ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανία Mundobasket 2023: Ρόστερ - Πρόγραμμα - Στοιχήματα

Το Sentragoal σας παρουσιάζει όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία της κατόχου του τίτλου Ισπανίας, η οποία διεκδικεί το back to back τρόπαιο στο Μουντομπάσκετ 2023.

Το Sentragoal σας παρουσιάζει όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία της κατόχου του τίτλου Ισπανίας, η οποία διεκδικεί το back to back τρόπαιο στο Μουντομπάσκετ 2023.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
31 Αυγούστου 2023 - 14:35
31/08/2023 - 14:35
Ισπανία Mundobasket 2023 Ρόστερ - Πρόγραμμα - Στοιχήματα.jpg

Η σπουδαία Ισπανία, η Εθνική Ομάδα που έχει «σαρώσει» τα πάντα από το 1999 μέχρι και σήμερα επέστρεψε στο Μουντομπάσκετ 2023, για να υπερασπιστεί τον τίτλο του 2019 και ήδη πέτυχε το 3/3 και την πρόκριση της στους «16».

Οι «φούριας ρόχας» μπορεί για ένα ακόμα καλοκαίρι να παίζουν με απουσίες, όμως και πέρυσι το ίδιο συνέβη και κατέκτησαν από το... πουθενά ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket 2022! 

Αυτή θα είναι η 13η συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, στα οποία όσο περίεργο και αν ακούγεται -ή διαβάζεται- καλύτερα έχει μόνο δύο μετάλλια, αλλά αμφότερα χρυσά στη Σαϊτάμα το 2006 κόντρα στην Ελλάδα και το 2019 στην Κίνα με αντίπαλο την Αργεντινή.

Ισπανία  σε Μουντομπάσκετ
13η συμμετοχή
Καλύτερη θέση: 1η/2 φορές (2006, 2019)
Μετάλλια: 2 (χρυσά 2006, 20019)
Τι έκανε στην τελευταία της συμμετοχή: 1η θέση το 2019

Όπως αναφέραμε για ένα ακόμα καλοκαίρι η Ισπανία δεν θα έχει κάποιους βασικούς παίκτες της, όπως τον MVP του EuroBasket 2022, Λορένζο Μπράουν και τον κορυφαίο του Μουντομπάσκετ 2019, Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος συγκλόνισε τον πάγκοσμιο αθλητισμό με την ανακοίνωση για τα ψυχικά προβλήματα, που θα τον αφήσουν εκτός μπάσκετ. 

Πέρα από τους απουσίες η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο διαθέτει ένα σπουδαίο ρόστερ με βετεράνους σταρ και πιο νέους εξαιρετικούς παίκτες. 

Γιουλ, Ρούντι, Αμπάλδε, Κλαβέρ και Αμπρίνες ξεχωρίζουν, ενώ τα αδέρφια Χουάντσο (του Παναθηναϊκού) και Ουίλι Ερνανγκόμεθ και ο Γκαρούμπα αποτελούν το παρόν και το μέλλον της Εθνικής Ομάδας της Ισπανίας.

Σούπερ Τριπλή Προσφορά* εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους Ρούμπιο και Λορένζο Μπράουν εκτός οι Ισπανοί δεν υστερούν σε καλούς παίκτες με ηγετικά χαρακτηριστικά, αφού υπάρχουν οι Γιουλ και Ρούντι.

Οι θρυλικοί «γερόλυκοι» κάνουν τα πάντα και πετυχαίνουν απόλυτα ακόμα και τώρα με Ισπανία και Ρεάλ, όμως είναι ηγέτες και όχι αστέρια. 

Ο χαρακτηρισμός αστέρι μίας ομάδας και δη Εθνικής είναι πολύ ιδιαίτερος και αυτό το ρόλο στην Ισπανία τον έχουν φέτος τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ.

Ο Χουάντσο ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό και ο Ουίλι, που έφυγε από το ΝΒΑ για την Μπαρτσελόνα είναι οι πιο ποιοτικοί παίκτες στη θέση τους στο ρόστερ της Ισπανίας και εκείνοι που κάνουν τη διαφορά συνολικά στο τουρνουά και όχι μόνο στα κρίσιμα. 

Άλλωστε και ειδικά ο Χουάντσο απέδειξε, πως μπορεί να είναι το αστέρι της ομάδας, αφού έκανε τα πάντα και πέρυσι στο Βερολίνο.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο είναι θρύλος των παγκών των Εθνικών Ομάδων και ειδικά της Ισπανίας, αφού έχει κατακτήσει τα πάντα και μάλιστα με μαεστρικές προπονητικές βραδιές σε επίπεδο κάθε διοργάνωσης.

Ο Ιταλός είναι εδώ και πολλά χρόνια ο άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για τους Ισπανούς και τους καθοδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία και από μετάλλιο σε μετάλλιο.

Σίγουρα ο κόουτς Σκαριόλο θα είναι και πάλι βαρόμετρο στην πορεία των «φούριας ρόχας» και αν συνεχίσει την καλή δουλειά και φέτος μαζί με τους συνεργάτες του μπορεί στα μέσα Σεπτέμβρη, να έχει κερδίσει ένα ακόμα μετάλλιο με την πιο επιτυχημένη Εθνική Ομάδα τα τελευταία 25 χρόνια.

Παίκτης Θέση Υψος Ομάδα
Γιουλ Γκαρντ 1.91 Ρεάλ Μαδρίτης
Ντίαθ Γκαρντ 1.91 Μάλαγα
Νούνιεθ Γκαρντ 1.92 Αμβούργο
Μπριθουέλα Γκαρντ 1.88 Μπαρτσελόνα
Ρ. Φερνάντεθ Γκαρντ/Φόργουορντ 1.96 Ρεάλ Μαδρίτης
Αμρπίνες Φόργουορντ 1.94 Μπαρτσελόνα
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ Φοργουορντ 2.06 Παναθηναϊκός
Πάρα Φοργουορντ 2.02 Μπαρτσελόνα
Κλαβέρ Φοργουορντ 2.07 Βαλένθια
Αλντάμα Φοργουορντ 2.12 Γκρίζλις
Γουίλι Ερνανγκόμεθ Σέντερ 2.11 Μπαρτσελόνα
Γκαρούμπα Σέντερ 2.03 -

Οι «φούριας ρόχας» βρέθηκαν στο 7ο Group και έκαναν το 3/3 κατακτώντας την πρωτιά, ενώ στους «16» θα αντιμετωπίσουν τον Καναδά και τη Λετονία, με στόχο το 1/2 και την πρόκριση στους «8».

Αγωνιστική Αγώνας Ημερομηνία - Ώρα
Ισπανία - Ακτή Ελεφαντοστού 94-64 26 Αυγούστου - 16:30
Ισπανία - Βραζιλία 96-78 28 Αυγούστου - 16:30
Ισπανία - Ιράν 85-65 30 Αυγούστου - 16:30
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ισπανία έδωσε πέντε φιλικές αναμετρήσεις και έχασε τις δύο από τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Αγώνας Σκορ/Ημερομηνία
Ισπανία - Βενεζουέλα 87-57
Ισπανία - Σλοβενία 99-78
Ισπανία - ΗΠΑ 88-98
Ισπανία - Καναδάς 80-85
Ισπανία - Δομινικανή Δημοκρατία 86-77

Η Ισπανία αποτελεί την κάτοχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ και του EuroBasket 2022 και αυτό σημαίνει, πως οι απαιτήσεις για μία μακρά και επιτυχημένη πορεία στο φετινό Μουντομπάσκετ είναι μεγάλες. 

Όμως τι σημαίνει επιτυχία για τους παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο; Σίγουρα η είσοδος στην οκτάδα και από εκεί, παρότι βρίσκεται στη δύσκολη πλευρά του ταμπλό των διασταυρώσεων η πρόκριση στους «4» και η παραμονή στο βάθρο.

Μόνο με μετάλλιο στο στήθος θα θεωρούνται επιτυχημένοι οι Ισπανοί, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα κατακτήσουν συνεχόμενο μετάλλιο σε back to back Παγκόσμιο.

Εδώ η απάντηση είναι πάρα πολύ εύκολη. Τι και αν θα αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους από τη φάση των «16» και μετά η Ισπανία πάντα θα έχει τρομερή δυναμική και μεγάλες βλέψεις.

Αυτό σημαίνει πως η απουσία της από το βάθρο των κορυφαίων του Μουντομπάσκετ 2023 στις 10 Σεπτεμβρίου στο Τόκιο, θα είναι μία αποτυχία, η οποία βέβαια δεν θα αλλάξει το ρου της ιστορίας των Ισπανών, οι οποίοι παραμένουν μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών. 

Η κάτοχος του τίτλου αποτελεί το τρίτο φαβορί για να κατακτήσει και πάλι το τρόπαιο.

Επίτευγμα Ισπανία Απόδοση
Χρυσό μετάλλιο 10.00
Τι παίζουμε

Θα επιλέγαμε την Ισπανία να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αφού η ποιότητα και η δυναμική της παραμένουν πολύ ισχυρές, ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία, για να αντέξει στην πίεση ενός τόσο δύσκολου τουρνουά.  

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet