«ΨΑΡΩΤΙΚΗ» ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΑΛΒΑΝΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αλβανία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Δεύτερη παρουσία με βλέψεις για την έκπληξη σε έναν δύσκολο όμιλο.

Δεύτερη παρουσία με βλέψεις για την έκπληξη σε έναν δύσκολο όμιλο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
20 Ιουνίου 2024 - 08:00
20/06/2024 - 08:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sentragoal albania euro 2024.jpeg

Δεν είναι πρωτάρα στο Euro 24 , αφού «έσπασε το ρόδι» με την παρουσία της σε τελική φάση το 2016, είναι σίγουρα, όμως από τις λιγότερο έμπειρες σε μεγάλα τουρνουά. Άλλωστε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1980, συχνά δε δήλωνε καν συμμετοχή σε διοργανώσεις της FIFA και της UEFA, λόγω ιδιαίτερων κοινωνικο-πολιτικών συνθηκών που επικρατούσαν στη χώρα. 

Από το 2000 και έπειτα, πάντως, η Ομοσπονδία της έχει ευθυγραμμιστεί σε μεγάλο βαθμό με τις απαιτήσεις και τα πρωτόκολλα της UEFA αι αυτό έχει συντελέσει στην ανάδειξη αρκετών ποδοσφαιριστών που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Εκείνοι με τη σειρά τους είναι πάντα παρόντες στις κλήσεις του εθνικού συγκροτήματος, συμβάλλοντας στη σταδιακή βελτίωση των επιδόσεών του. Στην κορυφή σε επίπεδο συμμετοχών βρίσκεται ο εμβληματικός Λόρικ Τσάνα, ενώ σε αυτή των σκόρερ ο Μπογκντάνι, αμφότεροι έχουν ολοκληρώσει την καριέρα τους την προηγούμενη δεκαετία.

Στα τελικά του 2016 είχε κάνει αξιοπρεπή παρουσία με αντιπάλους τη Γαλλία, την Ελβετία και τη Ρουμανία, με την τελευταία από τις οποίες έκανε και την παρθενική νίκη της σε τελική φάση EURO. Στο επόμενο έκανε πισωγύρισμα και δεν κατάφερε να προκριθεί, για να έρθει η παρούσα φουρνιά που αποδεικνύεται πολλά υποσχόμενη, όπως φάνηκε και στα προκριματικά.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά 
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Θριαμβευτική ήταν η πορεία της στον 5ο όμιλο των προκριματικών, όπου κατέλαβε την 1η θέση πανηγυρικά, έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση πριν το φινάλε του ομίλου. Μαζί της στο γκρουπ είχε τις Τσεχία, Πολωνία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε. Τα πήγε εξαιρετικά με όλες τους, έκανε απολογισμό 4-3-1, χάνοντας μόνο από την Πολωνία εκτός έδρας. Κομβικά αποδείχθηκαν τα 2 ματς με την Τσεχία, από την οποία απέσπασε ισοπαλία στην Πράγα και διέσυρε στα Τίρανα με 3-0.

Αρχιτέκτονας της επιτυχίας θεωρείται ο κόουτς Σιλβίνιο, ο οποίος, αν και Βραζιλιάνος αποδείχτηκε…μάστορας στην ανασταλτική λειτουργία. Παρουσίασε μία πολύ δεμένη ομάδα, όπου όλοι οι παίκτες είχαν ως πρώτο καθήκον τα κλεψίματα της μπάλας σε επικίνδυνους χώρους για τον αντίπαλο. Έτσι απέφευγε να κλείνεται έξω από τα καρέ της και κάθε φορά που έπαιρνε την κατοχή στόχευε είτε σε γρήγορο κάθετο παιχνίδι, είτε σε άμεσα μακρινά  σουτ, με τα οποία σκόραρε αρκετές φορές.

Σε υποδεχόμαστε με 115 free δώρα* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλβανία Euro 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Αλβανία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ελ. Καστράτι (27)

2/0

Τσιταντέλα

Θ. Στρακόσια (29)

27/0

Μπρέντφορντ

Ετ. Μπερίσα (34)

81/0

Έμπολι

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ιβ. Μπαλιού (32)

13/0

Ράγιο Βαγιεκάνο

Μ. Μιτάι (21)

13/0

Λοκομοτίβ Μόσχας

Ελ. Χιούσαϊ (29)

83/2

Λάτσιο

Μ. Τζίμσιτι (31)

57/1

Αταλάντα

Εν. Μιχάι (26)

18/0

Φαμαλικάο

Μ. Κούμπουλα (24)

19/0

Σασσουόλο

Ν. Άλιτζι (30)

13/0

Βολουντάρι

Αρ. Αγιέτι (31)

25/1

Κλουζ

Αν. Ισμαΐλι (28)

37/2

Έμπολι

ΜΕΣΟΙ

Μ. Μπερίσα (21)

1/0

Λέτσε

Ν. Μπαϊράμι (25)

22/3

Σασσουόλο

Κ. Λάτσι (28)

26/2

Σπάρτα Πράγας

Γ. Ραμαντάνι (28)

34/1

Λέτσε

Κ. Ασλάνι (22)

19/2

Ίντερ

Αμ. Αμπράσι (34)

50/1

Γκρασχόπερς

Κ. Γκιάσουλα (35)

28/0

Ντάρμσταντ

Ερ. Μούτσι (23)

10/3

Μπεσίκτας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ρ. Μάναϊ (27)

33/7

Σίβασπορ

Γ. Ασάνι (29)

12/4

Γκουανγκζού

Τ. Σέφερι (28)

18/3

Μπανίγιας

Αρ. Μπρόγια (23)

20/5

Φούλαμ

Μ. Ντακού (26)

5/1

Ρούμπιν Καζάν

Αρ. Χότζα (25)

3/0

Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ο προπονητής

Όπως προαναφέρθηκε, ο Σιλβίνιο υπήρξε καθοριστικός στην επιτυχή πορεία της για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Βραζιλιάνος, ως παίκτης, ήταν μεγάλο μέγεθος την 1η δεκαετία του 2000. Πέρα από τα Τσάμπιονς Λιγκ που κατέκτησε με την Μπαρτσελόνα, είχε προηγηθεί σημαντική καριέρα σε Θέλτα και Άρσεναλ. Προπονητικά, η μακρόχρονη θητεία του στις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών της Σελεσάο, όπου τα τεχνικά επιτελεία κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιο «ευρωπαϊκές» ομάδες, δείχνει να έχει επηρεάσει όλη τη φιλοσοφία του. Εκεί έχει τη βάση της η έμφαση που δίνει στο άμεσο ξεμαρκάρισμα, ώστε να απειλήσει με τον αντίπαλο απροετοίμαστο.

Το Αστέρι της ομάδας

Ο κεντρικός μέσος της Λέτσε Γιμπέρ Ραμαντάνι είναι ο πλέον καθοριστικός στο παιχνίδι της. Αγωνίζεται μπροστά από τα σέντερ μπακ και έχει πολλαπλές αρμοδιότητες. Συντονίζει την πίεση των υπόλοιπων χαφ στο 4-3-2-1 και έχει την ευθύνη της πρώτης, γρήγορης, αλλά και σίγουρης πάσας στο επιθετικό transition προκειμένου να μην σπαταλούνται αντεπιθέσεις, αφού η Αλβανία είναι ομάδα του position και όχι του possession. Από την 11άδα της Λέτσε δεν έβγαινε ούτε με…αίτηση όλη τη χρονιά, κάτι που είχε βέβαια και επιπτώσεις, αφού στο β' μισό της σεζόν έβγαλε κούραση. Ο προπονητής του περιμένει να έχει ξαναβρεί τη φρεσκάδα του.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Μία ομάδα μαχητών στηριγμένη σε πολυπρόσωπο κέντρο θα παρατάξει ο Σιλβίνιο, με σχηματισμό είτε 4-3-3 είτε 4-2-3-1, όπου σε φάση επίθεσης ο ένας εκ των κεντρικών μέσων θα προωθείται για να ψάξει μακρινά σουτ ή κάποια γρήγορη κάθετη.

Τα πάντα, όμως, ξεκινούν από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, η οποία ήταν αυτή που της έδωσε και την πρόκριση. Η επιτυχημένη συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει, η κατοχή θα δίνεται στον αντίπαλο, στα μαρκαρίσματα θα υπάρχουν συνεχείς αλληλοβοήθειες και κάθε παίκτης θα ξέρει τι να κάνει σε φάσεις αρνητικού και θετικού transition.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πόσο…βαθιά ή μη θα παραταχθεί η αμυντική 4άδα, στην οποία υπάρχουν έμπειροι παίκτες όπως ο Χιούσαϊ της Λάτσιο, ο αρχηγός Τζίμσιτι της Αταλάντα και ο πρώην μπακ της ΑΕΚ, Μιτάι..

Από την απόδοση του Μπαϊράμι στο κέντρο θα κριθεί κατά πολύ το πόσο θα αντέξει η Αλβανία απέναντι στους ποιοτικότερους μέσους των αντιπάλων της στον όμιλο.

 (4-2-3-1) Μπερίσα – Χιούσαϊ, Τζίμσιτι, Αγιέτι, Μιτάι – Ασλάνι, Ραμαντάνι -  Σέφερι, Μπαϊράμι, Ασάνι – Μπρόγια

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Μπρόγια
Εκτελέσεις Φάουλ Μπαϊράμι
Σκόρερ Μπαϊράμι
Κάρτες Μπαϊράμι

Euro 24 Αλβανία Όμιλος

Η Αλβανία θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο της τελικής φάσης, έναν από τους πιο δύσκολους, που περιλαμβάνει δύο πολυνίκες του θεσμού, την Ισπανία και την Ιταλία καθώς και την Κροατία, με σταθερές διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς και οι πιθανότητές της «στα χαρτιά» για κάτι πέραν μιας αξιοπρεπούς παρουσίας είναι πολύ περιορισμένες, όμως αυτό την κάνει και πολύ επικίνδυνη, αφού δεν θα της χρεωθεί ως αποτυχία ο αποκλεισμός σε έναν τέτοιο όμιλο. Αντίθετα, αν καταφέρει να πάρει έστω και την 3η θέση θα καταγραφεί ως υπέρβαση των δυνατοτήτων της.

  1. Ισπανία
  2. Ιταλία
  3. Κροατία
  4. Αλβανία

Πρόγραμμα Euro 24 Αλβανία

Με τη γειτόνισσα Ιταλία θα ξεκινήσει την πορεία της στη διοργάνωση. Ακολουθεί η Κροατία και ολοκληρώνει με την Ισπανία. Αυτό που θα ήθελε, μάλλον, ήταν να μην παίζει σε 3 διαφορετικά γήπεδα, αλλά οι παίκτες της θα έχουν την υποστήριξη πολλών ομοεθνών τους που διαμένουν μόνιμα στη Γερμανία.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Ιταλία - Αλβανία 15/6, 2-1 «BVB Stadion», Ντόρτμουντ
Κροατία - Αλβανία 19/6, 2-2 «Volksparkstadion», Αμβούργο
Αλβανία - Ισπανία 24/6, 22:00 «Düsseldorf Arena», Ντίσελντορφ

 

Σε υποδεχόμαστε με 115 free δώρα* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλβανία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Αλβανία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο ενός εκ των ομίλων Α’, Δ’, Ε’, ΣΤ’
2ο του Α’ Ομίλου
1ο ενός εκ των ομίλων Ε’, ΣΤ’

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • Δεύτερη παρουσία της σε τελική φάση

  • Καλύτερη άμυνα στον όμιλό της στα προκριματικά (4 γκολ)

Euro 24 Αλβανία Αποδόσεις

Είναι το απόλυτο αουτσάιντερ της διοργάνωσης, με τις στοιχηματικές εταιρίες να την κατατάσσουν τελευταία στις αποδόσεις, θεωρώντας ότι θα «συνθλιβεί» από τα θηρία του ομίλου και δεν θα μπορέσει, καν, να προκριθεί στην επόμενη φάση. Το ενδεχόμενο να τους διαψεύσει πληρώνει πάνω από 4.00 για όσους τολμηρούς, ενώ τα νούμερα εκτοξεύονται για όλες τις φάσεις από τα προημιτελικά και μετά.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 800.00
Να φτάσει στον τελικό 250.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 80.00
Νικητής Ομίλου 125.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 12.00

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Αλβανίας στο EURO 24

Προγνωστικό #1

Η Αλβανία θα παλέψει όλα τα ματς, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, αφού ακόμα και η συμμετοχή της στα τελικά συνιστά σπουδαία επιτυχία. Δεν θα είναι τόσο εύκολη λεία, όσο λένε οι αποδόσεις και δεν πιστεύουμε ότι θα διασυρθεί, οπότε έχει νόημα να κυνηγήσουμε ένα μικρότερο παθητικό από το αναμενόμενο. 

Γκολ Κατά στον όμιλο:  Under 5,52.02
Προγνωστικό #2

Από την άλλη, δεν περιμένουμε να βγει με αρκετές αξιώσεις στην επίθεση και μάλλον μεταξύ αυτής και της Γεωργίας θα βγει το ποια ομάδα θα σκοράρει τα λιγότερα γκολ στη φάση των ομίλων. Αξίζει το ποντάρισμα πάνω της.

Ομάδα που θα σκοράρει τα λιγότερα γκολ στη φάση των ομίλων6.00

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
euro_2024_round.svg EURO 24
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Euro2024_ball.svg
ΠΑΝΟΡΑΜΑ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΙΛΟΙ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO 24
trophy-sentra.svg
ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΑΔΕΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ EURO
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Betshop
Sportingbet