ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθυστερήσεις και κατοχή μπάλας «πληρώνουν» στις αποψινές ματσάρες

Οι αναμετρήσεις Αγγλία - Γερμανία και Ουγγαρία - Ιταλία συγκεντρώνουν όλα τα φώτα στο αποψινό πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του Nations League. Διαβάστε τα ειδικά στοιχήματα που ξεχωρίζουν.

Οι αναμετρήσεις Αγγλία - Γερμανία και Ουγγαρία - Ιταλία συγκεντρώνουν όλα τα φώτα στο αποψινό πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του Nations League. Διαβάστε τα ειδικά στοιχήματα που ξεχωρίζουν.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
26 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:41
26/09/2022 - 14:41
3389325-69266768-2560-1440.jpg

Η δράση στην έκτη αγωνιστική του Nations League, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον!

Απόψε, η προσοχή εστιάζεται στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Γερμανία χωρίς ωστόσο βαθμολογικό κίνητρο από τις δύο «μονομάχους», καθώς και σε αυτή την ανάμεσα στην εκπληκτική Ουγγαρία και την Ιταλία που θέλουν να βρεθούν στην κορυφή.

«Πληρώνουν» οι καθυστερήσεις στο Αγγλία - Γερμανία

Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, πέρα από τις κλασικές αγορές, στη νόμιμη στοιχηματική εταιρία, Fonbet, υπάρχει μια πολύ ελκυστική γκάμα ειδικών πονταρισμάτων που μπορούν να μας πάνε... ταμείο!

Ειδικότερα, στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Γερμανία, προσφέρεται η δυνατότητα του να ποντάρει κανείς στα λεπτά των καθυστερήσεων στο 1ο ή στο 2ο ημίχρονο, όπου θυμίζουμε ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω κάποιου τραυματισμού ή της χρήσης VAR για κάποια αμφισβητούμενη φάση.

Αγορά Over Under
Συνολικά λεπτά καθυστερήσεων Over 5.5 1.68 Under 5.5 2.05
Λεπτά καθυστερήσεων 1ου Ημιχρόνου Over 1.5 1.72 Under 1.5 2.00
Λεπτά καθυστερήσεων 2ου Ημιχρόνου Over 4.5 2.40 Under 4.5 1.50

Ποντάρισμα στην κατοχή της Ουγγαρίας

Στο έτερο σπουδαίο παιχνίδι της βραδιάς, η Ουγγαρία αποτελεί αναμφίβολα την έκπληξη της 1ης κατηγορίας, μετρώντας 3 νίκες σε 5 αναμετρήσεις. Απόψε λοιπόν, μπροστά στο κοινό της θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κατακτήσει την πρωτιά. Από την άλλη η Ιταλία, που έχει εμφανίσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην πορεία της, προέρχεται από την επικράτησή της με 1-0 επί της Αγγλίας. Μονόδρομος λοιπόν για τη «Σκουάντρα Ατζούρα» είναι η νίκη επί της Ουγγαρίας για να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Nations League.

Σχετικά με τις ειδικές αγορές, τo να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Ρόσι με κατοχή Over 44.5% δίνεται στο 1.85, ενώ το Under 44.5% επίσης στην ίδια τιμή.

Τι παίζουμε

Πιθανότατα η Ουγγαρία θα αφήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Ιταλία, καθώς οι Μαγυάροι βολεύονται και με την ισοπαλία. Συνεπώς αξίζει το ποντάρισμα στο Under 44.5% κατοχή των γηπεδούχων.

(21:45) Ουγγαρία - Ιταλία: Ουγγαρία Under 44.5%1.85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Fonbet
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Κερδίστε… χάνοντας
Επιστροφή πριν κριθεί
Boomerang σε 0-0 και 1-1
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet