ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bild: Ο Ρονάλντο «έφαγε» τον Τούχελ από την Τσέλσι

Δημοσίευμα της Bild «βάζει φωτιά» στο ζήτημα της απόλυσης του Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι, αποκαλύπτοντας το... παρασκήνιο.

Δημοσίευμα της Bild «βάζει φωτιά» στο ζήτημα της απόλυσης του Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι, αποκαλύπτοντας το... παρασκήνιο.

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:30
08/09/2022 - 15:30
0_Lewis-opinion-Chelsea-could-reconsider-Cristiano-Ronaldo-transfer-after-Thomas-Tuchels-damning-as.jpg

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Λονδρέζων, που ανακοίνωσαν εχθές (7/9) την απομάκρυνσή του από το τιμόνι της ομάδας. Ειδικότερα, το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (παρά τα 282 εκατ. για τις μεταγραφές) με αποκορύφωμα το «στραπάτσο» από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 1-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οδήγησαν τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, στη δύσκολη αυτή απόφαση.

Αναφερόμαστε άλλωστε σε έναν προπονητή που μεσούσης της σεζόν 2021, «μεταμόρφωσε» αγωνιστικά την Τσέλσι, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, του UEFA Super Cup, καθώς και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είναι λοιπόν φυσικό, τα σενάρια και η φημολογία πίσω από την απόλυση του Γερμανού τεχνικού φουντώνουν ολοένα και περισσότερο τις τελευταίες ώρες, με την Bild να προβαίνει σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γερμανικό Μέσο, στα τέλη του Μαΐου όταν ανέλαβε τα ηνία του κλαμπ ο Αμερικανός μεγιστάνας, διακαής πόθος του ήταν η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο Τούχελ φέρεται να ήταν αρνητικός σε αυτή τη σκέψη, καθώς θεωρούσε πως η έλευση του Πορτογάλου σούπερ σταρ θα διαταράξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, εξαιτίας των εξεζητημένων απαιτήσεων και της βαρύτητας του ονόματός του. Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς έθεσε το εν λόγω βέτο, καθώς είχε ως αρνητικό παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο οι Σάντσο, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ αντιμετώπισαν τον ερχομό του Κριστιάνο υπό τις οδηγίες τότε του Σόλσκιερ.

Έκτοτε λοιπόν οι σχέσεις της διοίκησης με τον Τούχελ βρισκόντουσαν σε τεντωμένο σκοινί, το οποίο εν τέλει και έσπασε... μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Τέλος, όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, η Τσέλσι προσφέρεται στο υψηλό 35.00 τόσο για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ όσο και το τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet