ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
sentragoal.gr Το Νο1 site για το στοίχημα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σίφουνας» στη Γερμανία η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η πορτογαλική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ξεκίνησε με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  

 

Η πορτογαλική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ξεκίνησε με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  

 

Sentragoal Team
Sentragoal Team
07 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:03
07/09/2022 - 22:03
SPORTING.jpg

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η ομάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος ήταν στον πάγκο, πέρασε σαν «άνεμος» από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επικρατώντας με 3-0. Το «Deutsche Bank Park» είχε φορέσει τα καλά του και ετοιμαζόταν για γιορτή, την οποία, όμως, «χάλασαν» οι Πορτογάλοι, που μόνο ευγενικοί προσκεκλημένοι δεν αποδείχτηκαν. 


Η Σπόρτινγκ παρατάχτηκε με πολύ έξυπνη τακτική, έκλεισε τους χώρους, άντεξε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις. Στο 65΄ ο Έντουαρντς έδωσε το προβάδισμα στη Σπόρτινγκ, ενώ πριν καλά καλά οι Γερμανοί προλάβουν να συνέλθουν, ο Τρινκάο διπλασίασε δυο λεπτά αργότερα τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 0-3 για τους Πορτογάλους διαμορφώθηκε στο 82΄ με το γκολ του Σάντος.  

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ο. Γκλάσνερ): Τραπ, Γιάκιτς (84’ Κνάουφ), Τούτα, Εντικά, Λεντς (46’ Πελεγκρίνι), Εμπιμπέ (66’ Μπορέ), Σο, Λίντστρομ (74’ Αλάριο), Γκέτσε, Καμάντα (84’ Χασέμπε), Μουανί

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ρ. Αμορίμ): Αντάν, Κόατες, Σεντ Γιούστε (52’ Νέτο), Ινάσιο, Πόρο (79’ Σάντος), Μορίτα, Ουγκάρτε, Ρέις, Τρινκάο (79’ Παουλίνιο), Γκονσάλβες, Έντουαρντς (73’ Ροσίνια)

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Netbet
Bet365
Winmasters
Betsson
Sportingbet