ΕΝΑ ΚΛΙΚ & ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 210🎁🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΜΠΑΣΚΕΤ breadcrumbs arrow ΛΗΞΗ «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ» ΜΕ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Λήξη «συναγερμού» με Αντετοκούνμπο

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, έδειξαν ότι το πρόβλημα στη μέση του δεν είναι σοβαρό, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ. 

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, έδειξαν ότι το πρόβλημα στη μέση του δεν είναι σοβαρό, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ. 

Γιάννης Σελαλμαζίδης
20 Αυγούστου 2022 - 19:40
20/08/2022 - 19:40
antetokounbo.jpg

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της εθνικής μας ομάδας, σε ότι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά στην ενημέρωση της η ΕΟΚ, η μαγνητική δεν έδειξε οξεία βλάβη. Ο παίκτης αναμένεται να συνεχίσει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ. Θα τεθεί, μάλιστα, στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη τις επόμενες μέρες και όπως όλα δείχνουν θα ενισχύσει την εθνική μας ομάδα, στις δύσκολες υποχρεώσεις που ακολουθούν.  

Αποδόσεις στο Ευρωμπάσκετ 

Υπολογίζεται, φυσικά και για το Ευρωμπάσκετ, με την εθνική μας να είναι μαζί με τη Σερβία τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του σε απόδοση 4.85. Ακολουθεί η Σλοβενία στο 5.10 και η Γαλλία στο 5.40

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet