927 και του 1949. Ενώ από τη φάση των ομίλων προκρίθηκε στις διοργανώσεις του 1995 και του 2015.

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετράει 3 παρουσίες (1930, 1950, 1994), αποτυγχάνοντας να προκριθεί από τη φάση των ομίλων ενώ δεν έχει κατορθώσει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Γενικά, η εθνική ομάδα της Βολιβίας βρίσκεται σε πτωτική πορεία, με την εγχώρια λίγκα της να είναι από τις ασθενέστερες της Νοτίου Αμερικής. Ελάχιστα ταλέντα προωθούνται, αρκετοί σύλλογοι βασίζονται σε βετεράνους παίκτες, άνω των 35 ετών. Το παρατσούκλι της είναι η «βέρντε», λόγω του πράσινου χρώματος της βασικής φανέλας της, με την εναλλακτική ενίοτε να είναι είτε άσπρη είτε κόκκινη.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Δεν χρειάστηκε να… ιδρώσει για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι μία από τις δέκα χώρες που απαρτίζουν την CONMEBOL. Κάτι που σημαίνει ότι έχει θέση σε κάθε διοργάνωση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη (Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού, Παραγουάη, Ουρουγουάη και Βενεζουέλα).

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βολιβία Copa America 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Βολιβία στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

K. Λάμπε (37)

55/0

Μπολίβαρ

Γκ. Βισκάρα (31)

20/0

Δε Στρόνγκεστ

Γ. Αλμάδα (30)

0/0

Ουν. Βίντο

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Λ. Ακίν (26)

33/1

Πόντε Πρέτα

Α. Χουσίνο (31)

35/0

Δε Στρόνγκεστ

Χο. Σαγρέδο (30)

52/1

Μπολίβαρ

Χε. Σαγρέδο (30)

9/0

Μπολίβαρ

Ν. Μεδίνα (22)

11/0

Όλγουεϊς Ρέντι

Ρ. Φερνάντες (24)

33/1

Μπάλτικα

Γ. Ρότσα (20)

3/0

Μπολίβαρ

Μ. Σουάρες (22)

7/0

Όλγουεϊς Ρέντι

ΜΕΣΟΙ

Λ. Χουστινιάνο (31)

50/2

Μπολίβαρ

Ρ. Βάκα (24)

32/4

Μπολίβαρ

Ρ. Ραμάγιο (33)

39/7

Δε Στρόνγκεστ

Μ. Τερσέρος (20)

11/1

Σάντος

Φ. Σαουσέδο (34)

22/1

Μπολίβαρ

Γ. Βιγιαμίλ (22)

15/0

Λίγκα Κίτο

Μπ. Σέσπεδες (28)

17/1

Ιβερντόν

Ρ. Ματέους (22)

1/0

Όλγουεϊς Ρέντι

Ε. Κουέγιαρ (23)

6/0

Όλγουεϊς Ρέντι

Α. Τεράσας (23)

0/0

Όλγουεϊς Ρέντι

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Κ. Αλγκαρανιάς (28)

23/2

Μπολίβαρ

Λ. Τσάβες (21)

2/0

Μπολίβαρ

Μπ. Μιράντα (26)

17/2

Δε Στρόνγκεστ

Σ. Μενάτσο (24)

3/0

Μπλούμινγκ

Χ. Κουέγιαρ (22)

7/0

Μπαρτσελόνα Β’

Ο προπονητής

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βολιβίας δεν ήθελε να κάνει άλλες δοκιμές, μετά την αποτυχημένη συνεργασία που είχε με τον Αργεντινό Γκουστάβο Κόστας και προτίμησε τον Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο στον πάγκο της «βέρντε». Ο 55χρονος Βραζιλιάνος, για όσους τον θυμούνται, ήταν ένας αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός ως ποδοσφαιριστής, έχοντας κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα (1999) με τη «σελεσάο» αλλά και διάφορους τίτλους, όπως τον τελευταίο χρονικά της Ρόμα στη Σέριε Α (2001).

Φαινόταν από τον αρχοντικό τρόπο που έπαιζε ότι θα γινόταν προπονητής. Κάτι τέτοιο συνέβη, με τον Ζάγκο να έχει θετικά περάσματα από Μπραγκαντίνο και Μπολίβαρ. Ειδικά το τελευταίο ήταν, ουσιαστικά, το εισιτήριό του για τον πάγκο της Βολιβίας. Γνωρίζει καλά την εγχώρια λίγκα και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Μικρό το δείγμα γραφής του στη «βέρντε» από τον περασμένο Οκτώβριο όταν και ανέλαβε τα ηνία βέβαια, 2-0-2 μετά από τέσσερις αγώνες.

Το Αστέρι της ομάδας

Για μία ομάδα που θα βρεθεί κυρίως σε θέση άμυνας στα παιχνίδια, είναι λογικό ο ηγέτης να συναντάται κάτω από τα δοκάρια. Δυστυχώς για την ίδια τη Βολιβία, μεσοεπιθετικά η ποιότητα πιάνει… πάτο και αναγκαστικά κοιτάζουμε προς τα πίσω για τον παίκτη που θα ξεχωρίσει.

Ο Κάρλος Λάμπε είναι ο βασικός τερματοφύλακας της «βέρντε» τα τελευταία χρόνια, με σωρεία επεμβάσεων. Εμφανίζεται αρκετά σταθερός διαχρονικά, έχοντας αγωνιστεί σε «καυτές» έδρες και απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ θα προσπαθήσει να βάλει το δικό του λιθαράκι στη φετινή προσπάθεια της εθνικής ομάδας να μην επιστρέψει στο υψόμετρο χωρίς βαθμούς στο σακούλι της.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Ο Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο ξέρει ότι δεν διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ και προσπάθησε να φέρει «νέο αίμα», με 14 παίκτες να προέρχονται από την Κ23. Άλλωστε, οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στη «βέρντε» έχουν περάσει τα 33 και ελάχιστοι είναι σε θέση πια να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες. Το 4-5-1 με διάφορες παραλλαγές αναμένεται να είναι ο σχηματισμός που θα δούμε στα αμερικανικά γήπεδα.

Ο Λάμπε δύσκολα θα χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα να έχει ερωτηματικά, Η επικρατέστερη παρατίθεται παρακάτω. Στη συνέχεια, στη μεσαία γραμμή κανένας παίκτης -πλην Χουστινιάνο- δεν φαίνεται σίγουρος. Μέχρι τελευταία στιγμή ο Ζάγκο θα αναζητά τους καταλληλότερους, αναλόγως των αντιπάλων. Οι Κουέγιαρ και Τερσέρος έχουν σχετικό προβάδισμα για τα «φτερά» που θα είναι οι παίκτες που θα υποστηρίξουν τον Αλγαρανιάς, ο οποίος θα αποτελέσει τον μοναδικό προωθημένο.

(4-1-4-1): Λάμπε – Μεδίνα, Χουσίνο, Ακίν, Φερνάντες – Χουστινιάνο – Χάουμε Κουέγιαρ, Σαουσέδο, Ραμίρο Βάκα, Τερσέρος – Αλγαρανιάς.

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Σαουσέδο
Εκτελέσεις Φάουλ Σαουσέδο
Σκόρερ Ραμάγιο
Κάρτες Χουστινιάνο

Copa America 24 Βολιβία Όμιλος

Οι Βολιβιανοί έχουν κληρωθεί στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Ουρουγουάη, ΗΠΑ, Παναμά. Σκούρα τα πράγματα, δηλαδή. Θα τους τύχαινε μία ομάδα μεγάλου βεληνεκούς δεδομένα, όπως η Ουρουγουάη, κόντρα στην οποία έχουν ρεκόρ 1-0-5 στον θεσμό. Από εκεί και πέρα, όμως, η παρουσία των Αμερικανών περιπλέκει την κατάσταση, καθώς ως διοργανωτές πιθανώς να πάρουν κάποια σφυρίγματα υπέρ τους. Απέναντί τους μετράνε μία νίκη (1-0) στον θεσμό πάντως, το 1995. Τέλος, υπάρχει ο Παναμάς με τον οποίο έχουν συναντηθεί επίσης μία φορά, πιο πρόσφατα όμως, το 2016. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, δηλαδή κατέγραψαν μία ήττα (2-1), σε αμερικανικό έδαφος, όπως θα συμβεί και φέτος.

  1. ΗΠΑ
  2. Ουρουγουάη
  3. Παναμάς
  4. Βολιβία

Πρόγραμμα Copa America 24 Βολιβία

Κάποιες δεκαετίες πίσω, με την ομάδα που διέθετε, θα μπορούσε να ελπίζει ότι θα πάρει μία εκ των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση. Στη φετινή διοργάνωση και με το υπάρχον πρόγραμμα, δεν φαντάζει απίθανο να παραταχθεί στο τρίτο ματς με τον Παναμά έχοντας ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια. Οι οικοδεσπότες Αμερικανοί και οι ισχυροί Ουρουγουανοί στα δυο πρώτα παιχνίδια φαντάζουν ως τα φαβορί για νίκες απέναντί της. Στο χέρι της, βέβαια, είναι να μας αποδείξει το αντίθετο. Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να κονταροχτυπηθεί με τους Παναμέζους για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
ΗΠΑ - Βολιβία 2-0 «ΑΤ&Τ Stadium», Άρλινγκτον
Ουρουγουάη - Βολιβία 5-0 «Metlife Stadium», Ράδερφορντ
Βολιβία - Παναμάς 2/7, 04:00 «Inter&Co Stadium», Ορλάντο

 

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Βολιβία Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Βολιβία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
1ο του Δ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

 

Στατιστικά
  • Δυο παρουσίες σε τελικό, στις δυο φορές που διοργάνωσε τον θεσμό

  • Το 2015 προκρίθηκε τελευταία φορά από τον όμιλο

Copa America 24 Βολιβία Αποδόσεις

Η χαμηλή δυναμικότητά της αποτυπώνεται και στις αποδόσεις των συγκεκριμένων μακροχρόνιων στοιχημάτων. Προτελευταίο φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, πάνω μόνο από τον Παναμά. Οι στοιχηματικές εταιρείες την έχουν κρίνει σωστά σε όλες τις αγορές, είναι όντως μία αδύναμη εθνική ομάδα. Δεν αναμένεται να κάνει την έκπληξη στον θεσμό καθώς απουσιάζουν οι παίκτες-ηγέτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα δύσκολα. Το ενδεχόμενο να μείνει εκτός από τη φάση των ομίλων είναι αυτό που παίζει ως πιθανό.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης -
Να φτάσει στον τελικό -
Να φτάσει έως τα ημιτελικά -
Νικητής Ομίλου -
Να προκριθεί από τον Όμιλο -

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Βολιβίας στο Copa America 24

Προγνωστικό #1

Όσοι τη θεωρούν σάκο του μποξ, είναι ευκαιρία να την κοντράρουν. Η πρώτη επιλογή είναι να δεχθεί η Βολιβία Over 6.5 γκολ. Σίγουρα εμπεριέχει ρίσκο καθώς η «βέρντε» δεν αναμένεται να προκριθεί από τον όμιλο και άρα ψάχνουμε τουλάχιστον 7 γκολ στα τρία ματς του ομίλου. Οι Ουρουγουανοί και οι Αμερικανοί, πάντως, φαντάζουν ικανοί να βάλουν τα περισσότερα εξ’ αυτών και ο Παναμάς να το επαληθεύσει έστω με ένα. 

✅ Να δεχθεί Over 6.5 γκολ:2.10
Προγνωστικό #2

Η δεύτερη επιλογή συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, με το να μην πάρει βαθμό στον όμιλο. Δηλαδή, οι Βολιβιανοί να χάσουν και τα τρία παιχνίδια τους, επιλογή που βρίσκουμε σε ελκυστική απόδοση.

0 πόντοι στον όμιλο:3.60

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet