ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow EURO breadcrumbs arrow ΓΕΩΡΓΙΑ EURO 24: ΡΟΣΤΕΡ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Γεωργία Euro 24: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Αποδόσεις και Προγνωστικά

Παρθενική εμφάνιση σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης για τη θύτρια της Ελλάδας

Παρθενική εμφάνιση σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης για τη θύτρια της Ελλάδας

Sentragoal Team
Sentragoal Team
27 Ιουνίου 2024 - 08:00
27/06/2024 - 08:00
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
Sentragoal GEORGIA euro 2024.jpeg

Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, οπότε έγινε και το παρακάτω! Τι είναι αυτό; Η πρόκριση της Γεωργίας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τελική φάση μίας μεγάλης διοργάνωσης, ως ανεξάρτητο κράτος και όχι ως μέλος της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, στην προκειμένη του Euro 24. Η αρχή για να γίνει κάτι τέτοιο συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια, όταν και έφτασε μία ανάσα από το να τσεκάρει το εισιτήριο (μέσω της 2ης ευκαιρίας που δίνει το Nations League), τελικά απέτυχε, έχοντας μπροστά της το -όχι και τόσο υψηλό- εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας.

Στα χρόνια που ακολούθησαν «στρώθηκε» στη δουλειά, ανέβασε το επίπεδο της (κάποιοι πρωτοκλασάτοι με μπροστάρη τον σταρ της Νάπολι, Κβαρατσκέλια, παρέσυραν και τους υπόλοιπους παίκτες) και ανταμείφθηκε! Πως έγινε αυτό; Πάλι μέσω Nations League, δυστυχώς όμως αποκλείοντας την Ελλάδα στον τελικό των μπαράζ... Σαφώς και δεν έχει παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, το Παγκόσμιο Κύπελλο, λίγο δύσκολο να κάνει την υπέρβαση στις διοργανώσεις που έρχονται. Από το 1996 και μετά, έχει έχει απολογισμό 22-13-45 (85-119 τέρματα) στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τα εξής: 

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Γνώριζε εκ των προτέρων πως θα έχει να ανέβει Γολγοθά στον 1ο όμιλο, μιας και είχε απέναντι της δυνατές ομάδες όπως οι Ισπανία και Νορβηγία και σε δεύτερη μοίρα τη Νορβηγία. Το… παζλ συμπλήρωνε η Κύπρος, και τελικά απέτυχε. Τι έκανε; Κατέλαβε την 4η θέση, έχοντας απολογισμό 2-2-4, με τις νίκες να είναι εις βάρος των Κύπριων (4-0 εντός, 2-1 εκτός). Κανείς από το τιμ δεν πίστευε πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση, εξ ου και η αφοσίωση στο Nations League.

Σ’ αυτή τη διοργάνωση τερμάτισε στην 1η θέση του 4ου γκρουπ της Γ’ κατηγορίας, αποφεύγοντας την ήττα (5-1-0). Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, αντιμετώπισε τις Βουλγαρία, Β. Μακεδονία και Γιβραλτάρ, παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή σε άμυνα και επίθεση (16-3 γκολ). Στα νοκ άουτ ματς πρώτα κοντραρίστηκε με το Λουξεμβούργο, το οποίο νίκησε εύκολα 2-0 και στον τελικό χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ελλάδας (4-2, 0-0 στην κανονική διάρκεια).

Σε υποδεχόμαστε με 115 free δώρα* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεωργία Euro 24 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει η Γεωργία στο Euro. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ. / Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γκ. Λόρια (38)

78/0

Ντιν. Τιφλίδας

Γκ. Μαμαρντασβίλι (23)

16/0

Βαλένθια

Λ. Γκουγκεσασβίλι (25)

1/0

Καραμπάγκ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γκ. Κάσια (36)

112/3

Σλόβαν Μπρατ.

Ο. Κακαμπάτζε (28)

60/0

Κρακοβία

Σ. Κβιρκβέλια (32)

58/0

Αλ-Οκχούντ

Λ. Ντβάλι (29)

31/1

ΑΠΟΕΛ

Τζ. Ταμπίτζε (28)

15/1

Παναιτωλικός

Λ. Λοκοσβίλι (26)

10/1

Κρεμονέζε

Γκ. Γκοτσολεϊσβίλι (23)

8/0

Σαχτάρ Ντ.

Γκ. Γκβελεσιάνι (33)

0/0

Περσέπολις

ΜΕΣΟΙ

Ν. Κβεκβεσκίρι (32)

59/0

Λεχ Πόζναν

Ο. Κιτεϊσβίλι (28)

36/2

Στουρμ Γκρατς

Σ. Λομπανίτζε (29)

36/3

Ατλάντα

Ζ. Νταβιτασβίλι (23)

34/6

Μπορντό

Γκ. Τσακβετάτζε (24)

24/8

Γουότφορντ

Λ. Σενγκέλια (28)

16/1

Παναιτωλικός

Γκ. Τσιταϊσβίλι (23)

16/1

Ντιν. Μπατούμι

Α. Μεκβαμπισβίλι (22)

13/0

Ουν. Κραϊόβα

Γκ. Κοτσορασβίλι (24)

7/0

Λεβάντε

Σ. Αλτουνασβίλι (27)

4/0

Βόλφσμπεργκερ

Γκ. Σιγκούα (18)

2/0

Βασιλεία

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γκ. Κβιλιτάια (30)

37/6

ΑΠΟΕΛ

Κβ. Κβαρατσκέλια (23)

29/15

Νάπολι

Μπ. Ζιβζιβάτζε (30)

25/7

Καρσλρούη

Τζ. Μικαουτάτζε (23)

24/9

Μετς

Ο προπονητής

Ο Γάλλος Βίλι Σανιόλ είναι ο άνθρωπος που καθοδηγεί την Εθνική Γεωργίας εδώ και 3 χρόνια. Ανέλαβε την ομάδα τον Φεβρουάριο του 2021 (αντί του Σλοβάκου Βλάντιμιρ Βάις), έχοντας απολογισμό 16-5-12 και ποσοστό επιτυχίας 43,85%. Χωρίς να έχει φορτωμένο βιογραφικό, εργάστηκε στα χαμηλά κλιμάκια της Γαλλίας (U20 και U21), ενώ στη συνέχεια έπιασε δουλειά στην Μπορντό. Από το 2017 αποδέχθηκε πρόταση από την Μπάγερν Μονάχου, ώστε να μπει στο τεχνικό τιμ, στο πλευρό του συμπαθέστατου Κάρλο Αντσελότι. Μάλιστα, στη βαυαρική ομάδα χρειάστηκε να πάρει και ρόλο υπηρεσιακού για ένα μικρό χρονικό διάστημα, γνωρίζοντας όμως πως δύσκολα θα έπαιρνε το «βάπτισμα» του βασικού προπονητή.

Όσον αφορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα, πήρε άρωμα από Σεντ Ετιέν και Μονακό, ενώ αποτέλεσε για πολλά χρόνια το βασικό δεξί μπακ της πολυπρωταθλήτριας Γερμανίας, Μπάγερν. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, χωρίς να είναι γνωστές οι προθέσεις των ανθρώπων της Ομοσπονδίας για ανανέωση.

Το Αστέρι της ομάδας

Μετρημένα τα κουκιά εδώ! Τα φώτα πέφτουν φυσικά στον εξτρέμ Κβίχα Κβαρατσκέλια, που αποτελεί τον ενορχηστρωτή και που ουσιαστικά θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Ικανός να διεισδύσει στις αντίπαλες άμυνες, έχει καλά χτυπήματα τόσο από απόσταση, όσο και στις στατικές φάσεις, ενώ θεωρείται και γκολτζής. Παρότι βρίσκεται στα 23 του, μετράει 15 γκολ και 29 συμμετοχές με την Εθνική. Όσον αφορά στα τέρματα, χρειάζεται δύο για να ισοφαρίσει τον Τιμούρ Κετσπάγια και μετά να βάλει πλώρη για την προσπέραση του Σότα Αρβελάτζε.

Φέτος με τη Νάπολι δεν έχει τα νούμερα που είχε την πρώτη σεζόν (14 γκολ και 17 ασίστ), αλλά και πάλι παραμένει πηγή κινδύνου (10 τέρματα και 8 ασίστ). «Μήλον της έριδος» για τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, άγνωστες οι προθέσεις του ισχυρού άνδρα της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις αν θα τον βγάλει στο… σφυρί!

Πιθανή 11άδα & Στρατηγική

O Σανιόλ επιλέγει το 3-4-3 ως σχήμα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα. Είναι φορές που οι ακραίοι περιορίζονται στα αμυντικά τους καθήκοντα, εξ ου και η πολυπρόσωπη άμυνα που έχουμε δει σε κάποια παιχνίδια. Σίγουρος θεωρείται ο Μαμαρντασβίλι για κάτω από τα δοκάρια (και όχι ο έμπειρος Λόρια), ύστερα και από τις εξαιρετικές εμφανίσεις στα νοκ άουτ ματς και δη σ’ αυτό με την Ελλάδα, όπου ήταν «κέρβερος» στη διαδικασία των πέναλτι.

Η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από τους Κβιρκβέλια, Κασία και Ντβάλι, ενώ στην μία πλευρά αναμένεται να δούμε τον Σενγκέλια του Παναιτωλικού. Οι Τσακβετάτζε και Κβαρατσκέλια θα έχουν ένα πιο ελεύθερο ρόλο, με τον Ζιβζιβάτζε να θεωρείται ο φουνταριστός, αν και στο ρόστερ υπάρχουν οι ποιοτικοί Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ) και Μικαουτάτζε (Μετς). Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως μόλις δύο παίκτες αγωνίζονται εντός συνόρων, δείγμα του ότι ανεβαίνει (όσο μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο) το γεωργιανό ποδόσφαιρο.

(3-4-3): Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κασία, Ντβάλι – Κακαμπάτζε, Κοτσορασβίλι, Κιτεϊσβίλι, Σενγκέλια – Τσακβετάτζε, Ζιβζιβάτζε, Κβαρατσκέλια

Σας παραθέτουμε τους παίχτες που αναλαμβάνουν τις στατικές φάσεις, το φαβορί για πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον πιο… καρτάκια.

Εκτελέσεις Πέναλτι Κβαρατσκέλια
Εκτελέσεις Φάουλ Κβαρατσκέλια
Σκόρερ Κβαρατσκέλια
Κάρτες Κασία

Euro 24 Γεωργία Όμιλος

Ο μπουκ δεν κάνει κάποιο λάθος και σωστά τοποθετεί τη Γεωργία στο γκρουπ με τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Σαφώς και δεν υπάρχουν υψηλές βλέψεις στο 6ο γκρουπ που θα συμμετάσχει, άλλωστε και μόνο που βρίσκεται εδώ, αποτελεί επιτυχία για τη χώρα! Αυτό συνεπάγεται πως θα προσπαθήσει να το απολαύσει και ότι βγει, παρότι στο εσωτερικό της αναφέρουν πως δεν θα πέσει αμαχητί. Δεν είναι σε θέση να τα βάλει με καμία εκ των Τουρκίας (την έχει αντιμετωπίσει 5 φορές ιστορικά, μετρώντας 1-1-3), Πορτογαλίας (μόλις μία φορά κοντραρίστηκε και αυτή σε φιλικό επίπεδο το 2008) και Τσεχίας.

  1. Πορτογαλία
  2. Τουρκία
  3. Τσεχία
  4. Γεωργία

Πρόγραμμα Euro 24 Γεωργία

Κάθε αρχή και δύσκολη, έτσι η παρέα του Κβαρατσκέλια θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο Ντόρτμουντ. Θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της, η οποία όμως δεν θα είναι μεγαλύτερη από την πρώτη αντίπαλο, μιας και στη Γερμανία κατοικούν πολλοί Τούρκοι. Δύσκολα τα πράγματα και στη 2η αγωνιστική κόντρα στην πάντα μαχητική Τσεχία (στο Αμβούργο), «χλωμό» το να κόψει βαθμό από την Πορτογαλία (κατηφορίζει στο Γκέλσενκιρχεν) που βρίσκεται στο ψηλό ράφι όσον αφορά στις αποδόσεις για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αγώνας Σκορ Γήπεδο & Πόλη
Τουρκία - Γεωργία 3-1 «BVB Stadion», Ντόρτμουντ
Γεωργία - Τσεχία 1-1 «Volksparkstadion», Αμβούργο
Γεωργία - Πορτογαλία 2-0 «Arena AufSchalke», Γκέλσενκιρχεν

 

Σε υποδεχόμαστε με 115 free δώρα* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεωργία Euro 24 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Γεωργία στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Ισπανία

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στατιστικά
  • Παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση

  • Δύο γκολ μακριά από τη 2η θέση των σκόρερ ο Κβαρατσκέλια

Euro 24 Γεωργία Αποδόσεις

Υψηλές αποδόσεις φυσικά σε ότι αφορά πρόκριση από το γκρουπ, πρωτιά και πορείας γενικότερα στη διοργάνωση. Στο 18.00 το να βγει πρώτη, στο 2.65 να περάσει από τον όμιλο, ακόμη και ως τρίτη (τέσσερις οι υποψήφιοι). Ακραίο σενάριο να δει ημιτελικά και τελικό, όνειρο θερινής νυκτός το να σηκώσει την κούπα (ξεπερνάει σε αποδόσεις μόνο τις Σλοβενία και Αλβανία).

Αγορά Απόδοση
Νικητής Διοργάνωσης 200.00
Να φτάσει στον τελικό 70.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 25.00

Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για την πορεία της Γεωργίας στο EURO 24

Προγνωστικό #1

Αφήνουμε στην άκρη το τι θέση θα τερματίσει στη φάση των ομίλων (γιατί δεν βλέπουμε να φτάνει πιο μακριά) και πάμε στα γκολ και στους βαθμούς. Όσον αφορά στα γκολ υπέρ, το 1.57 στο Under 2,5 είναι θεωρητικά βατή επιλογή, ενώ παίζεται και το να δεχθεί Over 5,5 γκολ. Το τελευταίο αναφέρεται βάσει και του ότι στην 3η αγωνιστική παίζει με την Πορτογαλία, που θα ψάχνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και ίσως να χρειάζεται γκολ για να αποφύγει ισοβαθμίες.

❌ Γκολ κατά στον όμιλο: Over 5,5 1.75
Προγνωστικό #2

Όσο για βαθμούς, δεν βλέπουμε να παίρνει πολλούς και ορθώς προσφέρεται χαμηλά το να μαζέψει λιγότερο από τρεις (Under 2,5).

❌ Πόντοι στον όμιλο: Under 2,51.57

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
euro_2024_round.svg EURO 24
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Euro2024_ball.svg
ΠΑΝΟΡΑΜΑ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΙΛΟΙ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EURO 24
trophy-sentra.svg
ΝΙΚΗΤΗΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΟΜΑΔΕΣ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ EURO 24
Euro2024_ball.svg
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ EURO
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Winmasters Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Winmasters
Betshop
Sportingbet