ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ breadcrumbs arrow ΧΙΛΗ COPA AMERICA 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Χιλή Copa America 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Προκρίνεται από τον όμιλο και στοχεύει για ψηλότερα.

Προκρίνεται από τον όμιλο και στοχεύει για ψηλότερα.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
28 Ιουνίου 2024 - 11:36
28/06/2024 - 11:36
Copa-america-chile-new.jpg

Για τους «ρόχας» της Χιλής, η μπάλα είναι σαν το καλό, κόκκινο, κρασί. Και τα δύο τα γνωρίζουν άριστα. Παραδοσιακή δύναμη στο Κόπα Αμέρικα , αφού, εκτός από το γεγονός πως συμμετείχε στην πρώτη ιστορικά, το μακρινό 1916, έχει λάβει μέρος άλλες 40 φορές, στις συνολικά 48. Έχει να υπερηφανεύεται για ένα ισχυρό ρεκόρ. Αυτό πως είναι μια από τις τέσσερις χώρες, που έχουν κατακτήσει διαδοχικά τουρνουά. Μόνο οι παραδοσιακές υπερδυνάμεις (Αργεντινή, Βραζιλία και Ουρουγουάη) το είχαν κατορθώσει, η «χρυσή» φουρνιά των Βιντάλ, Σάντσες και Μπράβο της χάρισε το 2015 και το 2016 δύο τρόπαια, βάζοντας το όνομα της σε αυτή τη λίστα, στην οποία δύσκολα τα προσεχή έτη θα προστεθεί άλλη ομάδα.

Πέρα από αυτές τις «παραμυθένιες» πορείες, οι Χιλιανοί σε αυτές τις 40 συμμετοχές, κατόρθωσαν τις 22 να μπουν στην τετράδα, ενώ στις μισές από αυτές ο τερματισμός ήταν στην τριάδα. Παράλληλα με τα ρεκόρ των… επιτυχιών, υπάρχει το όνομά της Χιλής σε ένα όχι και τόσο κολακευτικό. Αυτό της ομάδας με τις περισσότερες ήττες (88). Στην προηγούμενη έκδοση, το 2021 στα γήπεδα της Βραζιλίας δεν στάθηκε πολύ τυχερή στα διασταυρώματα. Η τέταρτη θέση στο όμιλό την έστειλε πάνω στην οικοδέσποινα, Βραζιλία, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στα προημιτελικά με το κολακευτικό 1-0.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

Δεν χρειάστηκε να... ιδρώσει για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Copa America 24, καθώς είναι μια από τις δέκα χώρες που απαρτίζουν την CONMEBOL. Κάτι που σημαίνει ότι έχει θέση σε κάθε διοργάνωση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη (Κολομβία, Περού, Βραζιλία, Αργεντινή, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα, Ουρουγουάη, Βολιβία, Παραγουάη).

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χιλή Copa America 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Χιλή στο Κόπα Αμέρικα. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κλ. Μπράβο (41)

147/0

Μπέτις

Μπ. Κορτές (29)

16/0

Κόλο Κόλο

Γκ. Αρίας (29)

15/0

Ρασίνγκ Κλ.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μ. Ίσλα (35)

138/5

Ιντιεπετέντε

Γκ. Μαριπάν (30)

47/2

Μονακό

Π. Ντίας (29)

46/1

Ρίβερ Πλέιτ

Γκ. Σουάσο (26)

24/0

Τουλούζ

Ι. Λιχνόφσκι (30)

9/0

Αμέρικα

Μ. Καταλάν (31)

6/0

Ταγιέρες

Μπ. Κούσεβιτς (28)

8/0

Φορταλέζα

Τ. Γκάλνταμες (25)

0/0

Γοδόι Κρους

Ν. Φερνάντες (24)

2/0

Αουντάξ Ιταλιάνο

ΜΕΣΟΙ

Ε. Πούλγκαρ (30)

48/4

Φλαμένγκο

Ντ. Βαλντές (30)

30/2

Αμέρικα

Μ. Νούνιες (24)

24/5

Νόριτς

Ρ. Ετσεβερία (29)

10/1

Ουρακάν

Ντ. Οσόριο (20)

8/0

Μίντιλαντ

Σ. Πέρες (21)

3/0

Ουνιόν Λα Καλέρα

Ε. Πάβες

13/0

Κόλο Κόλο

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Α. Σάντσες (35)

162/51

Ίντερ

Ε. Βάργας (34)

108/41

Ατλ. Μινέιρο

Μπ. Μπρερετόν (25)

29/7

Σέφιλντ Γιούν.

Β. Ντάβιλα (26)

10/1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μ. Μπολάδος (28)

6/2

Κόλο Κόλο

Κ. Ζαβάλα (24)

3/0

Κόλο Κόλο

Μ. Γκερέρο (24)

1/0

Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε

Ο προπονητής

Συνεχίζει την παράδοση με Αργεντινούς τεχνικούς η Χιλή, καθώς τον Γενάρη προσέλαβε τον Ρικάρντο Γκαρέκα, στη θέση του Εντουάρντο Μπερίσο. Διπλή η αποστολή του, καθώς πέρα από το προσεχές Κόπα Αμέρικα, έχει ως στόχο να συμμαζέψει το «χάλι» της στον προκριματικό όμιλο του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. O 66χρονος τεχνικός πέρασε με τεράστια επιτυχία από τον πάγκο του Περού (2015-2022), το οποίο έστειλε σε Μουντιάλ (Ρωσία, 2018) μετά από 36 χρόνια.

Τεράστια και η εμπειρία του στο Κόπα Αμέρικα, αφού το 2019 έπαιξε τελικό και πάλι με το Περού. Πέρα από φιλικές αναμετρήσεις, επίσημο ντεμπούτο με τη Χιλή δεν έχει κάνει. Αυτό θα γίνει στο «ντέρμπι του Ειρηνικού» με το Περού στην πρεμιέρα, με τη μοίρα εν προκειμένω να του παίζει περίεργο παιχνίδι. Εκκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Σαν Μαρτίν το 1995, αρέσκεται στο παιχνίδι κατοχής, ενώ προτιμάει το 4-2-3-1. «Έχουμε φιλοδοξίες» η τοποθέτησή του κατά την ανακοίνωση της προεπιλογής.

Το Αστέρι της ομάδας

Μπόλικο ταλέντο και γεμάτες εμπειρία, με πολλές ηγετικές φυσιογνωμίες, οι επιλογές του Ρικάρντο Γκαρέκα για το προσεχές τουρνουά. Αυτά τα χαρακτηριστικά πληροί εξολοκλήρου κι ο Αλέξις Σάντσες. Στα 35 του χρόνια δεν έχει χάσει κλήση από την εθνική ομάδα. Εδώ, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη πορεία της «la roja» στην προσεχή διοργάνωση.

Μπορεί η χρονιά του στην Ίντερ να μην ήταν τόσο αποδοτική, όπως η προηγούμενη στη Μαρσέιγ. Περιορίστηκε στατιστικά στο σκοράρισμα, βελτιώθηκε ωστόσο στο κομμάτι των ασίστ, βοηθώντας τους συμπαίκτες του στο γκολ. Δείκτης άκρως σημαντικός, πάντα, για την προσφορά στο σύνολο. Αντίστοιχα, και σε ρόλο «10», πίσω από τον Βάργας, μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Παράλληλα, είναι αυτός που θα καθοδηγήσει με την πείρα του και νεαρούς επιθετικούς, που πιθανότατα θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης. 

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Αρκετά τα ερωτηματικά για τη Χιλή, με τον Γκαρέκα να έχει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις σε κάθε παιχνίδι. Στον σχηματισμό του 4-2-3-1, σίγουροι πρέπει να θεωρούνται στην κορυφή της επίθεσης ο Βάργκας και ο έμπειρος επιθετικός της Ίντερ, Σάντσες, που αναμένεται να αγωνιστεί πίσω του σε θέση 10. Δεξιά στην άμυνα θα δούμε τον Ίσλα, με τον Σουάσο να αποτελεί το αριστερό μπακ. Στα στόπερ οι Καταλάν και Λιχνόφσκι έχουν το προβάδισμα έναντι των Ντίαζ και Μαριπάν.

Μάχη θα δοθεί και για τη θέση του βασικού κίπερ ανάμεσα στον βετεράνο Μπράβο και τον Κορτές. Δεδομένης της παρουσίας του Σάντσες πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, οι θέσεις στα φτερά έχουν αρκετούς μνηστήρες. Δεξιά ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος Οσόριο, και ο φορμαρισμένος Ντάβιλα μπορούν αμφότεροι να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Από τα αριστερά, ο Μπρέρετον έχει το προβάδισμα, ενώ ενδέχεται να αγωνιστεί εναλλακτικά και ως εννιάρι.

(4-2-3-1): Κόρτες–  Ίσλα, Λιχνόφσκι, Καταλάν, Σουάσο – Νούνιες, Ετσεβερία – Ντάβιλα, Σάντσες, Μπερετόν – Βάργκας

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Ε. Βάργκας/Α. Σάντσες
Εκτελέσεις Φάουλ Α. Σάντσες
Σκόρερ Α. Σάντσες
Κάρτες Ε. Πούλγκαρ

Copa America 24 Χιλή Όμιλος

Κλήρωση για «γούστα» είχε η Χιλή, καθώς στον 1ο όμιλο θα αντιμετωπίσει τις δύο ομάδες με τις οποίες έχει αντιπαλότητα. Αυτές είναι η Αργεντινή και το Περού. Το γκρουπ συμπληρώνει ο πρωτάρης, Καναδάς. Με την Αργεντινή η κόντρα είναι αμιγώς ποδοσφαιρική, καθώς οι δυο τους έχουν παίξει σε τρεις τελικούς, με τη Χιλή να έχει κερδίσει τους δύο! Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες προσεγγίζουν τις 100 μεταξύ του κόντρες (95), με την Αργεντινή να έχει τη μερίδα του λέοντος στις επικρατήσεις (62). «Χαλάλι», θα πουν, βέβαια, οι Χιλιανοί, παρέα με ένα ποτήρι κρασί, αφού απέναντί της έχει πανηγυρίσει δύο τρόπαια. Τέλος, πολιτικές οι κόντρες με το Περού, πιο ισορροπημένη, μαζί του η παράδοση (47-14-24).  

  1. Αργεντινή
  2. Περού
  3. Χιλή
  4. Καναδάς

Πρόγραμμα Copa America 24 Χιλή

Πολλά για τη Χιλή θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όπου αντιμετωπίζει το Περού, σε ένα ματς το οποίο βάσει αποδόσεων λογίζεται ως φαβορί. Τη δεύτερη, κοντράρεται με το φαβορί του ομίλου, την Αργεντινή. Πολύ πιθανό, όλα να είναι ανοικτά αναφορικά με την πρόκριση -δύσκολα να παίζεται η πρωτιά-, κατά την τελευταία αγωνιστική, όπου θα αντιμετωπίσει τον άπειρο, στη διοργάνωση, Καναδά. 

 

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Περού - Χιλή 0-0 «AT&T Stadium», Άρλινγκτον
Χιλή - Αργεντινή 0-1 «MetLife Stadium», Ράδερφορντ
Καναδάς - Χιλή 30/6, 03:00 «Inter&Co Stadium», Ορλάντο

 

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Χιλή Copa America 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Χιλή στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Β’ Ομίλου
1ο του Β’ Ομίλου

*Στη νοκ άουτ φάση των «8» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

 

Στατιστικά
  • Έχει καταταγεί 4η περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα (11) 

  • Διαθέτει ιστορικά τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (321) στη διοργάνωση

Copa America 24 Χιλή Αποδόσεις

Ρεαλιστικός στόχος, αλλά και σημείο με ενδιαφέρον ο «διπλασιασμός» που προσφέρεται στην πρόκριση της Χιλής. «Δεδομένου» πως η πρωτιά θα πάει στην Αργεντινή (εξ ου και το ψηλό 7.50 για πρωτιά), η Χιλή μπορεί να πάρει το δεύτερο εισιτήριο. Σε αυτό θα τη βοηθήσει και η εμπειρία που διαθέτει στη διοργάνωση. Όπως φαίνεται, ευκολότερα θα φτάσει ημιτελικό (5.30), παρά να τερματίσει πρώτη στο γκρουπ (7.50). Αυτό συμβαίνει επειδή διασταυρώνεται στα νοκ άουτ με το Β’ γκρουπ, όπου απουσιάζει μια ισχυρή ομάδα.    

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 36.00
Να φτάσει στον τελικό 11.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 4.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 2.10

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Χιλής στο Copa America 24

Προγνωστικό #1

Η Χιλή συνήθως πηγαίνει μακριά. Έχουν περάσει, άλλωστε, 20 χρόνια από τον τελευταίο αποκλεισμό στον όμιλο. Εδώ, βρίσκει μπροστά της το φαβορί για κατάκτηση, την Αργεντινή, τον άπειρο Καναδά και το Περού. Η πρόκρισή της, παραδοσιακά στις τελευταίες εκδόσεις, επιβεβαιώνεται. Εφόσον θεωρήσουμε «δεδομένη» την πρωτιά της «αλμπισελέστε».

Φορκάστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης: 1 Αργεντινή  – 2 Χιλή 2.65
Προγνωστικό #2

Αναφορικά με τον άνθρωπο που θα σηκώσει το βάρος στο σκοράρισμα, μιλάμε για τον Σάντσες, ο οποίος υπερδιπλασιάζει στο να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. 

Σάντσες 2+ γκολ στη διοργάνωση2.35

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Δύο & νίκησες
Ενισχυμένο* παρολί
Cash Out* & 0% γκανιότα*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet