ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΗΠΑ COPA AMERICA 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΗΠΑ Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Σταθερά βήματα προόδου και ως διοργανωτές μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Σταθερά βήματα προόδου και ως διοργανωτές μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Ιουνίου 2024 - 12:31
28/06/2024 - 12:31
Copa-america-usa-new.jpg

Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους λαμβάνουν την τιμή να διοργανώσουν το Κόπα Αμέρικα 24. Η προηγούμενη ήταν το 2016, όταν και κατέκτησαν την 4η θέση, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση από το 1995. Είναι βέβαια η 6η φορά που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού τις περισσότερες δεν προσκλήθηκαν. Έχοντας αναλάβει και τη συνδιοργάνωση του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με Καναδά και Μεξικό, θέλουν πρωτίστως να πάρουν άριστα στο οργανωτικό κομμάτι και στη συνέχεια να δείξουν πως μπορούν να κοντράρουν τις ισχυρές εθνικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Είναι μία πραγματικότητα πάντως ότι οι ΗΠΑ κάνουν συνεχή βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο και ούσα μία χώρα που έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί σε πολλά ομαδικά αθλήματα, υπάρχει επιθυμία να συμβεί το ίδιο και στο ποδόσφαιρο. Η θεαματική ποιοτική άνοδος του MLS με τη συμμετοχή μεγάλων αστερών, αυξάνει το ενδιαφέρον των Αμερικανών πολιτών για το ποδόσφαιρο και δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους Αμερικανούς ποδοσφαιριστές να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν το επίπεδο σπουδαίων συναδέλφων τους από άλλες χώρες. Στη ζώνη τους άλλωστε, δηλαδή της Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής, οι ΗΠΑ μετατρέπονται σταδιακά σε πρώτη δύναμη.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά (όταν ανακοινωθεί)
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Από την στιγμή που έξι ομάδες της Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής θα έπαιρναν το εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα μέσω του CONCACAF Nations League, ήταν δεδομένο πως οι ΗΠΑ θα ήταν μια εξ αυτών. Τελικά κατέκτησαν τη συγκεκριμένη διοργάνωση για 3η φορά σε ισάριθμες διεξαγωγές. Δυσκολεύτηκαν στον ημιτελικό απέναντι στην Τζαμάικα, επικρατώντας 3-1 στην παράταση και ενώ είχαν ισοφαρίσει με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας. Στον τελικό πήραν το μεγάλο ντέρμπι με το Μεξικό, κερδίζοντάς το με 2-0. Έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο ότι τόσο ο ημιτελικός όσο και ο τελικός διεξήχθησαν σε αμερικανικό έδαφος. Το ίδιο θα συμβεί στο Κόπα Αμέρικα αλλά και στο ερχόμενο Μουντιάλ, οπότε οι ΗΠΑ χτίζουν σιγά σιγά μία δυναμική ως γηπεδούχος ομάδα και με απώτερο στόχο να αποκτήσουν τον τίτλο του φαβορί σε μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων.

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΗΠΑ Copa America 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχουν οι ΗΠΑ στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

       Μ. Τέρνερ (29)

39/0

  Νότιγχαμ Φ.

        Σ. Τζόνσον (35)

13/0

Τορόντο

        Ι. Χόρβατ (28)

9/0

 Κάρντιφ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

        Τ. Ριμ (36)

56/1

         Φούλαμ

        Α. Ρόμπινσον (26)

41/4

         Φούλαμ

        Μ. Ρόμπινσον (27)

29/3

         Σινσινάτι

        Σ. Μουρ (27)

18/1

         Νάσβιλ

        Κ. Ρίτσαρντς (24)

16/1

         Κρ. Πάλας

        Κ. Κάρτερ-Βίκερς (26)

16/0

          Σέλτικ

         Μ. ΜακΚένζι (25)

13/0

           Γκενκ

        Τ. Σκάλι (21)

9/0

           Γκλάντμπαχ

          Κ. Λουντ (22)

3/0

           Παλέρμο

ΜΕΣΟΙ

          Γ. ΜακΚένι (25)

51/11

           Γιουβέντους

          Τ. Άνταμς (25)

38/2

           Μπόρνμουθ

          Γ. Μουσά (21)

35/0

           Μίλαν

          Τ. Ρέινα (21)

26/8

           Νότιγχαμ Φ.

           Λ. Ντε λα Τόρε (26)

20/0

           Θέλτα

           Τ. Καρντόσο (22)

11/0

           Μπέτις

           Μ.Τίλμαν (22)

              10/0

           PSV Αϊντχόφεν

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

            Κ. Πούλισιτς (25)

66/28

            Μίλαν

            Μ. Άαρονσον (23)

40/8

            Ουνιόν Βερολίνου

            Τ. Γουεά (24)

37/5

            Γιουβέντους

             Ρ. Πέπι (21)

23/10

            PSV Αϊντχόφεν

          Τ. Σάρτζεντ (24)

23/5

            Νόριτς

         Φ. Μπαλόγκουν (22)

10/3

            Μονακό

        Χ. Ράιτ (26)

9/4

            Κόβεντρι

Ο προπονητής

Ο Γκρεγκ Μπερχόλτερ στα 50 του αποτελεί μία ηγετική φυσιογνωμία για το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Είχε αξιόλογη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, συμμετέχοντας μάλιστα με τις ΗΠΑ σε Παγκόσμιο Κύπελλο, και στη συνέχεια έγινε ο πρώτος Αμερικανός που το πέτυχε και ως προπονητής. Η θητεία του ως Ομοσπονδιακός ξεκίνησε το 2018 και είχε μία σύντομη διακοπή από το 2022 έως το 2023, όταν και έληξε το συμβόλαιό του. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των ΗΠΑ αποφάσισε πως ήταν ο κατάλληλος να οδηγήσει την εθνική ομάδα τόσο στο φετινό Κόπα Αμέρικα όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ακολουθεί και θα διεξαχθεί κυρίως στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Έχει εργαστεί ως προπονητής τόσο στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Χάμαρμπι, όσο και στο MLS, αφήνοντας σημαντικό έργο στην Κολόμπους. Έχει υψηλό ποσοστό νικών με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, περίπου 64%, και υπό τις οδηγίες του κατακτήθηκε δύο φορές το Nations League της Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής και μία φορά το Gold Cup.

Το Αστέρι της ομάδας

Η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ δεν εξαρτάται από τις ικανότητες ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν με το εθνόσημο. Περισσότερο από όλους ο εξτρέμ της Μίλαν και αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς. Στα 25 χρόνια του μετρά ήδη 66 συμμετοχές και 28 γκολ με την εθνική ομάδα και οι αντίπαλοι προπονητές συχνά καταστρώνουν πλάνα ώστε να περιορίσουν τη δράση του.

Στην πρώτη σεζόν του στη Serie A τα πήγε περίφημα, έχοντας 36 εμφανίσεις, 32 εκ των οποίων ως βασικός. Με τη φανέλα των «ροσονέρι» σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ, δικαιώνοντας τη διοίκηση της Μίλαν που έδωσε 20 εκ. Ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αγοράσει από την Τσέλσι. Κατέχει διάφορα ρεκόρε με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, όπως ο νεαρότερος σκόρερ σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο νεαρότερος σκόρερ δύο τερμάτων στον ίδιο αγώνα, ο νεαρότερος που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά και ο νεαρότερος που έφτασε τα 10 γκολ με τις ΗΠΑ.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Οι Η.Π.Α έχουν συνηθίσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διοργανώσεις της Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής και είτε το 4-3-3 είτε το 4-2-3-1 είναι τακτικές που εξυπηρετούν τα πλάνα τους. Οπότε είναι δύσκολο να προσαρμοστούν σε κάτι διαφορετικό για τις ανάγκες του Κόπα Αμέρικα.

Η ενδεκάδα αναμένεται αμιγώς ... ευρωπαϊκή με πολλούς ποδοσφαιριστές από Πρέμιερ Λιγκ (Τέρνερ, Ρίτσαρντς, Α.Ρόμπινσον, Ριμ, Άνταμς) και Serie A (Μούσα, ΜακΚένι, Πούλισιτς, Γουεά). Παίκτες όπως οι Ρέινα και Ντε λα Τόρε θα έχουν επίσης μεγάλο χρόνο συμμετοχής είτε ως πρώτη αλλαγή είτε και στο αρχικό σχήμα κάποιες φορές, ενώ στην επίθεση είναι απαραίτητη η βοήθεια των Άαρονσον και Πέπι κυρίως. Ανοικτή η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα λόγω της απουσίας του Ντεστ, με τον Σκάλι να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης και τον Μουρ να αποτελεί επίσης αξιόπιστη λύση.

(4-3-3): Τέρνερ – Σκάλι, Ρίτσαρντς, Ριμ, Α. Ρόμπινσον – Άνταμς, ΜακΚένι, Μούσα – Γουεά, Μπαλόγκουν, Πούλισιτς

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Πούλισιτς
Εκτελέσεις Φάουλ Πούλισιτς
Σκόρερ Γουεά
Κάρτες Γουεά

Copa America 24 ΗΠΑ Όμιλος

Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή, όπως συνήθως συμβαίνει, για τη διοργανώτρια. Ο 3ος όμιλος συμπεριλαμβάνει βέβαια την Ουρουγουάη αλλά Βολιβία και Παναμάς θεωρούνται αντίπαλοι στα μέτρα των Αμερικανών. Αν κάτι δυσκολεύει την πρόκριση είναι το γεγονός πως η μικρή δυναμική της Βολιβίας και του Παναμά μετατρέπει σε «πρέπει» την πίεση για τους  Αμερικανούς, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν σωστά αυτήν την ιδιόμορφη κατάσταση. Ακόμα πάντως και σε άλλη χώρα να διεξαγόταν το Κόπα Αμέρικα, πάλι οι ΗΠΑ θα θεωρούνται φαβορί για μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον συγκεκριμένο όμιλο.

  1. ΗΠΑ
  2. Ουρουγουάη
  3. Παναμάς
  4. Βολιβία

Πρόγραμμα Copa America 24 ΗΠΑ

Ξεκινά με αντίπαλο τη Βολιβία και συνεχίζει κόντρα στον Παναμά. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να εξασφαλίσει γρήγορα την πρόκριση και να παίξει για την πρωτιά του ομίλου την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την Ουρουγουάη. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βέβαια δηλώνουν το κλασικό πως «βλέπουν τα παιχνίδια ένα-ένα», άπαντες όμως αντιλαμβάνονται πως οι έξι βαθμοί στις δύο πρώτες αγωνιστικές θα αποτελέσουν μια φυσιολογική εξέλιξη.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
ΗΠΑ - Βολιβία 2-0 «AT&T Stadium», Άρλινγκτον
Παναμάς - ΗΠΑ 2-1 «Mercedes-Benz», Ατλάντα
ΗΠΑ - Ουρουγουάη 2/7, 04:00 «Arrowhead Stadium», Κάνσας

 

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

ΗΠΑ Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορούν να έχουν οι ΗΠΑ στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθούν από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Δ’ Ομίλου
1ο του Δ’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

 

Στατιστικά
  • Στις 2 από τις 4 συμμετοχές ολοκλήρωσε την πορεία της χωρίς νίκη

  • Και στις 4 συμμετοχές είχε αρνητική συνολική διαφορά τερμάτων

Copa America 24 ΗΠΑ Αποδόσεις

Βάσει αποδόσεων οι ΗΠΑ βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα αλλά οι πιθανότητες για να φτάσουν μέχρι το τέλος δεν είναι με το μέρος τους. Βλέπουμε πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην απόδοση για να φτάσει έως τα ημιτελικά με την αντίστοιχη για τον τελικό. Αυτό έχει να κάνει με πιθανές διασταυρώσεις με παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου σε αυτήν τη φάση.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 26.00
Να φτάσει στον τελικό 11.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 5.00
Νικητής Ομίλου 13.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 2.20

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Αργεντινής στο Copa America 24

Προγνωστικό #1

Ως διοργανώτρια η εθνική ομάδα των Η.Π.Α θα πάρει σίγουρα κάποια σφυρίγματα, ειδικότερα στις αναμετρήσεις με τις Βολιβία και Παναμά. Το γεγονός αυτό αναμένεται να τη βοηθήσει να έχει υψηλή παραγωγικότητα και το ενδεχόμενο να σημειώσει τουλάχιστον 7 γκολ δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές.αναδειχτεί πρώτος σκόρερ. 

Συνολικά γκολ ΗΠΑ: 7+1.65
Προγνωστικό #2

Τι γίνεται όμως με το παθητικό τερμάτων; Κυρίως θα δυσκολευτεί απέναντι στην Ουρουγουάη αλλά έχει τη δυνατότητα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα είτε απέναντι σε Βολιβία είτε κόντρα στον Παναμά, οπότε θα κάνουμε κι εδώ ένα σχετικό ποντάρισμα.

Παθητικό γκολ: Under 4.52.00

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet