ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΝΕΟ PROMO CODE ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΣΛΟΒΑΚΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σλοβακία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Σταθερή παρουσία στα τελευταία Euro, ψάχνει την παρθενική πρόκριση σε προημιτελικά!

Σταθερή παρουσία στα τελευταία Euro, ψάχνει την παρθενική πρόκριση σε προημιτελικά!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
18 Ιουνίου 2024 - 14:00
18/06/2024 - 14:00
Sentragoal SLOVAKIA euro 2024.jpeg

Η Σλοβακία θα βρεθεί για 3η συνεχόμενη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Euro. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν σε όμιλο με Ισπανία, Σουηδία και Πολωνία, κέρδισε μόνο τους Πολωνούς και αποκλείστηκε. Το 2016, αντίθετα, αφού προηγουμένως είχε προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων, η Πολωνία ήταν εκείνη που της στέρησε, στα πέναλτι, την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Πέραν των EURO, έχει βρεθεί μία φορά και σε τελική φάση Μουντιάλ, όπου επίσης είχε φτάσει μέχρι τους «16». Το ποδοσφαιρικό παρελθόν της Σλοβακίας δεν εξαντλείται στα χρόνια μέχρι το 1996 που ιδρύθηκε ως κράτος. Ως τμήμα της ενιαίας Τσεχοσλοβακίας έχει συμβάλει στην κατάκτηση της κούπας το 1976, κερδίζοντας στον τελικό τη Δυτ. Γερμανία στη διαδικασία των πέναλτι.

Παρά τη σύντομη, σχετικά, ιστορία της η Σλοβακία έχει προλάβει να αναδείξει αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν σε κορυφαίους συλλόγους και βοήθησαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αποκτήσει οντότητα όπως οι Βίτεκ, Σκρτελ, Κούτσκα, Βάις και βέβαια ο σπουδαιότερος όλων Μάρεκ Χάμσικ, που «κρέμασε πρόσφατα τα παπούτσια» του και αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της, τόσο σε συμμετοχές (138), όσο και σε γκολ (26) με τη φανέλα της.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Συμμετείχε στον 10ο όμιλο των προκριματικών Euro 24 όπου και κατέλαβε τη 2η θέση, πίσω από την Πορτογαλία, οπότε δε χρειάστηκε να δώσει μπαράζ. Οι υπόλοιπες αντίπαλοι ήταν η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Ισλανδία, το Λουξεμβούργο και το Λιχτενστάιν. Ο απολογισμός της ήταν 7-1-2, με τις δύο ήττες της να είναι από την Πορτογαλία, όπου πάλεψε και τα δύο παιχνίδια και η ισοπαλία να είναι στην 1η αγωνιστική κόντρα στο Λουξεμβούργο με 0-0, το οποίο αποδείχθηκε και η έκπληξη του ομίλου καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Επέδειξε αξιοσημείωτη σταθερότητα και ποδοσφαιρικό κυνισμό, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου είχε υπομονή και προσήλωση στο τακτικό της πλάνο και σκόραρε, σχεδόν πάντα, στο β' ημίχρονο.

Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σλοβακία Euro 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Σλοβακία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Χ. Ράβας (26)

0/0

Νιου Ίνγκλαντ

Μ. Ντουμπράβκα (35)

41/0

Νιούκαστλ

Μ. Ρόντακ (27)

21/0

Φούλαμ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ν. Χάνκο (26)

35/4

Φέγενορντ

Ν. Βάβρο (28)

19/2

Κοπεγχάγη

Αν. Όμπερτ (21)

1/0

Κάλιαρι

Μ. Σκρίνιαρ (29)

66/3

Παρί Σεν Ζερμέν

Ν. Γκιομπέρ (31)

36/0

Σαλερνιτάνα

Π. Πέκαρικ (37)

124/2

Χέρτα Βερολίνου

Β. Ντε Μάρκο (31)

7/1

Χάτα

Σ. Κόζα (20)

0/0 

Σπάρτακ Τρνάβα

ΜΕΣΟΙ

Μ. Μπέρο (28)

29/1

Μπόχουμ

Γ. Κούτσκα (37)

104/13

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Λ. Μπένες (26)

18/1

Αμβούργο

Ον. Ντούντα (29)

69/12

Ελλάς Βερόνα

Π. Χροβόσκι (32)

53/0

Γκενκ

Σ. Λομπότκα (29)

52/4

Νάπολι

Τ. Ρίγκο (23)

0/0

 Μπάνικ Οστράβα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ν. Στρέλετς (23)

17/2

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ιβ. Σρανζ (30)

21/3

Σλάβια Πράγας

Λ. Σάουερ (18)

1/0

Φέγενορντ

Λ. Χαρασλίν (23)

32/5

Σπάρτα Πράγας

Ρ. Μποζένικ (24)

37/6 

Μποαβίστα

Τ. Σουσλόβ (21)

25/2 

Ελλάς Βερόνα

Ν. Ντούρις (25)

9/1 

Άσκολι

Λ. Τούπτα (26)

2/0

Σλόβαν Λίμπερετς

Ο προπονητής

Στο τιμόνι των Σλοβάκων είναι ο Ιταλός Φραντσέσκο Καλτσόνα. Σημαντική η συμβολή του σε έναν πολύ βασικό τομέα, που ταλαιπωρεί χρόνια την εθνική. Κατάφερε να τιθασεύσει τις εξάρσεις και το ατίθασο παιχνίδι αρκετών παικτών, έληξε και διάφορες εσωτερικές διαμάχες και εστίασε στην ισορροπία, το ψύχραιμο παιχνίδι και κυρίως στην υπομονή. Με 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα και στα τελικά της Γερμανίας, ποντάροντας στις εξαιρετικές συνεργασίες των εσωτερικών και των ακραίων μέσων. Μπορεί να απέτυχε να σοβαρέψει την τραγική, φέτος, Νάπολι, την οποία ανέλαβε ως αντικαταστάτης του Ματσάρι στα μέσα της σεζόν, όμως στη Σλοβακία δείχνει να έχει βρει χημεία με παίκτες και παράγοντες.

Το Αστέρι της ομάδας

Ο ηγέτης της άμυνας Μίλαν Σκρίνιαρ θα έχει στραμμένα τα φώτα των προβολέων πάνω του και από την απόδοσή του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας απέναντι σε Βέλγους και Ουκρανούς, που δείχνουν οι δυσκολότεροι αντίπαλοι. «Μπαρουτοκαπνισμένος» και τρομερά επεμβατικός, μετά την Ίντερ διαπρέπει και με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο τον άφησε εκτός για 3 μήνες και επανερχόμενος στις αρχές του 2024 δεν είχε την ίδια έκρηξη στα μαρκαρίσματα. Σιγά σιγά, όμως, έδειξε να βρίσκει τον εαυτό του, μάλλον έλειψε στους δύο χαμένους ημιτελικούς της γαλλικής ομάδας με τη Ντόρντμουντ, όπου έμεινε στον πάγκο από επιλογή.

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Αν και Ιταλός, κάθε άλλο παρά αμυντικογενής είναι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Καλτσόνα. Του αρέσει, όμως, να έχει η ομάδα του τον έλεγχο του παιχνιδιού για μεγάλα διαστήματα, κάτι που απαιτεί αριθμητική και τακτική υπεροπλία στο κέντρο και ασφαλείς μεταβιβάσεις από την άμυνα στο build up. Με σύστημα 4-3-3 πήρε την πρόκριση, με το ίδιο κατέβηκε και στα 2 τελευταία φιλικά, στα οποία οι Σλοβάκοι κέρδισαν εντυπώσεις. Κατά συνέπεια η συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τακτική και σχηματισμό.

Στα πρόσωπα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να «πονοκεφαλιάζει» για τη βασική 11άδα. Στο κέντρο η 3άδα των Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα δείχνει να έχει προβάδισμα, αν και κανείς δε μπορεί να ξεγράψει τον Μπένες του Αμβούργου, ενώ στην επίθεση Χαρασλίν και Σουσλόφ ερίζουν για μια θέση στα εξτρέμ, με τον πρώτο να προέρχεται από εξαιρετική χρονιά και τον δεύτερο να είναι πιο συνεπής τακτικά.

 (4-3-3): Ντουμπράβκα – Χάντσκο, Σκρίνιαρ, Βάβρο, Πέκαρικ – Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα – Χαρασλίν, Μποζένικ, Ντούρις

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Ντούντα
Εκτελέσεις Φάουλ Χαρασλίν
Σκόρερ Χαρασλίν
Κάρτες Ντούντα

Euro 24 Σλοβακία Όμιλος

Κληρώθηκε στον 5ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, την Ουκρανία και τη Ρουμανία. Δεν είναι και ο δυσκολότερος όμιλος που θα μπορούσε να της τύχει από πλευράς ονομάτων, αφού δεν περιλαμβάνει καμία από τις χώρες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο στο παρελθόν. Η πρώτη ανάγνωση λέει ότι θα παλέψει με Ουκρανία και Ρουμανία για τις θέσεις 2-3, αλλά πολλά θα κριθούν και από τα αποτελέσματα όλων τους με το Βέλγιο.

  1. Βέλγιο
  2. Ουκρανία
  3. Σλοβακία
  4. Ρουμανία

Πρόγραμμα Euro 24 Σλοβακία

Στις 17/6 εκκινεί ο όμιλος, ημερομηνία στην οποία συναντιέται με το Βέλγιο. Συνεχίζει στις 21/6 με αντίπαλο την Ουκρανία, στο κρισιμότερο, ίσως, παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με παρόμοιο αγωνιστικό στιλ. Στις 26/6  ο επίλογος θα είναι με τη Ρουμανία.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Βέλγιο - Σλοβακία 0-1 «Frankfurt Arena», Φρανκφούρτη
Σλοβακία - Ουκρανία 1-2 «Cologne Stadium», Κολωνία
Σλοβακία - Ρουμανία 1-1 «Waldstadion Arena», Φρανκφούρτη
Σούπερ προσφορά! Δώρα χωρίς κατάθεση. Promo code BASS130 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σλοβακία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Σλοβακία στη φάση των νοκ-άουτ, με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Αγγλία

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • Μετράει μόλις μία νίκη σις 2 προηγούμενες συμμετοχές της σε Euro

  • Δεν έχει προκριθεί ποτέ στην προημιτελική φάση μεγάλης διοργάνωσης

Euro 24 Σλοβακία Αποδόσεις

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ότι το «ταβάνι» της θα ήταν να πετύχει αυτό που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από κει και πάνω οι αποδόσεις εκτοξεύονται, με την παρουσία της σε ημιτελικό να πληρώνει 25.00. Ελάχιστη τύχη της δίνουν και για πρωτιά στον όμιλο, λόγω της παρουσίας του Βελγίου, αφού με τις υπόλοιπες του ομίλου οι αποδόσεις είναι πιο ισορροπημένες, αν και 4ο φαβορί η ίδια.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 200.00
Να φτάσει στον τελικό 45.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 17.00

Ας δούμε αναλυτικά το προγνωστικό για την πορεία της Σλοβακίας στο EURO 24

Προγνωστικό

Δεν είναι καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να προκριθεί από τον όμιλο η Σλοβακία, η οποία, όμως, δεν έχει ζήσει ποτέ τη χαρά των προημιτελικών. Οι πιθανές διασταυρώσεις δείχνουν ότι και φέτος αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο, οπότε η πιθανότητα αποκλεισμού στους «16» είναι πιθανή.

Φάση αποκλεισμού: 161.45
Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet