ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ 🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ breadcrumbs arrow ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, «ΑΕΡΑΤΗ» ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Διασυρμός για Λίβερπουλ, «αεράτη» στο Μιλάνο η Μπάγερν

Οδυνηρή ήττα από τη Λίβερπουλ στην έδρα της Νάπολι με σκορ 4-1 και έντονος προβληματισμός… Σπουδαίο διπλό για Μπάγερν, 2-0 την Ίντερ στο «Μεάτσα». Σαρωτική Μπαρτσελόνα, 5-1 την Βικτόρια Πλζεν με χατ-τρικ του Λεβαντόφσκι! Απίστευτη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 2-1 την Πόρτο με τα γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις και το νικητήριο στο 90+11'!

Οδυνηρή ήττα από τη Λίβερπουλ στην έδρα της Νάπολι με σκορ 4-1 και έντονος προβληματισμός… Σπουδαίο διπλό για Μπάγερν, 2-0 την Ίντερ στο «Μεάτσα». Σαρωτική Μπαρτσελόνα, 5-1 την Βικτόρια Πλζεν με χατ-τρικ του Λεβαντόφσκι! Απίστευτη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 2-1 την Πόρτο με τα γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις και το νικητήριο στο 90+11'!

Sentragoal Team
Sentragoal Team
08 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:04
08/09/2022 - 00:04
Sentragoal Team on facebook
Sentragoal Team on instagram
Sentragoal Team on twitter_v2
Sentragoal Team on tiktok_white
 
napoli_235307.jpg

Από τα άλλα ματς των 22:00, ξεχώρισε η θετική πρεμιέρα της Τότεναμ, που επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Μαρσέιγ, αλλά και το σημαντικό τρίποντο της Κλαμπ Μπριζ επί της Λεβερκούζεν με 1-0. 

Δείτε τι έγινε σε κάθε όμιλο:

1ος όμιλος

Κατώτερη των περιστάσεων σε ακόμη ένα ματς τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε η Λίβερπουλ, η οποία δεν… μπήκε ποτέ στο γήπεδο με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με σκορ 4-1 στην έδρα της Νάπολι. Οι «κόκκινοι» παραδόθηκαν από το πρώτο μέρος! Μόλις στο 5’ ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ για τους Ιταλούς, για να έρθει στο 31’ ο Ανγκουίσα και στο 44’ ο Σιμεόνε να θέσουν τις βάσεις για το θρίαμβο. Στο 47’ ο Ζιελίνσκι χρίστηκε πάλι σκόρερ, ενώ το μόνο που κατάφερε η Λίβερπουλ ήταν να μειώσει δύο λεπτά αργότερα με το γκολ του Ντίαζ.

Νωρίτερα, ο Άγιαξ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους πρωταθλητές Σκωτίας της Ρέιντζερς, διαλύοντάς την με το εντυπωσιακό 4-0. Τα τρία πρώτα γκολ σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο (17’ Άλβαρεζ, 32’ αυτ. Σαντς, 33’ Κούντους), ενώ το τελευταίο πέτυχε ο Μπεργκβάιν στο 80’.

2ος όμιλος

Τρομερή τροπή πήρε η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Πόρτο! Σε ένα κατά γενική ομολογία βαρετό ματς, τα πάντα έγιναν στο τέλος. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με τον Ερμόσο, ενώ στο 90+6’ ήταν η σειρά του Ουρίμπε από πλευράς Πόρτο να δώσει την απάντηση. Ένταση, πάθος και πολύ.. ξύλο, υποχρέωσε τους διαιτητές να κρατήσουν πάνω από δέκα λεπτά καθυστερήσεις. Στο 90+11’ ο Γκριεζμάν έδωσε τέλος στο θρίλερ και χάρισε τη νίκη στην Ατλέτικο με 2-1.

Σημαντική νίκη και για την Κλαμπ Μπριζ, η οποία όχι μόνο κοίταξε κατάματα τη Λεβερκούζεν, αλλά απέσπασε και πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0 ενώπιον του βελγικού κοινού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σίλα στο 42’.

3ος όμιλος

Μεγάλη νίκη για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία απέδειξε ακόμη μία φορά ότι… δεν υπολογίζει από ομίλους του θανάτου ή άλλες αντικειμενικές δυσκολίες. Πήγε στην έδρα της Ίντερ, έδειξε άμεσα ποιος είναι το αφεντικό και το αποτέλεσμα; Νίκησε 2-0 και εξασφάλισε τους πρώτους πόντους της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Βαυαρούς που προηγήθηκαν με τον Σανέ στο 25’ και σφράγισαν το τρίποντο με το αυτογκόλ του Ντ’Αμπρόσιο στο 66’.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, ο καταπληκτικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εμφανίστηκε ξανά και με δικό του χατ-τρικ χάραξε το δρόμο για το θρίαμβο της Μπαρτσελόνα επί της Βικτόρια Πλζεν με σκορ 5-1. Ο Πολωνός επιθετικός ήταν σε ακόμη ένα ματς φοβερά αποτελεσματικός (τα γκολ του στο 34’, 45+3’, 67’) και η βασική πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους. Το σκορ στο κατάμεστο Καμπ Νου άνοιξε στο 13’ ο Κεσιέ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71’ ο Φεράν Τόρες.

4ος όμιλος

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ευνοούμενη από το γεγονός ότι η αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες από το 48’ (αποβ. Μπεμπά), η Τότεναμ έκαμψε την αντίσταση της Μαρσέιγ στο Λονδίνο με σκορ 2-0 και έκανε καλό ποδαρικό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο νεοαποκτηθείς Ριτσάρλισον, που σημείωσε και τα δύο γκολ των «σπιρουνιών» στο 76’ και στο 81’.

Νωρίτερα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, περνώντας… αέρας με το διπλό από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0). Στο 65’ ο Έντουαρντς έβαλε μπροστά στο σκορ την πορτογαλική ομάδα, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Τρινκάο να θέσει τις βάσεις για το τρίποντο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Σάντος. Ο Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε την αποστολή, αλλά δεν αγωνίστηκε.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet