ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΤΣΕΧΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τσεχία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Γνώριμη ομάδα στη διοργάνωση, αλλά υποδεέστερη σε σχέση με το παρελθόν.

Γνώριμη ομάδα στη διοργάνωση, αλλά υποδεέστερη σε σχέση με το παρελθόν.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
19 Ιουνίου 2024 - 16:44
19/06/2024 - 16:44
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sentragoal--tsexia-euro-2024-new.jpg

Σταθερή αξία στα Euro η Τσεχία. Άλλωστε, είναι η μία από τις 10 χώρες που το έχουν κατακτήσει (1976), έστω κι αν μοιράζεται τον τίτλο με τη Σλοβακία, με την οποία τότε αποτελούσαν την ενιαία Τσεχοσλοβακία. Αυτόνομα, ως Τσεχία, είναι πάντα παρούσα στα τελικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που πρωταγωνίστησε.

Την οκταετία 1996-2004 είχε μια εξαιρετική φουρνιά παικτών, με προεξέχοντες τους Τσεχ, Νέντβεντ, Μπάρος, Πομπόρσκι, Σμίτσερ. Δύο φορές έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση. Την πρώτη ηττήθηκε από τη Γερμανία στον τελικό, το 1996. Το «άστρο» του φορ Μπίρχοφ της στέρησε τον τίτλο, αν και πολύ ανώτερη ως ομάδα. Τη δεύτερη έπεσε πάνω στον Ότο Ρεχάγκελ και τον Τραϊανό Δέλλα, με το «ασημένιο» γκολ από κόρνερ στην παράταση του ημιτελικού, κανονισμό που δεν ξαναείδαμε έκτοτε.

Οι αμέσως επόμενες καλύτερες επιδόσεις στα τουρνουά του 2012 και του 2020 (έγινε το 2021 λόγω covid) όπου κατέλαβε την 6η θέση, αποκλεισμένη στα προημιτελικά από Πορτογαλία και Δανία αντίστοιχα.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Μέτρια εικόνα στα προκριματικά. Σε όμιλο με Πολωνία, Αλβανία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε κατέλαβε την 2η θέση. «Στα χαρτιά» μαζί με την Πολωνία ήταν τα 2 φαβορί του γκρουπ, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον…ξενοδόχο, εν προκειμένω τους Αλβανούς, που πήραν την πρωτιά με άνεση. Σε ελάχιστα ματς απέδωσε βάσει των δυνατοτήτων της και ύστερα από τα δύο με την Αλβανία, όπου πήρε ισοπαλία εντός και έχασε πανηγυρικά στα Τίρανα, εντάθηκε πολύ η αμφισβήτηση του κόουτς Σίλχαβι. Εν τέλει προκρίθηκε απευθείας ως 2η, λόγω της συγκομιδής στα 4 ματς με Πολωνία και Μολδαβία, αλλά ο Σίλχαβι με την ολοκλήρωση του γκρουπ εξωθήθηκε σε παραίτηση. Του καταλογίζονταν λάθος επιλογές σε πρόσωπα και τακτικές αδυναμίες στην επίθεση, όπου έπαιζε «παλιομοδίτικα».

Νέος προπονητής από τον Ιανουάριο ο παλιός διεθνής παίκτης Χάσεκ. Δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Ομοσπονδίας, που εισέπραξε κάποιες αρνήσεις, έφυγε από την εθνική του Λιβάνου ως αποτυχημένος. Σε αδύναμες εθνικές και τα περισσότερα χρόνια της προπονητικής του καριέρας. Αν δεν τα πάει καλά στο EURO 24, το ανάθεμα θα πέσει στην Ομοσπονδία για την επιλογή της.

Σε υποδεχόμαστε με 115 free δώρα* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσεχία Euro 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Τσεχία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γ. Στάνεκ (28)

9/0

Σλάβια Πράγας

Β. Γιάρος (22)

0/0

Στουρμ Γκρατς

Μ. Κόβαρ (24)

1/0

Λεβερκούζεν

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Β. Κουφάλ (31)

40/1

Γουέστ Χαμ

Ν. Γιούρασεκ (23)

7/0

Χοφενχάιμ

Ν. Ζίμα (23)

20/1

Σλάβια Πράγας

Ν. Ντούντερα (26)

8/1

Σλάβια Πράγας

Λ. Κρέιτσι (25)

9/3

Σλάβια Πράγας

Μ. Βίτικ (21)

1/0

Σλάβια Πράγας

Τ. Χολς (31)

27/2

Σλάβια Πράγας

Τ. Βλτσεκ (23)

1/0

Σλάβια Πράγας

Ρ. Χράνατς (24)

1/0

Πλζεν

ΜΕΣΟΙ

Αν. Μπαράκ (29)

39/9

Φιορεντίνα

Λ. Πρόβοντ (27)

18/2

Σλάβια Πράγας

Ον. Λιγκρ (25)

13/0

Φέγενορντ

Τ. Σούτσεκ (29)

68/12

Γουέστ Χαμ

Β. Τσέρνι (26)

15/5

Βόλφσμπουργκ

Μ. Γιούρασεκ (20)

1/0

Σλάβια Πράγας

Π. Σουλτς (23)

1/0

Πλζεν

Λ. Κερβ (23)

0/0

Πλζεν

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αν. Χλόζεκ (21)

31/2

Λεβερκούζεν

Μ. Τσιτίλ (25)

12/4

Σλάβια Πράγας

Π. Σικ (28)

37/18

Λεβερκούζεν

Τ. Τσόρι (29)

3/2

Πλζεν

Γ. Κούστα (27)

20/3

Σπάρτα Πράγας

Ο προπονητής

«Μονά ζυγά δικά της» θέλησε να το παίξει η τσέχικη Ομοσπονδία με την επιλογή του Χάσεκ. Απέλυσε τον Σίλχαβι με το τέλος των προκριματικών, για να κατευνάσει τη δυσαρέσκεια οπαδών και Μ.Μ..Ε. που δικαίως διαμαρτύρονταν, αφού δημιουργικά η ομάδα φαινόταν από μονοδιάστατη ως αδούλευτη. Αν ο Χάσεκ βοηθήσει, ιδίως τους «λεγεωνάριους» ποδοσφαιριστές να αποδώσουν όπως στις ομάδες τους, θα κερδίσει τη μονιμοποίηση στον πάγκο. Διαφορετικά θα του «φορτωθεί» η αποτυχία και θα αναζητηθεί κάποιο μεγαλύτερο όνομα, αφού ο ίδιος θα επιστρέψει σε κάποια ομάδα του…Κατάρ. Εκεί, άλλωστε, έβγαζε το… ψωμί του την περασμένη δεκαετία, μέχρι να αναλάβει την εθνική Λιβάνου, από την οποία και είχε μείνει ελεύθερος το 2022, χωρίς να δουλέψει κάπου αλλού ως το 2024.

Το Αστέρι της ομάδας

Παρ’ ότι υπάρχει ταλέντο στους μέσους και πολύ δυνατές προσωπικότητες στην άμυνα, όταν στο ρόστερ σου διαθέτεις ένα από τα βασικά επιθετικά γρανάζια της «πολεμικής μηχανής» Λεβερκούζεν που κατέγραψε το αδιανόητο αήττητο ρεκόρ σε Γερμανία και Ευρώπη μέχρι τον τελικό του Γιορόπα Λιγκ, προφανώς και ποντάρεις πολλά πάνω του. Ο λόγος για τον Πάτρικ Σικ, που επανήλθε γύρω στα Χριστούγεννα από σοβαρότατο τραυματισμό και κατέγραψε εντυπωσιακές εμφανίσεις και 13 γκολ. Αν έχει λίγο ρέντα, θα απαλλάξει από το άγχος τους συμπαίκτες του και θα δώσει την ευκαιρία και στους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς να δοκιμάσουν ατομικές ενέργειες. 

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

Στο 3-5-2 θα στηριχτούν οι Τσέχοι, όπου όταν θα θέλουν κυρίως να αμυνθούν θα βρίσκονται όλοι οι μέσοι περίπου στην ίδια ευθεία, ενώ σε πιο επιθετικογενή μορφή θα υπάρχει ένας ή και δύο επιτελικοί μέσοι, που θα εναλλάσσονται κοντά στον φορ. Ο τελευταίος είναι μάλλον βέβαιο ότι θα είναι ο Σικ της Λεβρκούζεν, αφού είναι μια κλάση πάνω από οποιονδήποτε άλλο στη θέση.

Τα ακραία μπακ-χαφ είναι, ίσως, το πιο δυνατό σημείο της, αφού υπάρχουν τουλάχιστον 2 αξιόπιστοι παίκτες για κάθε πλευρά, ενώ στην άμυνα πολλά θα εξαρτηθούν από τον Κρέιτσι της Σπάρτα Πράγας. Ο ταλαντούχος σέντερ μπακ παίζει με τρομερό πάθος, συνήθως βγαίνει πρώτος στη μπάλα, ενώ προωθείται και σε στατικές φάσεις για να σκοράρει. Συχνά, όμως, παρασύρεται από την ένταση του παιχνιδιού και υποπίπτει σε λάθη ή αχρείαστες κάρτες.

 (3-5-2): Στάνεκ – Ζίμα, Κρέιτσι, Χολς – Γιούρασεκ, Σούτσεκ, Πρόβοντ Τσέρνι, τΣουφάλ - Χλόζεκ, Σικ

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Σικ
Εκτελέσεις Φάουλ Τσουφάλ
Σκόρερ Σικ
Κάρτες Κρέιτσι

Euro 24 Τσεχία Όμιλος

Η Τσεχία συμμετέχει στον 6ο Όμιλο, που θα έπαιζε αν προκρινόταν η Εθνική της χώρας μας. Αντ’ αυτής, όμως, θα βρεθεί η Γεωργία, για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά οποιασδήποτε μεγάλης διοργάνωσης. Οι άλλες δύο είναι η Πορτογαλία και η Τουρκία, με τις οποίες οι Τσέχοι έχουν ξαναπαίξει από 3 φορές σε τελική φάση, είτε σε όμιλο, είτε σε νοκ άουτ. Με αμφότερες έχει από μία νίκη και δύο ήττες, στατιστικό που δεν λέει και πολλά πράγματα, αφού πρόκειται για ομάδες που έχουν περάσει από καλά και κακά «φεγγάρια».

Ο πρώτος της στόχος είναι, φυσικά, να βάλει τη Γεωργία από κάτω της, αν αποδεχθούμε τους πρωτοεμφανιζόμενους ως ισχυρό αουτσάιντερ. Μοιάζουν σε κάποιους τομείς όπως τα σωματικά προσόντα και η έμφαση σε στατικές φάσεις, έχει μεγαλύτερη ποιότητα, όμως, ιδίως στα άκρα. Στα άλλα δύο ματς θα αντιπαρατεθεί με δύο διαφορετικές ποδοσφαιρικές φιλοσοφίες, οπότε θα χρειαστεί μεγάλη έμφαση στην τακτική.

  1. Πορτογαλία
  2. Τουρκία
  3. Τσεχία
  4. Γεωργία

Πρόγραμμα Euro 24 Τσεχία

Θα προτιμούσε να έχει την Πορτογαλία τελευταία αγωνιστική, ώστε να την έβρισκε, ίσως, πιο χαλαρή, αλλά η κλήρωση έφερε τους Ίβηρες στην πρεμιέρα. Από την άλλη, άπειρες φορές στα διεθνή τουρνουά, έχει αποδειχτεί ότι οι σχεδιασμοί επί χάρτου είναι για να καταρρίπτονται. Συνεχίζει με τη Γεωργία και κλείνει με την Τουρκία.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Πορτογαλία - Τσεχία 2-1 «Leipzig Stadium», Λειψία
Γεωργία - Τσεχία 22/6, 16:00 «Volksparkstadion», Αμβούργο
Τσεχία - Τουρκία 26/6, 22:00 «Volksparkstadion», Αμβούργο
Σε υποδεχόμαστε με 115 free δώρα* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεωργία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις euro 24 που μπορεί να έχει η Τσεχία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο ενός εκ των ομίλων Α’, Β, Γ’
1ο του Δ’ Ομίλου
1ο ενός εκ των ομίλων Β’, Γ’

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • 8 σερί προκρίσεις σε τελική φάση

  • 8/10 φορές πήγε τουλάχιστον στους «8» ( τις τρεις ως Τσεχοσλοβακία)

Euro 24 Τσεχία Αποδόσεις

Δεν την έχουν για ψηλά οι στοιχηματικές εταιρίες και αυτό αποδεικνύεται τόσο από την απόδοση για κατάκτηση, όσο και από τις επιμέρους αποδόσεις για το πού θα φτάσει. Στον όμιλό της είναι το 3ο φαβορί, πίσω από την Τουρκία και μπροστά από τους Γεωργιανούς.

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 250.00
Να φτάσει στον τελικό 60.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 15.00
Νικητής Ομίλου 22.00
Να προκριθεί από τον Όμιλο 3.25

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Τσεχίας στο EURO 24

Προγνωστικό #1

Αν και αποτελεί πάντα πολύ υπολογίσιμο μέγεθος στη διοργάνωση, δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική στα προκριματικά, γι’ αυτό, άλλωστε, και άλλαξε προπονητή. Αν δε «λυθεί» επιθετικά τουλάχιστον στο 2ο ματς, με τη Γεωργία, θα κυνηγήσει την πρόκριση με «μισό-μηδέν» και γκολ από στατικές φάσεις, οπότε έχει λογική να ποντάρουμε σε περιορισμένο εύρος γκολ υπέρ της.

Γκολ υπέρ της στον όμιλο: Under 3,51.80
Προγνωστικό #2

Δεν τη βλέπουμε ικανή να μπορεί να ξεπεράσει τις Πορτογαλία και Τουρκία στη βαθμολογία, οπότε οι ελπίδες της για πρόκριση στους «16» έρχεται μόνο μέσω της 3ης θέσης.

Θέση στον όμιλο 1-2: ΟΧΙ1.72

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
euro_2024_round.svg EURO 24
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Euro2024_ball.svg
ΠΑΝΟΡΑΜΑ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΙΛΟΙ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO 24
trophy-sentra.svg
ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΑΔΕΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ EURO
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Betshop
Sportingbet