ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΓΕΡΜΑΝΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Γερμανία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Έτοιμη να θυμηθεί τα... περασμένα μεγαλεία η οικοδέσποινα!

Έτοιμη να θυμηθεί τα... περασμένα μεγαλεία η οικοδέσποινα!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
05 Ιουλίου 2024 - 12:37
05/07/2024 - 12:37
Sentragoal Germania euro 2024.jpeg

Όταν μιλάμε για Euro, τότε όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη Γερμανία. Είτε η Δυτική, είτε η... κανονική, οι πρωτιές και οι τελικοί είναι στην καθημερινότητα των πρώην «πάντσερ», νυν «μάνσαφτ». Στο παλμαρέ της βρίσκονται τρεις κατακτήσεις (1972, 1980, 1996), με το τρόπαιο στην Αγγλία να είναι ήδη 28 χρόνια πίσω, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους Γερμανούς.

Ο τελευταίος τελικός της χρονολογείται 16 χρόνια πριν, το 2008, οπότε και ηττήθηκε από την αρμάδα της Ισπανίας (0-1). Αυτός είναι ένας από τους τρεις χαμένους τελικούς της, με τους άλλους δύο να είναι το 1976 και το 1992. Το 2012 και το 2016 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, εντούτοις δεν έκανε το παραπάνω βήμα.

Εν συνεχεία έπεσε σε τέλμα, και σε Ευρώπη και σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη φάση των «16» (στο Euro 2020 με την Αγγλία, 0-2), αλλά και δύο σερί αποκλεισμούς στη φάση των ομίλων σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2018, 2022) να μην τιμούν την ιστορία της. Σούπερ στα Euro, σχεδόν όλα τα ρεκόρ είναι δικά της. Περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες νίκες, περισσότερα γκολ, παντού προπορεύεται. Άλλοι θα μιλούσαν για περασμένα μεγαλεία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να τα θυμηθεί ξανά.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Είναι γνωστό ότι η οικοδέσποινα του Euro δεν έδωσε προκριματικούς αγώνες και απλά πέρασε τη διαδικασία πολλών φιλικών αγώνων για να κρατηθεί «ζεστή» μέχρι την έναρξη του τουρνουά. Αυτό προσπάθησε να κάνει και η Γερμανία, αλλά με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο δεν πέτυχε πολλά πράγματα. Πολλές ήττες, πολλά γκολ που δέχτηκε, αρκετές «σφαλιάρες», μέχρι να έρθει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τον Σεπτέμβριο του 2023.

Από το 0-2 με την Κολομβία και το 1-4 με την Ιαπωνία, φτάσαμε στα φιλικά ματς του Μαρτίου, οπότε και επικράτησε της Γαλλίας με σκορ 2-0. Μερικές ημέρες αργότερα πέτυχε την ανατροπή με τη μισητή Ολλανδία (2-1) και τα χαμόγελα επέστρεψαν στη «μάνσαφτ». Έδωσε φιλικά ματς με Ουκρανία (0-0) και Ελλάδα 2-1 πριν το ξεκίνημα της τελικής φάσης. Επέστρεψε ο Κροος στην Εθνική, μεγάλη είδηση, καλό μιξ παλιών και νέων, έφερε αρκετά νέα πρόσωπα ο Νάγκελσμαν στην Εθνική.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γερμανία Euro 24 Ρόστερ

Αναλυτικά η αποστολή που έχει η Γερμανία στο Euro:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Μ. Νόιερ (38)

123/0

Μπάγερν

Τερ Στέγκεν (30)

40/0

Μπαρτσελόνα

Όλ. Μπάουμαν (33)

0/0

Χόφενχαϊμ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Αντ. Ρούντιγκερ (31)

73/3

Ρεάλ Μ.

Τζ. Κίμιχ (29)

90/6

Μπάγερν

Τζ. Τα (28)

28/0

Λεβερκούζεν

Ντ. Ράουμ (26)

23/0

Λειψία

Μπ. Χένριχς (27)

16/0

Λειψία

Ν. Σλότερμπεκ (24)

14/0

Ντόρτμουντ

Ρ. Κοχ (27)

9/0

Άιντραχτ Φρ.

Μαξ. Μίτελστεντ (27)

7/1

Στουτγκάρδη

Βαλ. Άντον (27)

3/0

Ντόρτμουντ

ΜΕΣΟΙ

Τ. Κρόος (34)

113/17

Ρεάλ Μ.

Ιλ. Γκιντογκάν (33)

81/19

Μπαρτσελόνα

Λι. Σανέ (26)

64/13

Μπάγερν

Τζ. Μουσιάλα (21)

33/5

Μπάγερν

Φλ. Βιρτς (21)

22/2

Λεβερκούζεν

Πα. Γκρος (32)

8/1

Μπράιτον

Ρο. Άντριχ (29)

9/0

Λεβερκούζεν

Κρ. Φίριχ (26)

5/0

Στουτγκάρδη

Ε. Τσαν (30)

46/2

Ντόρτμουντ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Τ. Μίλερ (34)

130/45

Μπάγερν

Κ. Χάβερτς (24)

50/18

Τσέλσι

Νι. Φίλκρουγκ (31)

20/13

Ντόρτμουντ

Ντ. Ουντάβ (27)

3/0

Στουτγκάρδη

Μαξ. Μπάιερ (21)

2/0

Χόφενχαϊμ

Ο προπονητής

Κι όμως, είδαμε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να παίρνει τα ηνία της Εθνικής Γερμανίας, μόλις στα 36 του χρόνια. Γεγονός είναι ότι τους... κάθισε κουτί η φάση, με τον Χάνσι Φλικ να μην «τραβάει» άλλο και να χωρίζουν οι δρόμοι του με τη «μάνσαφτ». Τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέλαβε τα ηνία ο Νάγκελσμαν, όντας 36 ετών ακόμα (2ος νεότερος στην ιστορία της Γερμανίας) και στις επάλξεις από τα 28 του, οπότε και είχε πάρει το τιμόνι της Χόφενχαϊμ. Είπε μάλιστα «όχι» στην Μπάγερν τον Απρίλιο, άρα θα παραμείνει στην Εθνική Γερμανίας και για το Μουντιάλ του 2026.

Μετά το αρχικό βάπτισμα πυρός στην Χόφενχαϊμ ακολούθησε η παρουσία του στη Λειψία, την οποία απογείωσε μέσα στα τρία χρόνια που την είχε υπ’ ευθύνη του. Η Μπάγερν ξόδεψε το 2021 ούτε λίγο ούτε πολύ 25 εκατ. ευρώ για την εξαγορά του από τη Λειψία, δεν... βολεύτηκε ποτέ τόσο καλά στη γενέτειρά του και αποχώρησε το Μάρτιο του 2023.

Το Αστέρι της ομάδας

Από το... παράθυρο μπήκε ο Τόνι Κροος στην αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για το Euro 24. Ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του από το ποδοσφαιρικό στερέωμα μετά από πλούσια καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με τη «βασίλισσα» ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε συλλογικό επίπεδο. Τέθηκε στη διάθεση του Νάγκελσμαν για την τελική φάση του... εγχώριου τουρνουά, ώστε να δώσει το κάτι παραπάνω στην Εθνική ομάδα.

Χρειάζεται η εμπειρία του, οι κάθετες μπαλιές του, το vision παιχνίδι του. Είναι αυτός που θα πάρει πάνω του την ταχύτητα του παιχνιδιού της Γερμανίας και είναι ένα κομμάτι που οπωσδήποτε χρήζει βελτίωσης. Ο πιο κομβικός παίκτης της «μάνσαφτ» και θα φανεί στην πράξη.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Η διάταξη που έχει επιλέξει ο Νάγκελσμαν για να στηριχθεί στο Euro είναι το 4-2-3-1. Ο Μάνουελ Νόιερ συνεχίζει στο τέρμα. Ο Μίτελστεντ ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κίμιχ να αναλαμβάνει τη δεξιά πλευρά, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι οι Τα ή Σλότερμπεκ και Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Στο κέντρο ο Κροος φυσικά έχει «καπαρώσει» τη θέση, με τον Άντριχ να είναι δίπλα του και τον Πασκάλ Γκρος αουτσάιντερ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι υγιής ο Σανέ και να πάει μπροστά στην επιθετική τριάδα, με τον Γκιντογκάν να βρίσκεται πίσω μαζί με τον Κροος, αλλά τότε θα μιλάμε για φουλ επιθετική ομάδα.

Η τριάδα πίσω από τον Χάβερτς, συνήθως αποτελείται από τους Μουσιάλα - Γκιντογκάν και Βιρτς.

(4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Μίτελστεντ – Άντριχ, Κροος – Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς - Χάβερτς

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Γκιντογκάν
Εκτελέσεις Φάουλ Κρόος
Σκόρερ Χάβερτς
Κάρτες Μίτελστεντ

Euro 24 Γερμανία Όμιλος

Είναι η χώρα που διοργανώσει το Euro 24 και ήταν λογικό να τοποθετηθεί ως επικεφαλής στον 1ο όμιλο. Εκεί η Γερμανία είχε δίπλα της τη Σκωτία, την Ουγγαρία και την Ελβετία. Με 2 νίκες επί των Σκωτσέζων (5-1) και των Ούγγρων (2-0) και μία ισοπαλία (1-1) με τους Ελβετούς, κατέλαβαν την πρώτη θέση του γκρουπ.

  1. Γερμανία 7β.
  2. Ελβετία 5β.
  3. Ουγγαρία 3.β
  4. Σκωτία 1β.

Πρόγραμμα Euro 24 Γερμανία

Η Γερμανία άνοιξε την αυλαία της τελικής φάσης, με αντίπαλο τη Σκωτία και μετά ακολούθησαν τα ματς με Ουγγαρία και Ελβετία. Στον πρώτο γύρο νοκ - άουτ απέκλεισε τη Δανία και αντιμετωπίζει την Ισπανία στους «8».

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Γερμανία - Σκωτία 5-1 «Fussball Arena», Μόναχο
Γερμανία - Ουγγαρία 2-0 «Stuttgart Arena», Στουτγάρδη
Ελβετία - Γερμανία 1-1 «Frankfurt Arena», Φρανκφούρτη
Γερμανία - Δανία 2-0 «BVB Stadion Dortmund», Ντόρτμουντ
Ισπανία - Γερμανία 5/7, 19:00 «Stuttgart Arena». Στουτγάρδη

 

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γερμανία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Γερμανία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Φάση Διασταυρώνεται με...
«16» Δανία
«8» Ισπανία
«4» Πορτογαλία ή Γαλλία

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» προκρίθηκαν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • Έχει να φτάσει σε τελικό Euro από το 2008 (6 συνολικά φορές)

  • Δέχτηκε γκολ και στα 4 ματς του Euro 2020

Euro 24 Γερμανία Αποδόσεις

Έπαψε να είναι μεγαθήριο η Γερμανία και αυτό φαίνεται από το γεγονός, ότι στο «δικό» της Euro είναι μόλις 3ο φαβορί. Βλέπει την πλάτη των Αγγλία και Γαλλία, αν κρίνουμε από την εικόνα της την τελευταία 5ετία, απολύτως δικαιολογημένα. Θέλει φυσικά να πανηγυρίσει το τρόπαιο μέσα στο... σπίτι της. Εξ αρχής πρέπει να ξεπεράσει έναν όμιλο με παγίδες. Θα έχει προβλήματα, αποτελεί, όμως, το λογικό φαβορί για την 1η θέση.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 5.80
Να φτάσει στον τελικό 3.70

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Γερμανίας στο EURO 24

Προγνωστικό #1

Θα χρειαστεί να κάνει αρκετές υπερβάσεις η Γερμανία ώστε να φτάσει ψηλά, ειδικά αν δεν τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου. Αν βγει πρώτη, στα προημιτελικά περιμένει (λογικά) μία εκ των Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, ήδη απαγορευτικά μεγέθη για εκείνη. Το να χάσει στα προημιτελικά η Γερμανία πληρώνει 3.40 απόδοση και δεν μας φαίνεται τόσο απίθανο.

Φάση Αποκλεισμού: Προημιτελικά 3.40
Προγνωστικό #2

Η άμυνα γύρω από τον Νόιερ δεν μας τα λέει καλά. Ειδικά ο έμπειρος γκολκίπερ κάνει... νερά και δέχεται εύκολα γκολ. Σε τρία ματς να δεχτεί τρία γκολ μίνιμουμ στον όμιλο; Λογικό σενάριο και πληρώνει σούπερ.

❌ Γκολ κατά στον όμιλο: Over 2,52.20

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet